67

Анонимен

преди 11 години

До PACO-LOCOИдеалист ли си? Всеки опитва да грабне кокала. В настоящият момент ЕС и САЩ са по-добрият вариант. Все още.

66

Анонимен

преди 11 години

Путин отдал тайный приказ вывести все деньги из западных банков

65

Анонимен

преди 11 години

Приятелството с арабите е важно, защото са много и имат петрол. Представляват огромен пазар за стоки, а не са една малка въшлива банда от далавераджии. МНОГО ПРАВИЛНО!

64

БГ - не гледай тъпо

преди 11 години

Прецакаха Кипър за десетски години напред!!!

63

Анонимен

преди 11 години

До ЗА 54Мани ги.

62

Анонимен

преди 11 години

До АнонименТЕЗИ ВОНЯЩИ НА КАФЯВО ЛЕГЕНДИ ВЕЧЕ НЕ ПОМАГАТ

61

PACO-LOCO

преди 11 години

Невярвам Руснаците да си оставят магерето в калта,надявам се да го върнат тъпкано на ЕС/Колонизатори и поробители на народите/ и на USA/терористичната държава която напада мирни държави за своите лични интереси/.Никой не може да се подиграва с майка Русия.

60

д-р

преди 11 години

Какви олигарски бе, балкански маймуни смотани! Там са и спестяванията на обикновените хора. Някои от тях са продали ниви, апартаменти, къщи, бизнес или са цяла фамилия спестявали десетки години, за да имат бели пари за черни дни. 100.000 евро е по-малко от един апартамент.И сега мафията на Европа и Америка ще ги открадне тези пари - лъжейки, че това са основно парите на някакви руски олигарски. Олигарсите няма да си загубят парите. Тях не ги мислете.

59

Анонимен

преди 11 години

До хмАЙДЕ ПРИМИТИВИТЕ ДА СИ ТРАЕТЕ И ДА НЕ СЕ ОБЯСНЯВАТЕ, ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА ОЛИГОФРЕНСКИТЕ ИЗМИСЛИЦИ И МИТОВЕ. РУСИЯ Е СТРАНА С ПАЗАРНА ИКОНОМИКА И ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ПРАВИ БИЗНЕС И ДА ПЕЧЕЛИ. А ТЕЗИ ДЕТО КРАДОХА БЯХА ИЗРИТАНИ.

58

freeoldmen

преди 11 години

На това спасение ли му викат? Ще видим утре като отворят банките за какво "спасение" става дума! Да не се появи някой да вика "Братя, не теглете!"...А после ще дойдат и руснаците...

57

DARK

преди 11 години

Всъщност ЕС много добре си изигра картите.Казвате , че ще им вземат парите ами истиниата е , че тия пари просто ги няма и отдавна са изгорели.Това което ще направя е по легален начин да отпишат пари които немогат да върнат но без да удрят обикновенният кипърски гражданин защото алетрнативата е фалит и всички го духат тия с най дебели сметки ще си върнат най много а тия с мъничките сметчици ще видят жълти стотинчици.Просто руските олигарси го изядоха а офшорният рай беше терминиран.

56

ЗА 54

преди 11 години

Приятелството с арабите е важно, защото са много и имат петрол. Представляват огромен пазар за стоки, а не са една малка въшлива банда от далавераджии.

55

РСЗО "Смерч&quo

преди 11 години

Дааа ... както е казал народа има господ ... мошениците близки до демократа -пиандурник Ельцин, ограбили страната си с милиарди сега ще изгорят яко. Това е добре дошло и за В.В., който в своята предизборна програма беше заложил на борбата с офшортизацията на руският капитал, работещ за чужди интереси не за руската икономика ... разгеле сега удари Вова дюшеш .. ще си помислят руските богаташи дали ще трупат пари в офшорни зони ... ха,ха ха ..

54

123

преди 11 години

Отговора на руснаците ще е най вероятно след няколко месеца с повишаване цените на природните суровини за ЕС което ще се отрази и на нас за съжаление.

53

хм

преди 11 години

Това наистина са парите на "руснаците", но откраднати от техните мафиоти и изпрани в Кипър. Така, че айде без обобщения.

52

Анонимен

преди 11 години

До АнонименДРЕМЕ МУ ЗАЩОТО ТОВА ЩЕ СЕ ОТРАЗИ НА ФИНАНСОВОТО СЪСТОЯНИЕ НА ЕС КАТО ЦЯЛО И ЩЕ ДОВЕДЕ ТО КРИЗА, А ЕС ВЕЧЕ Е В КРИЗА. ТАКИВА *** МАГАРЕТА КАТО ТЕБ НЕ МОГАТ ДА ГО РАЗБЕРАТ, НО ЩЕ ГО РАЗБЕРАТ ПО ТРУДНИЯ НАЧИН.

51

Анонимен

преди 11 години

До АнонименА моше проститутката също е странен ***, *** го често

50

Анонимен

преди 11 години

Абе изобщо врътката е едни милардери обрали други милиардери по законен начин , но някой трябва да плати за обира , и кой е това - нормалните хора , и на едните и на другите не им пука за тях - също като при нас !

49

Анонимен

преди 11 години

Оказа се, че си струва само приятелство с Америка и с Русия. За България това е правилния път. От Ес ще ни цакат и толкова.

48

Атака

преди 11 години

До Анонимен:Разликата е, че ограбените пари от руския народ, сега вместо да са в Руските олигарси, са в еврейските такива! Е от там няма да се върнат в Русия!