65

мутра от ДС

преди 11 години

Абе дайте Жисиема на тоз майстуръ с отверката ,че поставката за кафето на кумпутъра ми съ скри ?

64

nemam nervi

преди 11 години

До пич 66 Ами то управлението на Герб си е чист комунизъм колко бивши комунисти са в тяхните редици - като започнем от вожда им,който за да не обиди партията майка не се деполитизира

63

Анонимен

преди 11 години

Не е трябвало изобщо да го пускат.

62

до 75

преди 11 години

На мен пък за периода 92-97 г., когато управлявяше любимата ти партия ми разбиваха 6 пъти апартамента /на 1-ви етаж/! По времето на спинишеф 4 пъти изтарашиха мазетата на входа ни, а в двора на къщата на село също вилняха! Аз също имам познати останали без работа 2008-09 г., когато Орешарски ни обясняваше, че кризата ни е "подминала", но за тези безработни не се пишеше по вестниците! Та какво искаш да кажеш - че при комунистите ще е по-добре ли?

61

Анонимен

преди 11 години

Господи,какъв кошмар е стоял в управлението на страната 3 год.и половина!Този е за освидетелстване.Не е възможно прокуратурата да се поддаде на инфантилните отговори на този некадърник.Разбира се,че ще оценява високо"качествата"на съдружника си във всички престъпления,които е извършил,а сега заличава с помощта на такива като Флоров.

60

REDvayler

преди 11 години

За да излезе Цветанов от политиката е необходимо да влезе в затвора.

59

Vinegin The Bride

преди 11 години

Отстраняването и евентуалното осъждане на Флоров е като амнистия за българския наркокартел. Ако Станишев успее, ще бъде щедро възнаграден от покровителите му. Цветанов им е много по-сладък обаче. 'Как да го омаскарим без да изгубим доверие пред партньорските на България разузнавания е въпроса другари. Това е висш пилотаж но ние ще успеем, утроете усилия..'

58

Анонимен

преди 11 години

Това не е удар срещу системата на МВР (както се опитва да го представи престъпника горе на снимката), това е удар конкретно срещу калинките накацали най- висшите етажи.

57

Анонимен

преди 11 години

ЦецУ ушето няма как да не се гордее с Фльората щото онзи ако се разприказва на ЦецУ жална му маика!

56

до 54

преди 11 години

На мен за 35 години никой не ме беше обирал, за сметка на това обаче в последните 3,5 г. обраха ме на главна улица в голям български град, на близка й обраха жилището,на мен ми откраднаха златните бижута,на баба ми 2 пъти й разбиваха къщата,на родителите ми им откраднаха дървата мога да изброявам още,отделно от това един куп близки и познати останаха без работа или теглиха заеми за да закърпят положението във фирмите си, а много напуснаха страната, не знам кого подкрепяте, ама това не се търпи!

55

Анонимен

преди 11 години

само на детектор на лъжата!иначе какво да го слушаме!!абсурд да не е знаел!а ако не е знаел - много зле за него!

54

Анонимен

преди 11 години

Кажи му гербер и не го обиждай повече.

53

Анонимен

преди 11 години

А защо Цветанов не отрвърти една сочна св***рка на Флоров във тяхната споделена килия в затвора? Би било добре за укрепване на духа и дългогодишното им приятелство.

52

Анонимен

преди 11 години

Аз няма да гласувам за Цветанов

51

Анонимен

преди 11 години

Ако слушаме позитанци, най-големия "проблем" на държавата е подслушването на олигарсите и политиците им, като евентуално да не излезе компромат с някоя и друга хомооргия на лидера им например! Това с ниските доходи на хората или липсата на перспективи не е "никакъв" проблем и за това въобще не се пише и коментира! Защото е сериозен проблем за всички политици и към момента - нерезрешим от който и да дойде на власт!

50

Анонимен

преди 11 години

Пет часа разпит и продължава да твърди, че нищо не знае. Браво Цветанов, истински комунист и милиционер докрай!

49

Анонимен

преди 11 години

На тоя местото му е в затвора

48

Анонимен

преди 11 години

Бих гласувал за което и да било правителство, което обещае да не влиза в новините следващите 4 години.

47

Анонимен

преди 11 години

Какъвв кротък и възпитан човек.А защо напада така Станишката.Трябва да му се извини,за което ще бъде поздравен сърдечно от Европа и от много Българи.

46

Анонимен

преди 11 години

imaliiiiiiiiiiiiiiii ZATVORIIIIIIIIIIIIIIIII v BYLGARIJA , ako tam e mjastoto na vsi4ki partiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.