86

Анонимен

преди 11 години

*** и *** скапана руса да е.а!От кой нафталин те изкараха ,че ревеш сега срещу Тиквата?Що не рева срещу него, когато беше на власт ***, *** утрепана безлична? Щото сега идат избори и трябва да се мята кал, нали?

85

Анонимен

преди 11 години

Най-добре да гласуваме с бюлетина номер 14.

84

Анонимен

преди 11 години

Г-н Борисов,Казвам се Стоян Стоянов и съм от Кърджали. През вашето управление получавах пенсия в размер на 115 лв. (сто и петнадесет лева) и накрая 123 лв. (сто двадесет и три лева). Моля, кажете ми какъв е моя дял в стопяването на резерва и лошото финансово състояние на хората? Ще търся начин да изкупя вината си.

83

Kapona

преди 11 години

adf.ly/L9dzV таз не е в час, първо името й е смешно, няма смисъл да продължава да се бори, всяка кауза й е загубена!

82

оптимист

преди 11 години

ОО ако наистина има такоква изказване на нашата Тиква.Трябва да му се припомни че именно двама такива старци с 120 г трудов стаж общо спестиха и купиха на любимия си зет 6 апартамента.ЕИИИ много са смукали тия двамата май????и май при тях трябва да се търси по голямата част от резерва.Това е имал предвид Тиквата.Не му се сърдете г-жо Капон.Точно товае искал да каже но още не го е обяснил .Сутрин казва едно на обяд друго ,а вечер казва че не сме го разбрали.

81

edin

преди 11 години

ДО КОГА ПЕНСИОНЕРИТЕ ЩЕ РАБОТЯТ И ЩЕ СИ ВЗЕМАТ ПЕНСИИТЕ?ЗАЩО РЕВАТ ,ЧЕ ДЕЦАТА ИМ СА В ЧУЖБИНА?КЪДЕ ДА СА ТЕЗИ ДЕЦА КАТО БАБИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ ИМ СА ИМ ЗАЕЛИ РАБОТНИТЕ МЕСТА?90 % ОТ ПЕНСИОНИРАНИ ВОЕННИ И ПОЛИЦАИ РАБОТЯТ!ДОКОГА ТАК?

80

ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО

преди 11 години

А БЕ ХОРА, НЕ ВИ ЛИ Е ЯСНО КОЙ ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА ? ГЕРБ . ТОВА Е ИСТИНАТА. ТАКИВА ПАРТИЙКИ КАТО НА ТАЗИ ГОСПОЖА, КОИТО СА МИСЛЯ 78 БРОЯ,НИТО ИМАТ КАПАЦИТЕТА, НИТО УМСТВЕНИЯТ БАГАЖ, НИТО ЛИДЕРИ ЗА ДА УПРАВЛЯВАТ.ТУК ВКЛЮЧВАМ И СЕР-ГЕЙЧОВЦИТЕ. СИМПАТИЗАНТИТЕ НА БСП ОРЕДЯВАТ ЗАЩОТО СА НА ПРЕКЛОННА ВЪЗРАСТ, И КОГАТО РИТНАТ КАМБАНАТА БСП ОСТАВА С 2-3 %.МЛАДИ ХОРА ЗА БСП НЕ ГЛАСУВАТ.

79

до 98

преди 11 години

Абе пич ами айде тоя глобализъм да ни хапне тея циганъори ,че се наслушахме на глупости как пенсионерите са му виновни на калпавия!Че тяхното и в момента е срамота да се определя от това колко безработни или некадърни и мързеливи има.Докога тея де плащат и носят 3-4 паразита на гърба си ще им се държи сметка ,а на мързелите ще се гледа като на богове!Е затова и тоя Борко Безразборко не го виждам в следващия парламент !

78

Калоян

преди 11 години

ГЕРБ = мутренско тяло + милиционерски мозък = подновяване на властта на Цветан Василев, Валентин Златев, Цеко Минев, Васил Божков,***, Богомил Манчев, Емо Ротманса, "Цецо и кумецо" и пр.

77

Ъ !!

преди 11 години

Дори един *** би бил по съпричастен и човечен от този *** !!

76

Доктора

преди 11 години

Късно е г-жо Капон да вразумявате тоя ***!!!Той е *** ,алчен и завистлив по рождение!

75

ффф

преди 11 години

ДО90Историческата задача на Бойко е експонат в музея на човешката глупост

74

Анонимен

преди 11 години

Най-сетне доживях да прочета една умна приказка от блондинка!

73

Анонимен

преди 11 години

94 Тази държава може да е съвсем нормална, ако се прилагат законите за всички по един и същи начин, ама я да се появя с каруца в центъра - какво ли ще ми се случи???

72

Анонимен

преди 11 години

Ал Капоне срещу Дон Корлеоне.

71

Анонимен

преди 11 години

84 Отдавна съм го разбрал, но язък за майките и бащите ни с по 40 години трудов стаж и 200 лв.пенсии, а пари други няма от къде да дойдат, защото това е социална политика за интеграция.Само че такава няма да се получи и затова от Запад няма да ни приемат никога и затова в цяла Европа синоним на българин е *** за съжаление.

70

Анонимен

преди 11 години

До ОТ По-тъпо от това няма накъде! 1.Кой е "планувал",че Тиквата ще дойде на власт? 2.Като е дошъл на власт Тиквата,да се е отказал,като е видял,че ще има зор! 3.На страхливеца все другите са му виновмни!

69

Българин

преди 11 години

Ромите и турците имат повече права от българите във България.

68

Анонимен

преди 11 години

Хора, които защитават Тиквата не са нормални /умствено/. Как може да защитаваш престъпник, пожарникар, наглец, един примитивен мозък, който повтаря едно и също до втръсване, нагъл лъжец. Това е човек без интелект, примитивен, със селско поведение и обноски, който се държи в публичното пространство така, както ние се държим в селската кръчма слез 4-та ракия. Пийнал човек в класно заведение не си позволява такива думи, квалификации и обиди. Това е един завършен *** откъдето и да го погледнеш.

67

Анонимен

преди 11 години

Герберизъм=Идиотизъм