314

Анонимен

преди 11 години

Когато човек в стремежа си да прави добро се окаже неразбран, това може да го срине, обясни д-р Иванова влизането на Борисов в болница...Та нали ако не бе намалил цената на бензина, хората нямаше да имат с какво да се запалят!

313

Ганйо

преди 11 години

А бе,къде е батко,бе?

312

шишо

преди 11 години

Много е грозна.Не отстъпва по наглост на брат си. А кой е той- Боко тиквата.

311

СТРАНДЖАТА-made

преди 11 години

Банкянският плъх не набра смелост и да изпълзи от дупката сиПрати сетра му да замазва изчистеното.Завалията не може още да разбере, че с лакомията и простотията си предизвика буновете на гладните - и по този начин заплаши милиардите, източвани от американски банкери чрез ТЕЦ-овете Марица 1 и 3Големият крадец не прощава на дребния джебчия, когато бърка без позволение в кесията на ограбенияБоко е шанаджия, хванат в дискотека България, да продава амфетамини за своя сметка

310

Българин

преди 11 години

Вън герб мекерета такива

309

Анонимен

преди 11 години

Кулезич обича Бойко, защото Бойко й плаща! Защо как не иде при Диков или Кеворк

308

чукча

преди 11 години

до 412ИМАШ НАРУШЕНИ ФУНКЦИИ НА regio olfaktona КЪДЕ ПОМИРИСА ТАЗИ ПОБЕДА От ГЕРБ се разнася единствено непоносима смрад

307

Анонимен

преди 11 години

наглоста и цинизма е семейна черта на тая фамилия

306

Анонимен

преди 11 години

Боце, мирише ми на командировка в Софийския Централен Затвор От мен един съвет: килия 213, вторият етаж, южното крило. При бай Ставри Човекът е строг! Но справедлив. Много обича майтапите. Вие сте млад, ще излезете запазен. Моля Ви! Ще ми се вдигне кръвното! Първата година е трудно. После се свиква!

305

11

преди 11 години

Не знам Левски да е пушил пури от хиляди левове кутията, приятелката му да е била изтъкнат банкер с милиони и милиарди, бизнес партньорите му да са били изтъкнати мутри и продавци на собствения си народ и той да се е покланял на всеки чужденец, който дойде в родината му, а сведения, че са искали да вербуват Левски за определени разузнавания и тогава има, но той сам е казал, че който ни освободи, той ще ни и зароби.А такива като Боко,Станишко,Пръмовица,Костов,Симеон са просто слуги на Луцифер.

304

Кака

преди 11 години

Тази кака явно е прекалявала с ударите по кратуната на невръстния Бойко .Сега резултатът е непоправем.

303

Анонимен

преди 11 години

ДО САЙТА - ПРЕДЛАГАМ ТАЗИ СТАТИЯ СЪС СНИМКАТА ДА СТОИ ДО ИЗБОРИТЕ - 12.05.2013 год.

302

Анонимен

преди 11 години

"За брат ми властта може би е съдба"Спокойно Любица можеше да пусне някое интервю на сестрата на Хитлер и пак щяхме да чуем същото.

301

Анонимен

преди 11 години

щом пуснаха кака, значи ситуацията е отчайваща... никой не ще да застане пред буда освен роднините му. те и на убийците семействата им продължават да ги обичат.

300

Анонимен

преди 11 години

кака,како.........БРАТ Е ПЪЛЕН ***,МАКАР ЧЕ Е МИЛИАРДЕР---И ВЛАСТТА ЩЕ Я ВИДИ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН..ПО- ВЕРОЯТНО ЩЕ ВИДИ СОФИИСКИЯТ ,АКО НЕ СЕ ЧУПИ ПРИ ГАЛЕВИТЕ!!!!

299

Анонимен

преди 11 години

Това е каката на Хитлер, Тито, Сталин и на тримата *** наведнъж

298

Анонимен

преди 11 години

Когато някой ми каже, че политиката е съдба, значи веднага почвам да си мисля, че не е наред с главата. Политиката е да работиш за хората и трябва да е самоцел, ако държиш нещо да промниш. Кака е яко заблудена

297

Анонимен

преди 11 години

Аз ви гарантирам, че брат ми не е спечелил нито една стотинка от политиката...милионите дойдоха от контрабанда с амфетамини, напълно законно - по законите на демокрадцията!

296

Антон Кутев

преди 11 години

Роби продължавайте да пишете че няма да има пари за кебапчета довечера. Искам от всеки един по минимум 100 поста срещу омразните ББ и ГЕРБ. Който не изпълнява няма да си получи полагащите му се 2 лева на седмица.

295

Анонимен

преди 11 години

кака е типична чалгаджийка. не виждам какво има да се знаимаваме с нея... обречена е забвение след 12 май