192

Учуден

преди 11 години

,,другарю'' от ПЕС нямали да спреш да преливаш от празно в пусто??? Аман!!!

191

СЕЛЯНИН

преди 11 години

До СЕЛЯНИН- На чаршията бай Мето от ЕВРОРАМА можеш да го заблудиш с твоите цифри,но хората вече знаят,че доматите не се ядат с колците.Каквото и да кажат червените ,всички знаят ,че са алчни лицемери и олигарси до девето коляно.Да ще гласуват за ГЕРБ и няма да им простят за референдума,селяните не са прости хора.

190

Анонимен

преди 11 години

Така е за съжаление-това е истината на протестния вот

189

Али Баба

преди 11 години

Дами и Господа симпатизанти на БУДА, не се превръщайте в БУДАли, за втори път, вижте какво вие обещал и какво изпълнил, вижте анти кризисните мерки на ГЕРБ, вижте кой са ГЕРБ (котило на БКП). Замислете се. Идва ново повишение на тока. Два пъти ще изберете Бойко и два пъти ще го свалите

188

до Серей Станишев

преди 11 години

Не съм красива,но не съм и грозна.Имам обаче неотразим чар :) Не плащам на никой и никой не ми плаща.Щастливо омъжена за мъжът на мечтите ми.Рядко явление в днешно време,но е факт:)

187

До 188

преди 11 години

Да си пенсионер не е някакво морално падение и ***, а е изминат път, професионализъм, градеж, образование, култура, МОРАЛ, съзидание и чувство за отговорност.На тези бели коси се дължи всичко, което нагъзурените към МВФ Костов и други, Сидеров каза как Кристалина носела чантата на представетеля на грабителския фонд, разпродадоха всичко, направено, ограбиха и вашето поколение, но ще го разберете допълнително.Нищо не е съградено в последните години-всичко направихме ние-белите коси.

186

DQW

преди 11 години

ЕТО ТОВА Е ИЗКАЗВАНЕ В ПОДКРЕПА НА ГЕРБ !!! :))))))))))))

185

Анонимен

преди 11 години

Този може да свали само нещо..........еректирало. Друго нищо.

184

Али Баба

преди 11 години

До Анонимен 184 Виж сайта на НСИ, ако си интелигенте и разбираш малко, ще разбереш за какво става въпрос, когато управлява БСП. Доход и разход на домакинствата, индекс на потребителските цени. Малко помощ да не се луташ излишно

183

Пъзел

преди 11 години

Абе, съсел, нали ги свалихте...С организираните протести уж за цената на тока и изведнаж...ха...някаой каза "оставка"...Прозрачни стее, Станишеф, прозрачни! То това не е като да обираш мандри!

182

Никога БСП

преди 11 години

БСП Загубиха Изборите :)И то с почти 10% разлика :DНяма смисъл комунистите да се напъват, за да не се насе.ат още повече.Никога , Никога, Никога, Никога, НИКОГА, ама НИКОГАААААААААААНЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА БСП!!!

181

Серей Станишев

преди 11 години

До до 151Абе глупачке :) Толкова си грозна и уродлива, че и да ми платиш с пръст не бих те пипнал

180

Иван

преди 11 години

Уж столетница а нямат кадри - взеха на заем от Костов.А защо не кажат защо го изрита командира?

179

Змей Горянин

преди 11 години

До всички Българи за и против този на снимката вижте какво предлага dnes.bg/slideshow.php?mreporter&id=7065&pid=37134 погледни този линк и как въобще може да има хора които да подкрепят даже и с мизерните им проценти. тази групировка все едно че всичко на което сме свидетели се е случило от вчера и те са невинни

178

?????????????

преди 11 години

ВСИЧКИ СТАРИ МУЦУНИ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

177

хитър петър

преди 11 години

Бсп-то пак извади късмет с тоя жребий! Все пак 5 без 5 време за ми.ет!)))))))))))))))

176

Анонимен

преди 11 години

Най-голямото предимство на ГЕРБ е, че се вслушват в гласа на народа. Заради това много често са критикувани, че си променят мнението, но само силните и достойни хора могат да признаят грешките си и да се поправят когато грешат.

175

Анонимен

преди 11 години

""Серго е мазна мишка(звучи неприятно,но между физиономия на прасе и миши очички излиза това). Никога не бих избрала това нещо да споделя радост,тъга и легло с мен. ""...................................................................................................................................EVALA !!! :)

174

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

БСП/БКП/ - Ключови думи:манипулации, корупция, кражби, компромати, атентати, диверсии, саботажи, демагогия, инфлация, рецесия, дефицит, шуробаджанащина, кьорсофра, купонна система, банкрути, фалити, скандали...

173

СЕЛЯНИН

преди 11 години

До *** Ами тия 9 милиарда, където опукахте, без никакъв ефект върху икономиката и доходите. 400000 хил безработни, похарчен фискален резерв, ниско потребление и покупателна способност, увеличен държавен дълг с 4 милиарад, битова престъпност курупция, Един редовен гербджия няма.