134

Анонимен

преди 11 години

Марко, всичките ви герберски предводители са от компартията.*баси цирка!

133

Рядя Госпожина

преди 11 години

Орешарски " разтури седянката на учителите" ( най дългата стачка в новата история на България) Орешарски въведе делегираните бюджети в образованието и го съсипа. Орешарски въведе плоския данък. Има ли нужда от още доказателства, че БСП е забравила какво е лява политика!

132

YYYYYY

преди 11 години

Служебнаото правителство за няколко дни отдели 20 милиона само от министртвата,а колко ще спестят ако ги няма 240 депутата с коли,шофьори,бонуси,заплати,куфтаци?Можем да си представим какво лапане е имало .Да се махне НС и да минем на президентска държава,така поне няма да има сергеи е виновен

131

Анонимен

преди 11 години

Абе тя работата проста. Комунистите са наясно, че хората ги мразят. Сега гледат да пробутат некви нови мутри напред, демек независими. А те отзад да си дърпат конците и да си лапкат. Няма независими др, Станишев!

130

Анонимен

преди 11 години

Вчера като го притисна Цецо, Съсело каза, че Бойко му е партньор. За мене това е официално признание, че Сергей Дмитриевич е пасивен ... !

129

тони

преди 11 години

този станишев е за затвор заедно с цялата му клика.А цанков камък за 2 милиарда лева кои окраде държавата ?Егати наглеците !Дали има някои които още им вярва на тия в тая държава.

128

Бай Иван

преди 11 години

Станишев знае че и на тези избори както на президентските ще претърпи пълен провал, затова и двата пъти не се кандидатира, за президент и сега за премиер.

127

ГербеХейтър До 197

преди 11 години

"Бойко поне няма да има причина да се оправдава с предните"Батенце, ако Бойко вземе втори мандат веднага ще подкара със словесни атаки Хан Аспарух, че не си е останал да си кротува в тучните степи!Бъди сигурен!

126

;)

преди 11 години

- Lubimi, napravi mi edno toplo pojelanie !- Ogan da te gori !

125

Вагнер

преди 11 години

Ореховски е един изпечен лъжец,също като еврея-Съсел!

124

до 203

преди 11 години

А пенсиите от 3 долара помниш ли? Тъмното? Студеното? Празните рафтове?

123

Анонимен

преди 11 години

"Орешарски трябва да е следващият премиер!"Не

122

Мортификация

преди 11 години

Орешарски за финансов министър, да, но следващ мин. пред. трябва да е Янаки Стоилов.

121

До пропагандата

преди 11 години

Орешарски трябва да е следващият премиер!Слабо казано ! Орешарски трябва да Богът Слънце , което изгрява от майчиното лоно на Водителката Ни в Тъмнината - Нашата Единствена Партия БКП !И ние простосмъртните трябва да пеем ,да ги възхваляваме (и да им вярваме безусловно) ,докато свят светува !Или поне докато се наядат достатъчно а ние изчезнем като нация !

120

Жик-Так

преди 11 години

До 164" от филийка с мас да мина на восък от свещи"Не мислиш ли, че хората са докарани вече до това състояние?Самозапалвания от бедност и отчаяние, не са ли достатъчни доказателства за теб!?И сега ти ми кажи кой докара хората до тази крайнност?!

119

бсп

преди 11 години

Пламен Орешарски, или така наречения ,,Пламен седянката,, ще ставал премиер......ха ха ха

118

помнещ

преди 11 години

Орешарски става, но за шеФ на седянка.......

117

niko.rai.5

преди 11 години

ТО ИМА ЛИ БЪЛГАРСКА НАЦИЯ!? ...........НА ТАЗИ ПРЕКРАСНА СТРАНА СЕ ПАДНА РОМСКО ТУРСКО УПРАВЛЕНИЕ.............В ХАСКОВО, ВЕЧЕ НЕ СЕ ЧУВА БЪЛГАРСКА РЕЧ.........СЪЩОТО ВИ ЧАКА И В СОФИЯ.............ДЕРЗАЙТЕ ..........ВЗЕМАЙТЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ ДАНЪЦИ И ХРАНЕТЕ ТЕЗИ КОИТО РАЖДАТ НА 14 ГОДИНИ ВМЕСТО ДА ГИ СЪДИТЕ И ВКАРВАТЕ В ЗАТВОРА............НЕ ЗНАЯ КОЙ ЩЕ ОПРАВИ ТОЗИ БАТАК. ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ.

116

Анонимен

преди 11 години

Азсъм за Орешарски!

115

Анонимен

преди 11 години

Реалното е Бойко пак да дойде на власт. Поне няма да има причина да се оправдава с предните. Отговорността ще е изцяло негова. а тези разни правителства тип "Беров" ич не ми се нравят.