55

хадес

преди 11 години

Присъстващите на презентацията получили диск с основните акценти в следващия мандат на ПП ГЕРБ ....ХХххуеее, тези хора дали спят спокойно, че като ти видят мутрата, сънуват кошмари

54

тъпчо

преди 11 години

*** ли, ***, червените форумни плъхове. Шаманите комунистически и те започнаха да кършат пръсти. Серго гледа като наакано дете майка си, зер опонента му Гоце ще се върне на бял кон след загубата на БСП и яко ще го нарита в ***. Веднъж паднал, старите чакали като Овч, Р.Петков, Гагаузов и Масларца само копчетата му ще изплюят:)) Никакви трикове с "отговорни правителства" и "експертен" премиер няма да ви помогнат, другари! Ай чао и не се връщайте никога:)

53

ДалайМама

преди 11 години

Благодарение на "визията" си преди 4 години, Тиквата, освен, че открадна няколко милиарда, отне поминъкът на близо 500 000 българи и фалира над 100 000 фирми.Сега има нова "ясна визия" - жална ни майка!!!

52

Анонимен

преди 11 години

Защо стрхопъзлевия съсел избута Орещарски напред като бъдещ министър председател. За да го изгони после за бруталната изборна загуба. Пък Орешарски е толкоз ***, че не се усети.

51

Анонимен

преди 11 години

Ооо тази песен вече съм я слушал, Преди изборите през 2009, ГЕРБ пееше същата песен, тогава Сидеров наричаше Бойко Борисов "мухобойко" и ГЕРБ и АТАКА се кълняха че няма да се коалират, БСП пък пусна клип "гласуваш за Костов, получаваш ГЕРБ" А от ГЕРБ казаха че никога няма да се коалират с ДСБ или както казваше Бойко на с гаргамел/Иван Костов/ Уви спретнаха си тройна колалиция ГЕРБ-Атака-Синя Коалиция+РЗС, които пък се кълняха преди изборите че ще уволнят Бойко Борисов, циирк,цирк и сега пак цирк

50

Анонимен

преди 11 години

Абе не знам, не се занимавам с политика,ама тия ме накараха да заобичам тройната коалиция...а дали пък не е била точно това задачката на Буда хипертоника....

49

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ + ДПС = 6 месеца. После и двете групировки - АУТ. Но викат Турция на помощ и второ Косово не ни мърда. Помните ли кой им беше на гости в бойколизеума?

48

Анонимен

преди 11 години

КЛОУНАДАТА на Тиквите продължава с пълна сила.....ужас и резил голям

47

Анонимен

преди 11 години

Съсела е откаран със сив ван в психиатрията. Получи е остър параноидно шизофреничен пристъп. Викал е изгоряха ми паричките в кипър.

46

viktor

преди 11 години

Пещерните *** изпълзяват от дупките си и бълнуват коалиции.Баш червеният разбойник сърГЕЙ,обаче се отказа от властта още преди изборите,наакан от страх.На 12 май БОЙКО ВЕЛИКИ идва на бял кон.

45

Анонимен

преди 11 години

Цецко, Цецко....Колкото и да те хвалят чуждите в България си си просто един крадец и мошеник

44

Комбинатора

преди 11 години

Е ами всички вече виждат че правите метани на ДПС!Само че се подмийте отзад , Яне ще държи ибрика на Бойко!!!

43

Торкемада

преди 11 години

И аз имам ясна визия!Цвъки връща апартаментите + Боко милиардите = Вдигаме заплатите

42

Озадачен

преди 11 години

Нямам представа още колко злоупотреби на Тиквите ще излезнат, но и тези, които знаем до сега сапредостатъчни----сега и Фидоска и Николайчо...жалкото е, че по никакъв начин не могат да дадат свястно опровержение

41

Ъпсурд

преди 11 години

Ясна е 'визията" за новата реколта пресни калинки - бюлетина номер 15!!

40

Анонимен

преди 11 години

А спомняте ли си кой се биеше в гърдите и викаше "АЗ отговарям, АЗ гарантирам!" ? Сега се изсули с високо кръвно и се прави, че не е управлявал последните 4г!

39

-

преди 11 години

И какво свършихте бе измеркяри? Хванахте ли големите играчи в нарко бизнеса - не! Хванахте ли най-големите престъпници в тази държава - няма как, защото част от тях сте вие! Как не Ви е срам да режете лентички на проекти, които са изцяло частни и нямат нищо общо с държавата! Безсрамници такива! Съсипахте и удушихте малкия и среден бизнес! Енергетиката е пред колапс заради вашите тъпотии и вашите хора заемащи главни постове в големи държавни предприятия - ТЕЦ2. Директора е Ваш и ви прикрива.

38

Стилян

преди 11 години

Изборите са началото на края на криминалната сага на Бабаита в Армани. След 12 май снимката на Бойко ще влезе в регистрите на най-издирваните престъпници в Европа. ФАКТ!!!

37

Време е !

преди 11 години

Мисля че е крайно време Цецко , Бойко, Станишко, Доганчо, Воленчо, Янка и др. прасета да бъда изправени до стената и да бъдат уважени от народа както си трябва... за да послужат за пример на следващите които си мислят че като са във властта всичко им е позволено !

36

червена баба

преди 11 години

Хората не протестираха срещу правителството, а срещу високите сметки и монополите в България.......Ама този грозник си вярва.....ПОТРЕС