396

силвия

преди 11 години

До Цецоукакъв пир!?!?!? хахахахаха.................. как само си измисляте......много сте смешни!

395

АЛФОНСО

преди 11 години

БОЙКО БОРИСОВ-ПРЕМИЕР!!!

394

123

преди 11 години

Все едно присъстваш на пленум на ЦК на БКП. Тиквата е попил доста от Тодор Живков, докато го е пазил. Сто процентови комунисти и Боко, и Цуцко, и Цуцка, и останалите герберастки ***.

393

Анонимен

преди 11 години

Буда знае, че премиер повече не може да бъде. Той не саво е компрометиран, но и здравословно не е валед!Ще остави ГЕРБ на Цветанов за да се договаря с другите партии ...официално в името на националния интерес, а в същност в името на интересите на партокрацията от всички цветовена дъгата!

392

избирател

преди 11 години

Гледах пленума на ГЕРБ по канал 3 и останах с впечатлението,че гледам конгрес на Китайската комунистическа партия.ГЕРБ пиземете се!Хората не Ви искат!

391

Анонимен

преди 11 години

Има още за крадене - Сребърният фонд, а и едни над 30 милиарда лева спестени от раята за керемида над главата, образование на децата, сватби и погребения!Това е достатъчен мотив на мутрите от ГЕРБ за да искат още властта.

390

4 години стигат

преди 11 години

До вили4 години стигат Вили ,за да разберем ,че Бойко не мисли за "лошия матрял" ,не мисли за България, а само за ..и аз не знам за какво,така и не разбрахме за 4 години

389

тцЪ

преди 11 години

Еееееееех, БоциДа се беше сетил преди Доган да си организираш един "атентат", щеше да ти е много по-евтино да качиш рейтинга.

388

София

преди 11 години

Никога повече мутра за министър председател!

387

до 422

преди 11 години

До неутраленГЕРБ имат най- реалистичната и реализуема програмас -съсипия до дупка,докато не остане нищо за съсипване

386

караконджул

преди 11 години

Герб ще загубят с малко, но завинаги!

385

АНОНИМЕН

преди 11 години

До Протестиращ-Защо ревеш така Койловски партизански отряд ли ще правите,на 13 май ще ревете за последно ?

384

Анонимен

преди 11 години

samo grajdanska voyna shteni upravi

383

juan mata

преди 11 години

РАМО ЗА БОРИСОВ! За разлика от лекето станишев той е партиот. Гражданската война е срещу завещанието на тройните ***, които предадоха всички нас като създадоха една система, от която държавата е винаги губеща. Нали ви е скъп тока бе, ми кой подписа договорите с ЕРП-тата??? да не е баба ми? И как досега не съм чул някой от ЕС да похвали БСП за добре свършена работа? Явно няма такава и за да се избегне неудобния въпрос почват да се вадят компромати.

382

España

преди 11 години

Vsichki balgari v España mrazyat Boiko balgaroubieza

381

Анонимен

преди 11 години

Както изглежда, Големият Брат пак ни е избрал ГЕРБ за 12 май

380

неутрален

преди 11 години

ГЕРБ имат най- реалистичната и реализуема програма.Не се напъват да осигуряват БГ клондайк нито да раздават пачки на пенсионерите ,но печелят безусловно възхищение!

379

Ернесто

преди 11 години

Идва Видов ден за политическата класа!Тоя път НАРОДА яко ще ви гняса!Мислите, че вече нази ни не дреме...Сбъркали сте нещо, СВЪРШИ вашто време!

378

Протестиращ

преди 11 години

Гербериии !!!Търсете си укрития , хващайте пътя за чужбина ,че идва голям кютек мутрички скапани ,голям кютек независимо от резултата на изборите !!!И да паднем и да бием пак ще Ви кютечим!!!

377

Мукавей

преди 11 години

ГЕРБ се готви за избори, а народа се готви за гражданска война срещу ГЕРБ.