37

Анонимен

преди 11 години

Нашенецът иска ОКОНЧАТЕЛНО решение, скоро, пък вие го опишете както си искате в изследването си

36

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 38, то си личи, че нищо човешко не е останало в теб

35

Анонимен

преди 11 години

ало кучерастите, какво ще кажете за милионите изтровени невинни плъхове, а за *** да не говорим, ами сега наближава и Гергьовден, нещо не виждам никаква ваша активност по въпроса за невинните агънца, вие кучкарите сте най-големите лицемери

34

Анонимен

преди 11 години

Моите кучета са 10 пъти по свестни и отговорни от 95 процента от хората които познавам

33

Анонимен

преди 11 години

До Решение 28: не съм сългасен да храним животните в зоопарка с кучешко, защото: 1) чак пък 10 000 прасета/кучета за един зоопарк... това е храна за към 200 лъва. 2) Месото на бездомните кучета едва ли е безопасно за консумация от всички животни. 3) макар че прасетата имат лоша слава, те са много умни животни, почти колкото кучетата, но пък кучетата са традиционни другари на хората, някак си, неудобно е...

32

Анонимен

преди 11 години

Всеки нормален съвременен човек никога няма да поиска крайно решение. Никой няма право да се разпорежда с живота на другите било то хора или животни . Всеки си има отреден собствен път и не трябва да му се пречи. Който не е милостив към другите не може да чака милост .

31

Анонимен

преди 11 години

До DEVIL-JIN, ти месце хапваш ли

30

Анонимен

преди 11 години

До 6, би ли дал някой пример за такава държава

29

Анонимен

преди 11 години

75% от хората не искат смъртта на животинкитеГрозна Лъжа!Хората искат да живеят спокойно, пък макар и чрез избиване на кучетата.Животът на нашите деца е по-важен от този, на кучетата!

28

Анонимен

преди 11 години

пълна лъжа, 75% искат премахването им, по един или друг начин

27

the amo

преди 11 години

porednoto dokazatelstvo 4e balgarina e dobar 4ovek s golqmo sarce vapreki dalboko v sebe si da go krie du6ite sa ni dobri poklon pred balgarskia narod!!!!

26

Статистика

преди 11 години

А поне 30% от запитаните в отговор на въпроса кой е виновен за наличието на скитащи животни по улиците ще кажат:- Ей такива зловредни организации като "4 въшки", Еко-меко-равновесие и разни там луди бабички, които ги хранят. Както и портиери и охрани, които го ползват за СОТ.

25

Решение

преди 11 години

Да спасим 10000 прасета!Как!?-Като заколим 10000 кучета и с тях храним Софийския зоопарк за една година!.Някой ако е против, да каже защо!Иначе цъкайте ми плюсове!

24

dadas

преди 11 години

Що да не ги уморят ? Утре вашите деца ще разкъсат . Българският коефицент на полезно действие както винаги играе под Нулата .

23

кучелюб

преди 11 години

Спрете с тази жестока кастрация. Двайте на горките животники виарга. И те душица носят и искат да се ***.

22

Унюфри

преди 11 години

Какво преди време един дядо каза в предаването на Милен Цветков:Мене не ме е страх, че ще изнасили някое бездомно куче, а че ще ме ухапе.Толкова с кастрацията.Системата е проста и работи в цял Свят - приюти, където непотърсени в опредлен срок или неосиновени се приспиват.

21

4 ВЪШКИ

преди 11 години

Имах си хас тия продажници да кажат истината:Нашенецът иска ГенералнО решение на проблема с кучетата, а именно:Пълна 100% залавяне и умъртвяване!.и след това: Яворчо Гечев от 4 въшки остава без работа!

20

Анонимен

преди 11 години

Кучетата ли са ви проблема бе мизерници ,кучето е чисто и добро за разлика от много гнусни и прости хора. *** и простаците са по вредни и разнасят зарази. А простотията ходи по хората !!!

19

До 4

преди 11 години

Човече разплака ме, не пиши поваче такива неща моля те..

18

...

преди 11 години

Интересно, тук, където живея, кучетата се умъртвяват ако никой не ги потърси до един месец. И за толкова години видях едно-единствено, край едни къщички извън града.Обичам животните, вкъщи си имам цял зоопарк, но съм за хуманното умъртвяване на пълчищата бездомни кучета. Дори да не хапеха, разнасят зараза.