207

РУМЕН221

преди 11 години

До В- ДА ПРИЕМЕМ, ЧЕ СЪМ АНТИИКОНОМИСТ И АНТИФИНАНСИСТ...- ВЪПРОСЧЕ...- КОЙ ВКАРА СВЕТА И БЪЛГАРИЯ В ДНЕШНАТА ТОТАЛНА ФИНАНСОВА И ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА...?ИСКАМ ОТГОВОР... НО НАУЧЕН, ИКОНОМИКО-ФИНАНСОВ... МОЛЯ...

206

Анонимен

преди 11 години

Ако БСП е нормална лява партия никога нямаше да въведе плоския данък. Това и Костов не смееше да направи. А ако БСП е нормална лява партия ще въведе прогресивен корпоративен данък и така ще намали и без това прекомерните печалби на монополите и олигарсите. Но как да стане та те имат олигарси при тях... Трябва ни нова лява партия а тия са за бунището. ***! За десни никога няма да гласувам даже и БСП да се казват няма да ме заблудят.

205

до 194 (pimpalicious

преди 11 години

Първо не е промяна, защото тези хора не са за първи път на власт! Второ, ако първата им работа е да разкарат плоският данък ... , не благодаря, нямам нужда от това :)!Има и други неща за подобряване. Да не започване от пенсионерите и соцуално слабите. Най-вероятно ще ме репликираш, че те са най-засегнати, но аз ще се аргиментирам, че парите за тях не се разпределят оптимално. Аз лично искам вместо да плащам тези пари на "Държавата" да ги давам на ръка на майками и баща ми!...

204

Анонимен

преди 11 години

Прогресивния данък е данък мозък : имаш ,работиш храниш тъпите , мързеливите и ***. При комунизма и жените стават общи. Никога БСП и Иван Костов с неговата таблица.

203

до 213

преди 11 години

Твоите родители като са те изучавали ГЕРБ ги е нямало никакви интересно как са успяли да ти плащат тогава според твоите думи.

202

до 228

преди 11 години

До АнонименЧе то и сега се взема повече от богатите бе -- 10% от 3000лв е повече от 10% от 300 лв :)

201

Анонимен

преди 11 години

ЛЪЖЧЦИ ЧЕРВЕНИ КРАДЛИВИ !

200

Анонимен

преди 11 години

Пари се вземат от богати хора, но те най не искат да дават. Нормално е за доход над 4-5 хиляди лева данъка да не е плосък. При нас всичко е сбъркано и бедните хора носят кризата на гърба си и стават още по-бедни, а богатите още по-богати.

199

до 213

преди 11 години

А защо тия тн от теб *** гласуват почти изцяло за ГЕРБ и на тях се крепят велики победи като кмета на Пловдив? Защо в градове където няма такива избиратели ГЕРБ има велики постижения като 2,3 %, а платено гробарче. Това че и БСП не струва е друг въпрос, но вие се състезавате с тях по калинковщина и некадърност и ги биете с много.

198

Анонимен

преди 11 години

Нали се сещате какви кански усилия полагам като нормален човек (и хора като мен),за да имам петцифрени месечни доходи на месец!!! И сега, тези искат да ме накажат, щото работя повече,знам повече,старая се повече,влагам повече усилия.Повече от 10% не давам, ако трябва не на сиво, а на черно минавам, докато не ме убедят,че парите ми (изкарани с труд и подарени им) се харчат ефективно. Не стига,че с данъците си издържам 10-15 клатик*рковци, ама малко им било.

197

Анонимен

преди 11 години

До РУМЕН221Излез се поразходи на въздух, човече.Психясал си съвсем!

196

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 216- ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е "ПЛАКАТНО ПИСАНЕ"?

195

Анонимен

преди 11 години

Единственото хубаво нещо от тройната коалиция беше именно плоският данък, сега *** искат да го махнат.

194

Пффф

преди 11 години

До десенТогава си си сбъркал ника. Пиши нещо друго, ГЕРБ не е дясно (още повече с неясните социални мерки, които уж обмислят за следващия мандат).

193

111

преди 11 години

До РУМЕН221Съмнява ме, че някога си чел свястно икономическо четиво, така че продължавай с лозунгите и моля те, спри да коментираш икономически/финансови въпроси :)

192

Анонимен

преди 11 години

Човек трябва да е *** за да инвестира в Чалгария,а руменчо 221 иска насила да ме кара да си купувам нещо което не искам.Ами ела направо да ми национализираш спестяванията бе братле,кажи си го направо :-)))))))

191

Анонимен

преди 11 години

Аз като гласувам за БСП какво ще получа - седесарски финансов министър Орешарски, плюс депутати като Гущеров и ГЕРГОВ. е, КАКВА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ДА ИСКАМЕ ОТ ТИЯ. Все едно Бойко да ти прави социална политика. А принудиха честен човек като проф. Андрей Пантемв да не се кандидатира та да сложат още едно червено парвенюжко плякало да лае глупости в парламента. Аман и от леви ужас от десни, ами те всечки крайно десни и безсрамни.

190

Анонимен

преди 11 години

Румене, поне пиши с малки букви.

189

десен

преди 11 години

заради такива като:Мишо Шамара,Учинголеца,Алексей Петров,Пешо Сумиста,Гоце,Станишев,Овчаров,Орешарски,Мая Манолова,Доган,Кунева( Пръмова ) днес реших че ще подкрепя ГЕРБ на изборите

188

РУМЕН221

преди 11 години

ИСКАМЕ ЧОВЕЩИНА!1. МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ и максимална социална помощ РАВНИ НА "ПРАГА НА БЕДНОСТ" (383 ЛВ.)2. МИН. РАБОТНА ЗАПЛАТА (за работник без образование, но с квалификация) - РАВНА НА "СОЦИАЛНИЯ МИН." (581 ЛВ.)3. МАКС. ЗАПЛАТА за държавна длъжност да е 10 ПЪТИ МИН., без таван за осигуровките!4. ПРОГРЕСИВНИ ДАНЪЦИ на граждани и фирми, С НЕОБЛАГАЕМ МИН.!5. ОТМЯНА НА ВАЛУТНИЯ БОРД И СТРОЕЖ НА АЕЦ-БЕЛЕНЕ!!!- СПИРАМЕ ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ И СМЕТКИТЕ НА МОНОПОЛИТЕВСИЧКО ДРУГО СЕ ОПРАВЯ С ПАЗАРНА ИКОНОМИКА!