17

Анонимен

преди 11 години

Нормално е ,щом са безработни да се регистрират в бюрата по труда.Най-вероятно са работили и преди да станат депутати и са плащали социални осигуровки..Думата ми е обаче,как се става депутат и защо.

16

Анонимен

преди 11 години

До Мърди алчни - ти чакай депутатите да те оправят и да ти върнат кредита, даже тегли нов и после тйрси некой да ти го връща! " Боже, колко ПРОСТОТИЯ има по тоя. свят, Боже!"

15

Анонимен

преди 11 години

Една подробност, пак от закон, който те са си измислили. Там, където работех, бяхме осигурявани на 2000 лева, но заплатите ни бяха доста надолу. Тези господа получават далече над 2000, но също се осигуряват на 2000.Не сте ли забелязали как този резерв за вдигане на максималния осигурителен доход се избягва?Вдигнаха го САМО с 200 лева! Защо? Ако трябва да сми искрени, стъпката трябва да е поне 700 лева.За за не умрат гладни. Сега, същите, които сложиха лихви на лихвите, ми искат солидарност.

14

Ф.С.В

преди 11 години

Не питай как 2 месеца ще издържиш без заплата а питай тези над 1 милион хора около 40-50 г възраст които от 3 години са безработни и никой не им дава нищо !!! Горките те депутати -нямали средства- затова такива като Марешки дават по -3--5 милиона лева за да станат депутати !! само един вот за гласуване в полза на някой закон за олигарси от независим депутат е между 20-до 150 бона -

13

Анонимен

преди 11 години

Колко сте жалки всички вие. Ясно личи нивото ви, щом 1200лв ви се струват космическа сума и облажване. Пълни *** сте. Андрешковци. Устите ви са като *омети. Дори не сте наясно, как човек бива манипулиран. Елементарни сте и страната страда и ще страда много време от ***, като вас. ТЕ не са нарушили закона. Едно, че го спазват, и второ, очевидно е, че доказват, че нямат странични доходи. Ако ги хванат, че цакат, има глоби. Аз съм майка на две деца и знам, как се цака закон и глобите му

12

Анонимен

преди 11 години

Да си плащат от джоба всички осигуровки. Нали точно тези *ари го измислиха този закон, по който и безработните трябва да ги плащат. Линч!

11

Анонимен

преди 11 години

Въпрос: Как бивш депутат, който е прекъснал работа, да издържи 2 месеца без заплата?Отговор: Много просто - с натрупаните "резерви" от почти 4 годишния мандат. Допуска се вероятност те да са достатъчни и за повече от 2 месеца, дори повече и от 2 живота. Майките пита ли ги някой как след една година отпуск за отглеждане на дете и невъзможност да започнат работа след това поради ограничени места за прием в детските градини издържат с 240 лева на месец? Наглостта на някои "хора" край няма...

10

Житан

преди 11 години

Кофти,кофтииииии......Сега вместо да си клатят краката по банките в народното събрание срещу 2-3хил.лв,ще трябва да ходят до бюрата по труда срещу скромните 1100-1200лв....Направо да ги ожалиш

9

Анонимен

преди 11 години

tazi statia dokazva ,4e bg.politicite gledat na naroda kato na maloumno stado ovce.,koeto jive po dobre ot tah.a te gorkite se redat za socialni pomo6ti.

8

kosmat mirizliv pop

преди 11 години

И какво стана с бойковата кутийка-мавзолейче,че не можа да подейства за "българския малък йерусалим" ?

7

Анонимен

преди 11 години

Прави са, това не е цялата истина. Правилното е "алчен и безскрупулен богаташ, облажил се от властта".

6

Анонимен

преди 11 години

Не че не са имали желание да се обогатят, просто не са имали такава възможност. И при тях има кръгове по интереси и ако не попаднеш в точния кръг, си оставаш само със заплатата и дребни бонуси.

5

Анонимен

преди 11 години

Нищо,че мазните си говорят сладки приказки,бъдете обективни и си оправете заглавието,***-не мит,а факт!

4

Пеци

преди 11 години

Хаха; това е най-тъжният виц? Абе каква държава е тоя мейсънско номенклатурен *** политически ...бардак бе? Държава е Турция; ето грижи се дори за деца осиновени от лесбийки, а тука ни крадете трепете и продавате че и уважение и вот искате?

3

ЗОРО

преди 11 години

Мега дебелокожи,няма срам,няма свян.....хипер наглеци....като отидат да се регистрират на борсата направо да ги чака прокурор!!!

2

частен случай

преди 11 години

В герберасткия случай двата края се свързват с бой и е***е. Те си знаят защо.

1

Анонимен

преди 11 години

А мислихте ли за това драги ферберски недоразомения когато фалирахте толкова фирми и унищожихте икомомиката? И там хората не взимаха по 2500 основна заплата, не живееха във ведомствени жилища и прочие придобивки. Нагледци мръсни