80

Герб злоупотреби

преди 11 години

с добротата на Кирил Йорданов и го предложи за кмет, тъй като Герб нямаше шанс да спечели във Варна.Не искаме новият кмет да е от политическа партия, ние сме против тези изтъркани политически партии в България и във Варна.Няма данни Кирил Йорданов да е крал, той е високо образован и интелигентен човек, пето поколение е варненец, прадядо му е бил офицер и от него остана къщата до военния клуб, има реституции от майка си, дядо му е завършил във Виена медицина и е бил известен и като билколечител.

79

трън

преди 11 години

Такъв Шмортних ще ви дам аз на вас...вие срам нямате ли бе ГЕРБчовци?манипулациите ви спрямо народа не ви ли омръзнаха?

78

Анонимен

преди 11 години

"и е дадена пълна свобода на президента в този момент"еми това е пар'екселанс признание че го контролират

77

Анонимен

преди 11 години

до сега всички партии докарха държавата до разруха ,но най - голямото зло е ГЕРБ

76

Анонимен

преди 11 години

хахаха, ти пък на А.Петров ли вярваш, боже боже, колко прости хора има по тая земя!

75

ПРОТЕСТ !!!

преди 11 години

Цветанов е част от мафията и неин покровител. *** и Олигархията имат верен приятел в лицето на комунистическо-милиционерския манипулатор.Долу Мафията !Днес от 11 ч. окупация на НС, заради лобистките закони, отказа от борба с монополите и промяната на Фидосовият изборен кодекс !!! Сигнализирахте за неуместен коментар

74

Анонимен

преди 11 години

герб пък кво се правят че президента не е тяхна ***?

73

123456

преди 11 години

Няма нищо странно в това - "и е дадена пълна свобода на президента в този момент" - президента като е п.тьо естествено, че ще чака да му се даде нещо, нищо че по закон свободата на президента не идва от кабинета.А другото - "Фокусът на едно бъдещо управление на ГЕРБ" е пълна смешка...Привидяло им се е още управление!!!

72

!!!

преди 11 години

Ало, нека не се заблуждаваме от приказки от хиляда и една нощ! Възможно да е имало дрогирани, пияни и престъпници, но неможе да се твирди, че толкова масова наркомания има в България! Нали се вижда, че цялата страна бошува и се надигат лекари, пощаджии, майки, пенсионери, и т.н, те наркомани ли са господин Цветанов?! Не изопачавайте нещата във ваша полза! Знаете ли колко гербаджии псуват и недоволстват, колко от тях няма повече да гласуват за Герб, защото не си изпълнихте предизборните обещания

71

БМ-13

преди 11 години

Битката на кръговете в ГЕРП продължава. Цвинокио vs. ***. Постановката с отвличането на детето заработи с пълна сила. Отново трябва да бъде преизбран Бащицата, че да може да се справи с престъпността и да даде възмездие.

70

Анонимен

преди 11 години

Ето го НАГЛИЯ.

69

Анонимен

преди 11 години

Мисля, че ГЕРБ знае къде да си завре поредната кандидатура за кмет.

68

Анонимен

преди 11 години

Гласувайте за ГЕРБ! Ако сте толкова прости... лично аз ще ви гледам сеира, все някак си ще се оправя, имам работа, собственост, ще намаля харчовете, но ще ми е болно за хората, които ей такива *** като този горе че такива *** като този на снимката, ги докараха до просешка тояга.

67

Анонимен

преди 11 години

СТРАШНИ РАЗКРИТИЯ НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ЗА БРЕНДО ,ПЕТРОВ ТВЪРДИ ,ЧЕ Е БИЛ В ЕДНА КИЛИЯ С БРЕНДО И ТОЙ МУ СПОДЕЛИЛ ,ЧЕ ЗНАЕ МНОГО НЕЩА ЗА ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ , КОИТО СМЯТА ДА РАЗКРИЕ И ЕТО КАКВО МУ СЕ СЛУЧВА НА БРЕНДО ОТВЛИЧАТ ДЕТЕТО МУ ИНТЕРВЮТО НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ ГО ИМА В НОВИНИ.БГ.

66

ха

преди 11 години

Ха, ами гласувайте пак за ГЕРБ, драги съграждани, гласувайте за ней-безумния пиар в БГ-историята и след още 4 години се чудете, защо нямате пари за хляб, за ток...

65

-10

преди 11 години

Всички трезвомислещи хора подкрепят ГЕРБ, защото виждат огромната разлика между тях и предишните, които крадяха до безобразие, а всеки ден имаше убийства и отвличания.-------А сега всеки ден има самоубийства!

64

Анонимен

преди 11 години

Всички трезвомислещи хора излязоха на улицата за да свалят ГЕРБ, които доведоха България до фалит и с комунистически лозунги в платените от тях телевизии, поддържаха измамата че БСП им е виновно за собствените им некадърни решения.Те са си обикновени крадци, подкрепяни от мразещи БКП, ***.

63

Анонимен

преди 11 години

Цветанов колкото и да се опитва да профанизира протестите няма да успее, защото всеки в тази държава изпитва на гърба си положението, до което е докарано обществото и конспиративните му теории не минават. Колкото до Портних във Врана - няма шанс на избори, защото не се е разграничил ясно от апетитите на ***. Хайде правителството в оставка да отива вече в оставка и да не ни заминава със себе си.....

62

Анонимен

преди 11 години

затвор за Цветанов, защото е абсолютен престъпник

61

-10

преди 11 години

Определени икономически кръгове лансират определени кандидати за вътрешен министър, ...----Верен на себе си докрай - много говори, нищо не казва. 4 години беше така!