52

Анонимен

преди 11 години

Настана ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО в политическата история на България, а не в етническия й, социален или икономически живот - ако не се борите за Лустрация, ще участвате в циклична и престъпна Лумпениaда, нещо с което Аз съм ПРОТИВ!!!Не на Лумпениaдата, ИСКАМЕ ЛУСТРАЦИЯ!!!

51

Анонимен

преди 11 години

ОТ 90 те ГОДИНИ ГЛАСУВАМ С НЕВАЛИДНА БЮЛЕТИНА НА КОЯТО РИСУВАМ НЕЩО КОЕТО ЗАСЛУЖАВАТ ВСИЧКИ ПРЕЗ ТЕЗИ 23 ГОДИНИ ДА ИМ ВЛЕЗНЕ. БЕЗПАРТИЕН СЪМ И НИКОГА НЯМА ДА ПОДКРЕПЯ ПАРТИЙ КОИТО УНИЩОЖАВАТ НАРОДА И ДЪРЖАВАТА. САМИ ВИДЯХТЕ ДОКЪДЕ ВИ ДОКАРАХА ПАРТИЙТЕ И ПАРТИЙКИТЕ. И СИНИ И ЧЕРВЕНИ И ЖЪЛТИ И ГЕРБАВИ. СЪЗДАДОХА МУТРИТЕ И СЕ СРАСНАХА СЪС ТЯХ. Е КАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА МУТРИ? ТРЯБВА ДА СЪМ УМСТВЕНО ОГРАНИЧЕН ИЛИ ЛУД. МЕН НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА МЕ ПРАВИ НА ЛУД И ДА МЕ ИЗПОЛЗВА ЗА СВОИТЕ КОРИСТНИ ЦЕЛИ.

50

Vankata

преди 11 години

Най-безкръвният път, след така завихрената Лумпенизация е ЛУСТРАЦИЯ!!!Нито БСП, нито ДПС, нито ДСБ, нито СДС, нито НДСВ, нито ГЕРБ, нито Атака имат място в следващия парламент с генералите си, полковниците си и целият си офицерски състав на ДС и на ВКР, както и с корифеите, менторите и първенците на ЦК на БКП, в едно с прокажените им и осребрени доносници!!!

49

анкета

преди 11 години

за нова форма на управление+за нови партии-

48

lewis

преди 11 години

Бойко няма ли да си взима с него и президентчето-марионетка?

47

Анонимен

преди 11 години

по този начин Бойко Борисов връща България в 1984 година тоест Възродителен Процес , така направи и Тодор Живков

46

наблюдател

преди 11 години

Симпатизирам на БСП ,но съм удовлетворен и с добри чувства от изявлението на президента!Беше ясен ,открит и изказа лично мнение независещо от сметките на ГЕРБ.Дано продължи в същият дух!Най-вече имаше конструктивност и прагматизъм в речта му!

45

ДО 54

преди 11 години

НЕ СРЕЩУ ПОЗИТАНО,А СРИЩУ ВСИЧКАТА КРАДЛИВА ***!!!

44

ДО 49

преди 11 години

ПРОТЕСТИРАМ ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ ЗА МЕН И ЗА СЪНАРОДНИЦИТЕ МИ,А НЕ ЗА ФИЗИЧЕСКО ОЦЕЛЯВАНЕ ДО КОЕТО НИ ДОКАРАХА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ПАРИИ(МАФИЯ)ДО ТУК!!!

43

Анонимен

преди 11 години

Г-н Президент, Вас пък най-малко ви слушат. И народа и политика си гледа Парламента и си го плюеме даже от как се е създал.

42

Анонимен

преди 11 години

Търговските банки в БГ се възползваха от политическата ситуация и побързаха да намалят лихвите по депозитите и разплащателните сметки, но не пипнаха лихвите по кредитите!Хора теглете си парите от банките, че и за тях иде криза!

41

Анонимен

преди 11 години

ДНЕС БСП И ДПС ОКОНЧАТЕЛНО НИ УБЕДИХА, ЧЕ НЯМАТ МЯСТО В ПАРЛАМЕНТА!

40

Анонимен

преди 11 години

Май ще гласувам за Костов. Ако не сменят конституцията.

39

Анонимен

преди 11 години

48 и за какво протестираш за спорта ли

38

НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ

преди 11 години

БЪЛГАРИ НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ ОТ ПРОТЕСТИТЕ,ТЕЗИ *** СЕ ОПИТВАТ ДА НИ ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ!!!

37

Анонимен

преди 11 години

35 Иване а ти какво мислиш че може да се направи от тои ДКЕВР със сметката ти за ток

36

999

преди 11 години

Някакъв *** говори по бтв и се легитимира с протестите и същия този *** каза че лидер на тяхното движение била Кунева. А бе *** вие не разбрахте ли че ще ви избият хората с камъни ако продължавате да ги манипулирате. Вън на предателите и *** и тая Кунева с изкривената уста и тоя *** да се скрие .Народът не е Кунева и спуснатите от горе комунистически отрочета оцветени в различни цветове и съкратени наименования.Ако сега не се махнете с оръжие ще ви махнат хората

35

възмутен

преди 11 години

До Анонимен 4 - Ако е вярно това е ужасно! Дянков съсипа държавата и трябва да бъде изцяло ревизиран! Да се види къде са милиардите фискален резерв, къде са откраднатите близо два милиарда здравен! Какъв служебен премиер бе - да замете следите от крадливото им управление? Това в никакъв случай не трябва да се допускааааааа!

34

Анонимен

преди 11 години

Ты кто такой? Давай, до свидания! :D

33

Анонимен

преди 11 години

До 123 Vyarno pros narod zabraviha 4e samo GERB vkarvat prestapnizi v zatvora y usvoyavat parite ot EU