87

Анонимен

преди 11 години

Е това вече е прекалено. Всеки ден се самоубиват хора,сега за един човек! Една комшийка болна от шизофрения преди няколко години скочи от шестият етаж за втори път и умря...За нея нямаше траур,макър че беше майка,освен това дипломиран доктор-педиатър!

86

Анонимен

преди 11 години

Един луд се самоуби и сега 7 милиона луди ще реват за това. Направо трагедия...Да се беше омотал с C4 и да беше влезнал в Парламента, тогава щеше да е герой.

85

ivo

преди 11 години

Tova е прекалено, какво искаме лавина от самоубийства ли? Хайде вземете се в ръце Българи ли сте или меки китки. Медийте и чужди централи нагнетяват и без това голямото напрежение от несправедливият ни преход. Всеки ден някой нпкъде се самоубива, не е нужно да правим от един сомоубиец герой, защото самоубийството както е казано в евангелието е грях, и акт на слабост на слаб човек.

84

Анонимен

преди 11 години

Толкова хора ги е яд, че Пламен се превърна в символ, а те ще умрат като ***, че са влезли тук специално за да ръсят омраза и отрова. Предатели е имало винаги. Това са хората, които не са искали да се освободим от турско робство щото е зле за търговийката, това са хората предали Левски и изоставили Ботев. Винаги ще има такива. Онези, дребните страхливи хорица.

83

Анонимен

преди 11 години

Жалко за момчето,но много пресилено това с националния траур и с идеализирането му..Както са написали и по-долу..Отишъл размахал един плакат не изчакал и минути и се самозапалил..

82

nemam nervi

преди 11 години

С този акт иска да измие гузната си съвест- на мен ми прилича като убиеца да поднася цветя на гроба на убития от него

81

leswkar

преди 11 години

Жалко за човека ,но този поклон няма да е само за него а за всичките самоубилисе от нищетата,фалити,мизерия и неизпълнени мечти ,благодарение на злоупотребилите с доверието им хора.ЖАЛКО И ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕРАЗБИРАТ КАКВО Е ОТЧАЯНИЕ СТИГАЩО ДО САМОЖЕРТВА,от тях очаквам само низък и смешен коментар.Дано тези жертви не са дадени напразно ,защото тогава всички ние а и поколенията след нас също ще бъдат жертви на хора неоправдали доверието им.

80

Beni

преди 11 години

Дано се сетят ако не площад то поне улица да кръстят на Пламен Горанов Това момче го заслужава Предлагам всички улици които бяха прекръстени с разни измислени католически имена в София и останалитъе градове да се прекръстят с нашенски имена . Кому бе нужно УЛ. ПИОНЕРСКИ ПЪТ ДА СТАНЕ МОНТЕВИДЕО голяма простутия ама така станахме чужденци в собствените си градове

79

Анонимен

преди 11 години

Плевела как говори за себе си в 3-то лице.....Сам не вярва къв президент е...

78

Анонимен

преди 11 години

Пламен - Пламна

77

Анонимен

преди 11 години

Който го е страх да излезе на улицата и да се бори вика "Ония са луди, ония са ***" и така успокоява съвестта си. Ех тая гузна съвест бе... в какво превръща хората.

76

РУМЕН221

преди 11 години

ИМАМЕ ИЗБОР- АКО ОТ ДКЕВР КАЧАТ ТАКСА ПРЕНОС ОТ 18 НА 50 ЕВРО - ЦЯЛАТА ЕНЕРГЕТИКА ЩЕ ФАЛИТА...- НО АКО:1. ВСИЧКИ "ИГРАЧИ" ОБЯВЯТ ЕДННИ ЦЕНИ2. "ИГРАЧИТЕ" СЕ РАЗДЕЛЯТ НА ПРОИЗВОДИТЕЛИ ПРЕНОСИТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ3. СПРЕ СЕ НЕПОЗВОЛЕНАТА ДЪРЖАВНА ПОМОЩ И КРЪСТОСАНОТО ФИНАНСИРАНЕ4. 3 и 4 бл. КОЗЛОДУЙ и БЕЛЕНЕ ПРОДАВАТ ТОК ПО 7ст.5. НОРМИРАНА ПЕЧАЛБА В ЕНЕРГЕТИКАТА ДО 5%- СВОБОДНИЯ ПАЗАР ЩЕ СВАЛИ ДВОЙНО ЦЕНАТА !!!

75

Песовете и лигите

преди 11 години

Забелязва се активизация на разните му *** и бесни песове. Лиги хвърчат навсякъде из сайта.ГРОБ активизира глутницата.

74

М

преди 11 години

Основният инстинкт на човека е самосъхранението, да се продължи живота! Всяко отклонение се приема от медицината за заболяване! Лека му пръст на момчето, но има много по-достойни хора, които на неговата възраст са отгледали по две деца, отворили са поне 5 работни места и се борят за по-добър живот със зъби и нокти! Те ще оставят по-дълбока следа отколкото този депресиран човек!

73

до Ели

преди 11 години

сакън, не се пали, че толкова мас като се запали и разцвърчи, ще предизвика еколкгична катастрофа.

72

Анонимен

преди 11 години

Пламен постигна целта си - обедини българите. Разбира се, винаги ще има *** и предатели - имало ги е и когато сме се освобождавали от турско робство. Викали са: "Къде сте тръгнали, ***? Вие сте луди. Срещу империята не се рита." Но империята, нищожествата и предателите отдавна вече ги няма, а ние сме тук. Лека му пръст на Пламен.

71

Анонимен

преди 11 години

А....,къде е Батко!Дето вилицата/и кръвното/ му е най-голема!

70

до 57

преди 11 години

Светла му памет на Пламен!няма как хората да не споменават герб, защото и герб, както и предните правителства осигуряваше политическия чадър на кмета и *** и участваше в далаверите им. лично бойко дойде във Варна и подари държавната Морска градина на общината, за да могат *** да строят в нея на воля. така че, всички са навързани като свински черва.

69

Анонимен

преди 11 години

До ЕлиМи *** Гербери тва измислиха...PR чували че правят хората и те решили да се пробват...

68

до 66

преди 11 години

За какво да имам смелост бе, 66? Да се запаля ли? Това ли е голямата смелост? Смелите живеят и се борят, а слабите си посягат на живота! Ако си здрав изход винаги има! Трябва акъл и смелост да го потърсиш!