680

малии

преди 11 години

До Анти ГРОБ"но за първи път от 23 години ще гласувам за БСП, никога повече ГРОБ. Никога повече мутри и калинки. "Мутри и калинки по мога да търпя, ама на бсп-то ромите, дето са всичките в коалицията им окрадоха къщите на старите хора по селата и ги накараха да се страхуват да станат от кревата, докато някой им тършува из мазето?! Други партии за тебе няма ли?

679

Анонимен

преди 11 години

България мрази герб!

678

valenzeto

преди 11 години

768 хахах имам много но са за приятели аиде нали видя че съм реална какво друго искаш

677

До 754

преди 11 години

Трогателна е наивността ти!Ти сигурен ли си, че знаеш едни соговори, дето тикой не ги е виждал? Отвъд океана, към Израел, към Турция...

676

Анонимен

преди 11 години

Вале, да качиш още снимки във фейсбука- моля!)

675

valenzeto

преди 11 години

758дали някои ще го повлече течението вече е негов избор важното сега е Избора да е негов не на някои друг,и ако обобщим всички искаме едно-нормален и Достоен живот,въпроса е кои ще работи за това ,ето за това спорим.На времето чух че ако си тръгнал на път имаш нужда само от едно нещо-една книга един учебник и тя да е Историята.Там са всички отговори

674

Анти ГРОБ

преди 11 години

От както падна бай Тошо съм анти комунист, но за първи път от 23 години ще гласувам за БСП, никога повече ГРОБ. Никога повече мутри и калинки.

673

Анонимен

преди 11 години

абе наистина, който има спомени, ние например имахме две акомулиращи печки, 2 нафтови печки.Ай сега да се отопляват на такива гълтачи да видим

672

Анонимен

преди 11 години

753 ДОБРЯКО...2011-та сметка за ток 40 лева, сега 100 лева. не знам как може сметките ти да са били същите.2011-та е пак ГЕРб, не е Станишев, при Станишев сигурно е било 20 лева.

671

Stefan_1_Tcholakov

преди 11 години

Ченгето, което стана убиец, защото не остави сирациКалин Руменов-14:07, 27 март 2013 2889 18 коментарa--novinar.bg/news/chengeto-koeto-stana-ubietc-zashtoto-ne-ostavi-siratci_NDIzMzs3Mg==.html--Ченгето Иван Лулеов от село Баня няма да бъде запомнено като герой. Грешката му беше, че остана жив, а не се остави да бъде транжиран от брадвата на сравнително млад ***, но вече дърт рецидивист. Още когато му я бяха извадили, трябваше да изкара пълнителя, да изхвърли служебния си пистолет и да чака каквото брадва покаже.-Тогава щяхме да разполагаме с готов план н

670

Анонимен

преди 11 години

ОТДЕЛНО СЛЕДВАТ ЗЛАТНИТЕ ПЛОДОВЕ НА ТЕХНИЯ ТРУД - ПРИДОБИВКИ ЗА БЪЛГАРИТЕ, КОИТО НЯМА КАК ДА СЕ ОТРЕКАТ, ЗАЩОТО СА ВИДИМИ, МАТЕРИАЛНИ И ДЪЛГИ ГОДИНИ ЩЕ НАПОМНЯТ ЗА СЕБЕ СИ. ТЕ СА ОСНОВАТА, ВЪРХУ КОЯТО ПРИ СЛЕДВАЩИЯ СИ МАНДАТ ГЕРБ ЩЕ ИЗГРАДИ ЕДНО ПРИЛИЧНО МАТЕРИАЛНО БЛАГОСЪСТОЯНИЕ НА НАШИЯ НАРОД.

669

Анонимен

преди 11 години

тока беше 2 стотинки. Сега ако вземам 500 лева и плащам 5 лева ток, дали няма да ми стигат?Само че плащам 100 лева ток, 20 вода, 30 телефон, къде отиде тя.Услугите се вдигната страшно много. Храната съшо скочи доста, но основно услугите, таксите, данъците, налозите са непосилните.

668

КОМУН-ГЕИТ ПЛОВДИВ

преди 11 години

" Лицето на протеста в Пловдив - Дяда Ваня реши да си почине от протестите и да отиде на екскурзия в Брюксел, Париж и Любляна. Колоритният активист е в първите редици на народния гняв още от 10-ти февруари.Платил 695 лева за екскурзия, на изпроводняк зове протестите да продължат, дори без неговото решително участие "ТАКА СЕ ЗАРАБОТВА ДРУГАРИ - ПО ПРОТЕСТИТЕ И БАРИКАДИТЕ СА ГОЛЕ-Е-ЕМИТЕ МАНГИЗИ ОТ ПОЗИТАНО . НЕ КАТО ДА БЪЛВАШ ПОМИЯ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ В ТОЗИ ИЗМИСЛЕН ФОРУМ !!!---------------

667

Анонимен

преди 11 години

До Поне са честни,А не се ли замисляш, че начинът, по който ти си живял през последните 4 години, а и не само, не съотвества на начинът, по който са живяли всички останали хора??? Защо си мислиш, че през следващите 4год. ще живееш по - добре??? Кое те кара така да мислиш? На държавна работа ли си, че животът ти да зависи до такава степен чак от държавата??

666

Анонимен

преди 11 години

НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО, КОЕТО МНОГО СИЛНО ОПИСВА СЪЩНОСТТА НА БОЙКО БОРИСОВ И НА НЕГОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е ЕТО ТОВА: ЗА 4-ТЕ ГОДИНИ, ДОКАТО УПРАВЛЯВАХА НАШАТА ДЪРЖАВА, ТЕ НЕ СКЛЮЧИХА НИТО ЕДИН ЗАГРОБВАЩ НАЦИЯТА НИ ДОГОВОР!!!

665

valenzeto

преди 11 години

746аз съм си добричка водолеиче съм когато се ядосам съм огън обаче-как да се ядосвам на хората които са уморени и се блъскат като вода в бряг и търсят един нормален живот и аз също,разбирам ги а и знаеш ли човек може да каже мн неща когато е ядосан няма човек без сърце просто мн ни се събра напоследък

664

PACO-LOCO

преди 11 години

И пак ще има будали да гласуват за тази престъпна организация ГРОБ.

663

Анонимен

преди 11 години

Единият ми дядо, по заможният имаше свинарник, помня че един път закарахме една *** 500 кила, ама не беше Фидосова де. и паднаха големи пари.Имаше два москвича и къща.другият ми дядо беше счетоводител, и той си купи кола и си направи къща.Освен това и къща на село.Сега не мога да си представя кой може да си вдигне три нови къщи, освен бандюги.

662

Поне са честни,

преди 11 години

казаха си го-ще работят за да запазят тази стабилност, която постигнаха. Изглежда, че те виждат едно а народа друго. Сигурно се намираме в паралелни светове, тяхната равносметка една, нашата съвсем друга. За 4 год. с 2 мил. намалено население, измряло и избягало и ако спечелят изборите и са по-усърдни, могат да удвоят цифрата. Ще остане България с има няма 2 милиона роми/пардон гербери/,ама тях това не ги плаши, нали си живеят в техния свят.

661

Анонимен

преди 11 години

При Станишев се изкараваха 2 пъти повече пари от сега и имахме 2 пъти по-малки разходи.