121

Анонимен

преди 11 години

Чета "умните" мисли на герберисти и вече не се чудя, че в майка България е пълно с ***. Вече не си задавам въпроси като: Защо в крайна сметка дереджето ни е лошо? Защо бягат българите в чужбина на ангария? Защо излязоха на улиците? Защо се палят, избирайки смъртта пред живота? Защо, защо, защо...? Ами защото полицаите не са спряли да се правят на политици и бизнесмени. Това е. Горко ни!

120

...

преди 11 години

Голям политик си е.Много говориш беше и ти Министър-председател и кво направи 500 лева мин. заплата ?!?! *** голямата уста. Изпродади ни за жълти стотинки. Герб имат 24 млн. защо имате по-малко от тях криете данъци бълхи такива.Ако Борисов излезе от политиката ти също трябва да го последваш !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Май народа трябва да коли и да беси ?!

119

Анонимен

преди 11 години

Трогателна среща в Добрич на Станишев с голямо множество симпатизанти от БНТ новините.Много хора много вяра.

118

Анонимен

преди 11 години

До АниОпитай пак сама

117

Анонимен

преди 11 години

Станишката е в дъното всички гадости .нищо добро не мже да сътвори

116

А,БЕ СТАНИШЕВ...

преди 11 години

....ЗАЩО НАПРАВИ ТАКА ,БЕ...???!!НАЙ-ВАЖНИТЕ ЗАПИСИ ОТ ПОДСЛУШВАНИЯТА В ТОАЛЕТНАТА НА БОЙКО И ЦВЕТАНОВ---ТИ НЕ СИ ГИ ПОКАЗАЛ НА ЦАЦАРОВ..!!!!ЗАЩО ПРАВИШ ТАКА ,БЕ.....???!!!ЗАЩО ,САБОТИРАШ ДЕЛОТО НА ПАРТИЯТА ,БЕ...!....А , КАКЪВ ДОБЪР ЧОВЕК БЕШЕ БАЩА ТИ ----ВСИЧКО КОЕТО ЧУЕШЕ ....ДОНАСЯШЕ В ДС/бкп!УЧИ СЕ ОТ НЕГО БЕ, СТАНИШЕВ....!

115

Анонимен

преди 11 години

Ай да ходим да пием вече бира.Писна ми да пиша,и едните и другите са маскари.НАЗДРАВЕ.

114

с БСП напред!!!

преди 11 години

Станишев:ще разкрием 400000 работни места,200000 ще работят на бойковите магистрали с цел разбутването на същите, останалите 200000 ще разбутват метрото в София построено също от Бойко.

113

Анонимен

преди 11 години

САМО КАТО ГО ВИДА ТОЯ *** И СЕ ЧУВСТВАМ ОМЕРЗЕН!!!

112

Юлия

преди 11 години

Хайде на тия се нагледахме. Време е за истинските комунисти - ПП Съюз на комунистите в България и бюлетина 45.

111

до 113 и125

преди 11 години

Тези и на себе си не вярват,а другите -едва ли.Пропуснали сте валутния борд,при положение чии са кредитните милиардери/милионeри.Ще ли го запазят?

110

6969

преди 11 години

до 121 разбрах те приятел,но нали точно по тази причина разчитам за работа на победата на БСП и Станишев.

109

Анонимен

преди 11 години

Виж сега моето момче. Всичко сметнахте всякакви схеми направихте.Червените шамани нали за това ги пращахте да учат в Магаданск. Само че една тоталитарна политика със едни тоталитарни институции и със политици със тоталитарно мислине и минало .Няма как да го прикарате във едно свободно пространство .Хората масово бягат и се спасяват .За да има успех една тоталитарна държава като вашата първо трябва да се затворят границите .Елементарно е оставяте без роби и накрая се самоизяждате .Това е в момен

108

до 6969

преди 11 години

Пише се РЕПРЕСИИ,приятел,нищо лично.

107

ТОЯ , ПА ПОМИЯР...

преди 11 години

....НАЛИ НИ ВДИГНАХТЕ ЦЕНАТА НА ТОКА С ОВЧИЯ И ДРАГАЛЕВСКИЯ ***...??!!!КАКВО СЕ ПРАВИШ НА "света вода " *** ЧЕРВЕНА УКРАИНСКА...??!!ШЕ ТИ ГО ВЪРНЕМЕ ТЪПКАНО НА ИЗБОРИТЕ .....ШЕ ВИДИШ ТИ...!!!!!!!!!!!!!!!!!

106

6969

преди 11 години

Единствената ни надежда е Станишев,да ми осигури работно място ,защото досега никъде не ме искат,или ме уволняват след 1 месец понеже вярвам в Станишев и БСП и не го крия.Стига репресий.

105

Анонимен

преди 11 години

Крушата - сегашния Станишев не пада по-далеч от дървото - Станишев-баща. И ние сме омерзени г-н Станишев, но от Вас и Присъствието на БСП/бкп/ на политическата сцена.Май прекалихте с последните компромати, които вече е сигурно, че са сътворени от Вас.

104

Анонимен

преди 11 години

До 100Знам английски език писмено и говоримо, и японски -разговорно, това ми стига !

103

георги

преди 11 години

До Анонимен Защо си анонимен бе ***.Вие всички сте анонимни и подли *** барабар с вашата ЗАЕШКА УСТА който иска да се нарече българин а е долна руска *** .Но всичко ще излезе на яве и то скоро.Бандити ,долни болшевики.

102

лико

преди 11 години

ГЕРБ ще се наложи да управлява в коалиция и то с Атака и ако ГЕРБ се вслушва 60% в Атака всичко ще е добре .Атака нетрябва да се ръчка с НАТО САЩ И ЕС .Добри отношения с всички държави пазарите да се съживят със всички сел.стопанство в пълна пара , разликата в заплащанията и пенсите да се регулира приемливо за всички. Алчните да се притискат зашеметяващо.И много и само хубави неща за народа..