142

Анонимен

преди 11 години

Абе не искате АЕЦ а ревете че тока е скъп?Зелената енергия е наи скъпа,дори за Меркел ,ама дяков наля няколко милиона в американски и немски ВЕИ,та затова меркел е търсила буда по телефона

141

Анонимен

преди 11 години

Една висока избирателна активност на изборите и БСП си заминават в историята.

140

YYYYYY

преди 11 години

Политиците ни не работят за България.Кои не иска ток АЕЦ които е наи евтин?Цените на тока ни вдигнаха защото затвориха реактори на Козлоyйи,цетралите ни ги купиха американци и ни дават бг мизени заплати,но ток на европеиски цени.Хиларито идва за да потопи Белене за да мозе неините сународници да дързат цената на тока след като няма конкурениция.Белене трябва да тръгне па ако ще и с монголски реактори

139

Анонимен

преди 11 години

ZA NE OSVEDOMENITE video tuk: youtu.be/fd5gjbzsFbk

138

Анонимен

преди 11 години

"ще кажат "Не желаем да коментираме", както прави ВОЖДУ им сърГЕЙ всеки път, когато са му задали въпрос, на който неможе да се отговори с празни приказки и заучени фрази!!! "А после червеняците разправят, че Бойко неможе да говори, не бил компетентен.. Той поне досега никога не е отказал отг., а Серж ако не телефонира до Русия, нищо не казва?! Е да, ама аз пък предпочитам да си се кажат "нещата право куме в очи", пък макар и просто пред увъртане 100 часа и накрая пак нищо не казал!!!

137

Анонимен

преди 11 години

koito e protiv BELENE ima vzimane davane S Yujnata ni Sasedka Turtsia ili zashtitava Interesite na DRugi PROSPERISHTI DARJAVI s iszkliu4enie na RODNA BALGARIA i ZASHTO NE PITAM AZ???????????? Zashto SMIATATE 4E AETS BELENE SHTE NAVREDI NA BALGARSKATA IKONOMIA ????????????

136

do 142

преди 11 години

kvo zna4enie ima kade u4at detsata na komunistite s ATOMNATA TSENTRALA V BELENE ili iskash tvoite detsa da ne mogat da idat daje v Etiopia da u4at po prostata pri4ina 4e niama s KAKVO

135

До 144

преди 11 години

"червени форумци:" Отговорете ми на въпроса-" Защо националните предатели от БСП уж обичат Русия, но децата им учат на Запад?" А ми питай дъщерята на Иван Костов. Наскоро спомена че Романо Проди и е бил професор.А колкото до сина на Корнелия Нинова, все пак е бил в българския олимпийски отбор по математика, а американците от Бъркли понеже си нямат собствени мозъци трябва да си купуват от България, за съжаление.

134

27607

преди 11 години

Напротив, спирането е необратимо, четете закона за референдумите. Решението е в негово изпълнение и вече мандалото хлопна- няма как парламента пак да се произнася, това е като да те съдят втори път за едно и сущо престъпление - не става- основен принцип в правото.

133

???

преди 11 години

Опасявам се, че бКп-то си е измислило нов план за спечелване на изборите, защото от Русия вече мн ги натискат и става въпрос на живот и смърт да се докопат да правят правителство! А пък партийците просто нямат шанс да вземат властта на изборите, все пак електоратът им отдавна умря от естествена старост..Та се чудя какво ли ще измислят?? Имам предвит освен *** и митинги с кюфтаци?

132

Анонимен

преди 11 години

Много хора са се интересували от "неолиберализма", любознателността винаги е похвална; и учудващо едновременно твърдят "смяна на системата", явно съм изтървал прет-купона.

131

До 138

преди 11 години

А, ми американците не с 2 млрд, със 700 млрд на година не смеят да си "напазаруват" руски газ, защото после ще е мноооооого студено(обикновенно учените предсказват радиоактивна зима в такива случаи) и газа, който са "напазарували" няма да им им свърши много работа.

130

54

преди 11 години

В БГ няма политици един единствен политик остана товае гн Борисов,ако на разбойниците казвате политици грях ви на душата,можели вие да казвате на един разбойник грабител крадец убиец мафиот лешояд политик както например станишев доган царят румен петков първаноглу костов сидеров янев,това изобщо хора лиса според вас,един несме видяли дасе просълзи за народа за България кажете вие виделилище,но честно даси кажем само Бойко Борисов го видяхме просълзен и то в народното събрание и то 3 дена беше просълзен,не казвайте на бялото черно.А сега за когото искате гласувайте.Още много ще ревете по кръсто

129

Анонимен

преди 11 години

Също, както не дадоха смислено обяснение за увеличената ИЗВЕДНЪЖ 200%-на консумация на ток на българските домакинстваСмислени обяснения от комуни не съм чула досега! На теория само обещания, идеи, лъжи, а на практика само далаверки, заменки, дребна авантичка!!!

128

Анонимен

преди 11 години

червени форумци:" Отговорете ми на въпроса-" Защо националните предатели от БСП уж обичат Русия, но децата им учат на Запад?" Ооо това е въпрос с повишена трудност за другарите! Предполагам, че ще кажат "Не желаем да коментираме", както прави ВОЖДУ им сърГЕЙ всеки път, когато са му задали въпрос, на който неможе да се отговори с празни приказки и заучени фрази!!!

127

пак до 131

преди 11 години

И това се опитват да омешат "независимите" медии, като се правят, че не разграничават икономическа от политическа система. Също, както не дадоха смислено обяснение за увеличената ИЗВЕДНЪЖ 200%-на консумация на ток на българските домакинства и промениха темата за цената, оставки ким кардашан и подобни

126

Въпросче

преди 11 години

До всички червени форумци:" Отговорете ми на въпроса-" Защо националните предатели от БСП уж обичат Русия, но децата им учат на Запад?"

125

тоз е циркаджия

преди 11 години

Новият парламент и утвърденото от него ново правителство ще трябва да се определят от своя гледна точка по повод проекта за "АЕЦ Белене=================================================Естествено, че блядът е бил пиян - вчера Парламента закома окончателно мерасите на рашките :))

124

КГБ !!!

преди 11 години

СОБСТВЕНИЦИ НА ЧЕЗ В ЧЕХИЯ И ТУК В БЪЛГАРИЯ СА ПОДСТАВЕНИ ЧЕШКИ БИЗНЕСМЕНИ ОПЕРИРАЩИ С КАПИТАЛИ НА ГАЗПРОМ, КОИТО РЕАЛНО СА ИСТИНСКИТЕ СОБСТВЕНИЦИ!ЧЕШКАТА ФИРМАТА " ЧЕЗ " ОЩЕ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ Е КУПЕНА ОТ РУСКАТА КОМУНО-МАФИЯ " ГАЗПРОМ " !ОТ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЧЕЗ Е РАЗСЛЕДВАНА ОТ ЧЕШКАТА ПРОКУРАТУРА ЗА КРИЕНЕ НА ДАНЪЦИ И КУП ДРУГИ НАРУШЕНИЯ НА ЧЕШКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО!ЧЕЗ В БЪЛГАРИЯ ЩЯЛА ДА БЪДЕ КУПЕНА ОТ ГАЗПРОМ, КОЕТО ОЩЕ ВЪДНЪЖ ПОКАЗВА ТОПЛАТА ВРЪЗКА НА РУСИЯ И ПРОТЕСТИТЕ! Сигнализирахте за неуместен коментар Оценка-0 +10

123

Анонимен

преди 11 години

Предпочитам да ги стрелям, отколкото да им сервирам по курортите.