236

Анонимен

преди 11 години

ВСЯКО ИЗКАЗВАНЕ НА ТИКВАТА Е ВИЦ 18 Октомври, 2012Българският премиер говори пред журналисти в Букурещ след 21-ия конгрес на Европейската Народна партия (ЕНП):" Поскарах се малко на държавите, които само искат пари от Германия, а в същото време не си привеждат бюджетите и дефицитите в съответствие с Маастрихтските критерии."

235

Анонимен

преди 11 години

ВСЯКО ИЗКАЗВАНЕ НА ТИКВАТА Б.Б. Е ВИЦ България тръгва от две изходни позиции - най-нисък брутен вътрешен продукт и най-бедна държава в Европейския съюз. Това е следствие от 100-годишното управление на социалистите, на комунистическата партия, България е с най-нисък вътрешен продукт", заяви той в Брюксел.

234

член на БСП

преди 11 години

Каква е тая беззъба гад на снимката бе? Сигурно е гербер

233

АНОНИМЕН

преди 11 години

Любопитко ,не разбираш ли,че е нещо като на 9 септември яли крали и сега национализират мандрите,чисто партизански искания.

232

Анонимен

преди 11 години

Добре де, като всички сте толкова "знаещи", някой може ли да каже нещо смислено по темата "След като свалихме Бойко, кой да управлява?

231

Анонимен

преди 11 години

Б.Б.Б./Бисери на Б.Б./- А това на ръката ви какво е?- Червено конче. Против уроки. От кака ми е. Вързала ми го е през януари. Да ви кажа има неща, които още от майка ги знам и ги правя. Например като ти мине някой път и е по-добре да се върнеш. Който ще да е. Не е хубаво да ти минава път някой, като си тръгнал нанякъде. А в понеделник не се бръсна!- Защо?- Така съм си решил. В понеделник не се бръсна, не си режа ноктите и не давам пари. Открай време е така.

230

Ники

преди 11 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ град ВАРНА,КЪДЕТО ХОРАТА СА ПРОПИЩЕЛИ ОТ НАСЛЕДНИЦИТЕ НА МУЛТИГРУП:"***",А И ОТ НЕСМЕНЯЕМИЯ КМЕТ ОТ БСП-ГЕРБ СВАЛИХА ПРАВИТЕЛСТВОТО!ДОСТА ВИДНИ ПОЛИТИЦИ ПРОИЗЛИЗАТ ВСЪШНОСТ ОТ МУЛТИГРУП:ТАТЯНА ДОНЧЕВА,ВОЛЕН СИДЕРОВ,МУЛТАКА ВЕЖДИ РАШИДОВ,ДЕЙСТВАЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ Ж.ЖЕЛЕВ ПИЯН ИГРА ХОРО НА ИЛИЯ ПАВЛОВ!САМИЯ ИЛИЯ ПАВЛОВ БЕ ПРЕЗИДЕНТ НА фк"ЧЕРНО МОРЕ"ВАРНА ТАКА ЧЕ ПОЯВАТА НА МУЛТИГРУПСКАТА ИЗГЪЗИЦА "***" ВЪВ ВАРНА СИ Е ЗАКОНОМЕРНОСТ

229

Анонимен

преди 11 години

Znaete li lek za mirizlivi kraka?

228

Анонимен

преди 11 години

Б.Б.Б./Бисери на Б.Б./ - Питате ме кой е Стенли, а кой е Чики или Пики? (...) Стоян Сарийски беше гадже на дъщеря ми. Една вечер се прибрах, видях я, че плаче и го набих Премиерът Борисов на пресконференция след среща с Управителния съвет на Националното сдружение на общините

227

до 270

преди 11 години

В парламентарните демокрации вота на народа не се подменя. Народа избра ГЕРБ с обещания - за европейски заплати, диференцирано ДДС, съд за всички,злоупотребили с власт. Но вместо това се получи африкански заплати, еднакво ДДС, всички оправдани. Някак си гласуваш за едно па получаваш друго. 4 години слушам за виновния Станишев, но той все още си е тук вместо по пижама на двойна вишка в затвора.

226

BECO

преди 11 години

Аз подкрепям един политик от 23 години, не съм разочарован и обикновено гласувам за неговата партия. Според статистиката от изборите такива като мен са 60% от населението. Та, въпросът ми е: аз не съм ли гражданско общество? Тия 60% не са ли и те част от гражданското общество? Смятам, че политикът, които подкрепям има капацитета, знанията и уменията да осъществи всички искания, които виждам да отправят демонстрантите. Сега не знам как да се чувствам - като по-глупав, по-изостанал, по-идеалистичен?

225

Анонимен

преди 11 години

До 262Нека позная-твоята *** е повтаряла как ти чедо си върха на сладоледа, а държавата ти е виновна. А това, че само да носите кафе и да вдигате телефон никой не го отчита.

224

Анонимен

преди 11 години

Не знам кой крив,кой прав,но ПРОТЕСТИТЕ СА СРЕЩУ ЖИВОТА,ПРЕДЛОЖЕН НИ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ ПОНЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 23 ГОДИНИ,ПРОТИВ МИЗЕРИЯТА,ПОШЛОСТТА,КОРУПЦИЯТА ВЪВ ПО ВИСШИТЕ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА,БЕЗНАКАЗАНОСТТА И БЕЗНАДЕЖНОСТТА ЗА БЪДЕЩОТО ПОКОЛЕНИЕ.Политиците ни показаха какви не искаме да бъдем.Исканията са неясни,за първи път е,но ПЪТЯ е един.Всичко с времето си.

223

АНОНИМЕН

преди 11 години

До do 255- Пишеш глупости ,истината е само ,че ЧЕЗ е на чехи.Енергийната мафия е с цвета на дъгата,Бойко бръкна на дълбоко и го получи,Подкрепям протестите но ако ,дойде друга червена партия ,ще има лов на вещици ,за да скрият мърсотията си.

222

анонимен

преди 11 години

Силно се надявам кметът във Варна да си подаде оставката в най-кратко време. Не е ли достатъчно, че един човек си пожертва живота заради всички нас...

221

Батман

преди 11 години

Стига сте писали глупости .. Това е последната герберска малоумщина.. Русия и оттам БСП са високи за цените на тока ахахаах абе ей ***.. преди 4 години пак бяха тези същите ЕРПта но тогава плащах 60 лв сега плащам 200.. Станишев ли е виновен за това,че Бойко всяко лято вдигаше цената с по 12 15%.. Аман от ***.. Да всички са виновни обаче 80% от вината е в простотията , първичността и мутренския кодекс в главата на Бойко

220

axa

преди 11 години

Само да попитам - като как става точно управлението на народа? Понеже в парламентарните демокрации (каквато е и нашата), народа управлява като гласува на избори и предоставя гласа и доверието си на политически партии, граждански сдружения или независими кандидати. Сега някаква нова форма ли се има предвид, че не ми стана ясно? Анархия? Диктатура? Родово-общинен строи? Някои да сподели, моля, любопитен съм.

219

АЛ ТЪПОНЕ

преди 11 години

Не е правилно да обиждате афтентичните мафиоти, мафиота е потаен човек непознат ,без снимки без лице таина личност --- тука филма е друг краде сьвсев открито от ранга на позицията ,друг продава наркотици и всеки го знае ,а полицията не го хваща що ли , па искат после да им вярвате и като искате да смените системата не са сьгласни и ви казват не сте прави ,така хубаво сме нагласили работата ,разпределили сме си я работим си и и сме си добре ..оправяите са.

218

Анонимен

преди 11 години

До 264 На бросата се търгуват определен брой акции, не цялата компания.

217

Анонимен

преди 11 години

До do 255 Не цялата ЧЕЗ, а ЧЕЗ-България. И не е купена, а са водени преговори които са се провалили и след това започнаха "протестите" Последната година ЧЕЗ са били натискани да продават. Като не са се съгласили - започнаха да имат проблеми!