17

Анонимен

преди 11 години

Кой се развикал, кой се разкрякал, божееееее. Тия дето измислиха репресиите, слушанията, незаконни предимно, постановките, изфабрикуваните доказателства срещу някого, бас държа, че сега фабрикуват "доказателства", фалшифицират здраво, впрегнали са куцо и сакато - АБЕ НЕЩАСТНИ ЧЕРВЕНИ ***, КАЖЕТЕ КАТО ВЗЕМЕТЕ ВЛАСТТА ПЪРВО, ВТОРО, ТРЕТО - КАКВО СМЯТАТЕ ДА ПРАВИТЕ, ЧЕ ДА ЗАЖИВЕЕМ ПО-ДОБРЕ!!! АМА НЯМААААА, СЛУШКАНЕТО, ТА СЛУШКАНЕТО, МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ ДОРДЕ ДОЙДЕ ДВАНАЙСТИ МАЙ...

16

Агент Ганди

преди 11 години

Мен ме е страх от Срс.Макар че и Мусад са с нас пак ме е страх!

15

цецо слушалката

преди 11 години

ШШШШШШттттттттттттттт Цвъкльо слушааааааа

14

Буда

преди 11 години

И какво, да не сме Америка? Важното е, че няма ефект от това подслушване. Защото мотивът за него е лична облага, а не обществена

13

ох, писна ми

преди 11 години

с това слухтене и подслушване! Да ходят на курсове по телепатия, че стават банални вече!

12

Чафутин май а!?

преди 11 години

Червен ЯковВ бсп е пълно с такива..то и без това водача им гей е такъв

11

Вагнер до 8

преди 11 години

Пич отворен,най-много се подслушва в УСА пич.Дори в такситата им, има камери и микрофони!

10

Анонимен

преди 11 години

Какво има за чудене:Само народ,който е доказал че може 500год. да търпижесток поробител като турците,може да избере отново изродитекоито с нечуван популизъмго докараха до просешка тояга,установиха полицейски режим,изкараха хората на улицата,а после безочливо хвърлиха оставки и се изпокриха като плъхове!

9

Народа

преди 11 години

Хахаха гражданите неискали да ги подслушват :D Че те не подслушват гражданите, а корумпирани политици, от какво ги е страх толкова ?

8

Вагнер

преди 11 години

И още нещо и се махам,че ми писна да гледам едни и същи червени нихилизми...!След като си правите сметките другарЮ Червен-Яков(да не си брат на яков станишев бре),без кръчмаря така става.... и аз се радвам,че стана точно така!

7

Буда

преди 11 години

Въпрос на възпитание е дали да подслушваш някой или не. Цветанов е *** и за него това не е проблем. Хората обаче не смятат за нормално да бъдат слушани.

6

Анонимен

преди 11 години

До 3" В парламента ни трябват почтени хора ! "ГЕРБ-ери ли имаш предвид!Та те са още по долни!

5

Вагнер

преди 11 години

Нещо не сме казали, нещо не сме обяснили, не може едно управление да бъде свалено от хората, да излязат по улиците, самоубийствата да нарастват с 10% годишно, горящите човешки факли да бъдат символ на това управление и то да има такъв рейтинг. За мен има нещо, което действително е абсолютно неразбираемо, заяви Червеняков.______________________________Ха ха ха ха номерът ви с метежа май няма да мине по план,а!?Казвайте,казвайте...няма време!

4

Анонимен

преди 11 години

"Нещо не сме казали, нещо не сме обяснили, не може едно управление да бъде свалено от хората, да излязат по улиците, самоубийствата да нарастват с 10% годишно, горящите човешки факли да бъдат символ на това управление и то да има такъв рейтинг. За мен има нещо, което действително е абсолютно неразбираемо, заяви Червеняков."Нарича се МАНИПУЛАЦИЯ!

3

Анонимен

преди 11 години

Мръсните червени **рви много проплакаха от тия СРС-та. Аз съм ЗА подслушването на депутати. Щом не искаш да бъдеш подлаган на контрол/проверки марш на село. В парламента ни трябват почтени хора !

2

БЪЛГАРИН

преди 11 години

ЕТО ОЩЕ ЕДНА ОГЛАДНЯЛА ПИЯНА *** ИЗПЪЛЗЯОТ ХРАЛУПАТА!УЖАС БЕЗ КРАЙ!

1

Вагнер

преди 11 години

Червените много ги е страх от СРС-та.Да не би да им се разкрият милиардите изнесени!