248

Анонимен

преди 11 години

МИРА РАДЕВА КАЗА ЧЕ БСП ОТ 20 ГОДИНИ СА ВСЕ НА 800 900 ХИЛЯДИ И РАЗЧИТАТ НА НИСКАТА ИЭБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ ТАКА ПОЛУЧАВАТ ПО ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ГЛАСОВЕЗАТОВА ОТВРАТИХА ХОРАТА ОТ ПОЛИТИКАТА ЗА ДА НЕ ХОДЯТ ГРАЖДАНИТЕ ДА ГЛАСУВАТ

247

до 289

преди 11 години

Пешо, ами точно това значи социализъм. Присвояване от обществените фондове. Така е в целия свят. Ако ми даваш обратни примери то просто не става въпрос за социализъм и социалисти в тези страни, макар и формално там управляващите партии да се кичат със сричката соц.

246

Пешо

преди 11 години

И още нещо - герб не са "сдали мандата". Просто това беше доста умен ход от страна на пожарникаря. Четете малко история, и вижте какво се е случило с Де Гол през 1968 - щото явно пожарникаря е чел. А протестите - да, имаше истински протести, от истински отчаяни хора, но те продължиха няколко дена. После останаха само ***.

245

Анонимен

преди 11 години

Пешо така е. ГЕРБ много пъти са ме изнервяли страшно много но поне работят. БСП повече никога не трябва да се връща на власт. Разбери че не го говоря от пристрастия защото вече се отърсвам от всякакви подобни. Интересува ме само и единствено истината и избирам най-малкото зло. Мислех изобщо да не гласувам ,но ако не отида само ще направя услуга на БСП а това няма да го допусна. И накрая искам да подчертая че никога не съм гласувал за ГЕРБ или БСП. В повечето случаи съм бил на страната на АТАКА.

244

Пешо

преди 11 години

До Анонимен Герб няма хиляди поддръжници. Но в страната има хиляди отчаяни хора, които се чудят на кого да повярват. За съжаление още им държи влага от тройната ламя, от наглостта на доган (който си написа подкупа в данъчната декларация!!!, и "разпределя порции"), от държавните предателства на Р. Овч., и подобни. В отчаянието си, и при липса на алтернатива, пак ще повярват на ББ. Не че герб е добре, разберете го, просто останалите са прекалено зле.

243

Пешо

преди 11 години

Коко, аз съм убеден социалист. Напуснах БСП много отдавна, защото това не е социалистическа партия, а групировка, ООД. Всъщност това се отнася за повечето партии в България. И понеже познавам структурите на БСП добре, затова знам колко са зле всъщност. И как ръководителите и просто се боричкат един с друг, и ги интересува единствено колко пари ще приберат в касата. Хората - кучета ги яли. Когато се появи истинска социалистическа партия, ще ида да се запиша в нея.

242

Анонимен

преди 11 години

тука половината коментиращи не знаят къде са бе

241

Анонимен

преди 11 години

До ПешоA разбери, че герп сами сдадоха мандата си. Как очакваш да управляват пак?!? Та нали проблемите не са изчезнали? Нали хората пак ще излязат на улицата, още повече, като видят лешперите отново ламтящи за власт? Къде бяха хилядите подръжници на герп когато падна правителството?

240

Анонимен

преди 11 години

Комунази и в Аренабг има проучване и за сега сте бая назад. ГЕРБ - 31.84% АТАКА - 12.52% БСП - 6.23% Друга партия имаща за цел нова конституция - 30.34% Друга партия - 11.90% Няма да гласувам - 6.40%

239

Коко

преди 11 години

Анонимно герберко, много разбираш от истински социалистически партии. Откъде са тези знания? Да ти кажа, ако ГЕРБ не се самозакрие, БСП ще я закрият

238

mun4o

преди 11 години

Хм, щом се заформи двуполюсен модел, трябва да се действа круто. Останаха *** и техните прислужници. Видяхме каква напаст и простотия са прислужниците. Време е за гонене. Въпреки простотиите, които направиха, се оказва, че команяките са по- за предпочитане пред техните прислужници. Поне имаме работа с доста образовани люде, които лъжат значително по-малко. И затова изводът за мене е - важно е лъжливите, неуки и нахални прислужници да се поставят на мястото им. Налага се да гласувам за БСП

237

Пешо

преди 11 години

Да, БСП ще оцелее, и вероятно Герб ще се затрие по-рано, но това няма да е този мандат. Този мандат ще е на Герб. А ако БСП искат да ги изгонят и затрият, трябва ТОТАЛНО да подменят ръководните си кадри. На България и трябва истинска социалистическа и/или социалдемократическа партия, но такава няма. БСП в никакъв случай не е социалистическа партия. Ако не се превърнат в такава, също ако и не разкарат старите муцуни, нямат шанс да закрият Герб. Някой друг ще ги закрие.

236

Коко

преди 11 години

Анонимно герберко, социоложката на ГЕРБ М. Радева много лъже, точно като теб

235

Коко

преди 11 години

Анонимно герберко, защо крещяха в лицето ви МАФИЯ?

234

psv

преди 11 години

Попитали радио Ереван. Какава е разликата между комунизъм и капитализъм.Отговор: При комунизма тате дава пари мама не иска.При капитализма на мама и се иска ама тате няма пари.

233

Анонимен

преди 11 години

Коко и един мармот увиваше шоколада в станиол.

232

Коко

преди 11 години

Анонимно герберко, БСП няма да се закрие, но ще закрие ГЕРБ

231

Анонимен

преди 11 години

При 60% през 2009 сега 30%? За какъв успех говорите? Топите се като снежни човечета герберчета нещастни! А за ваше сведение вожда ви е най-големия ***! Още не си е върнал партийния билет и няма и да го върне защото е червен и на най-сенчестото място!

230

Анонимен

преди 11 години

Не само че ми се иска БСП да е зле , но дори ми се иска да се самозакрие . Подобни партии *** не трябва да съществуват за благото на народа.

229

Пешо

преди 11 години

До Коко: Разбери! Герб са зле, но БСП са по-зле. Хората избират по-малкото зло. Няма десни партии, за кого да гласуват десномислещите. Просто хората припознават Герб като дясна партия, тъй като останалите десни *** не могат да се разберат. И вместо да гласуват за неясни клонинги на сдс и дсб, ще гласуват за Герб. От друга страна, БСП само мислят как да се орезилят. Ей затова резултатът на изборите ще е 2:1 за Герб, колкото и да не им харесва на червените.