93

ДСБ

преди 11 години

3. Министрите остават народни представители. Създава се парламентарна отговорност на министрите и се запазват преките им задължения към избирателите. 4. Определяне в Конституцията на избирателната система и избирателните райони. Създава се силна връзка между народните представители и техните избиратели и най-важното - силна лична отговорност за всеки народен представител. 5. Мажоритарни избори на част от народните представители и пропорционални за останалите.

92

Болен Сидеров

преди 11 години

Луд съм и умора нямам!

91

Анонимен

преди 11 години

За съжаление винаги в тази държава свестните считат за луди!!!!

90

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Къде ги видя всичките ? 109

89

ДСБ

преди 11 години

Четвъртък 21 Февруари, 2013 11:00:4224 идеи, които ще променят България* . ЗА НОВ ПАРЛАМЕНТ 1. Намаляване броя на народните представители. Слабостите на досегашната законодателна власт се преодоляват чрез намаляване на броя на депутатите и прехвърляне на част от правомощията на Народното събрание на Областните съвети. Намаляват се разходите на държавата за Народното събрание. 2. Премахване имунитета на народните представители. Депутатите се приравняват по наказателна отговорност с всеки български гражданин.

88

Истината

преди 11 години

Сидеров, както и Каракачанов са хора от ДС. Каракачанов даже е офицер на бившата ДС! Всички партии, неправителствени организации, вкл Хелзинския комитет са създадени от БКП-БСП-ДС. Като се почне от ДПС, СДС на Костов, Атака, ВМРО, НДСВ, ГОРД, най-новия им проект Кунева! Комунистите си имат свои хора в целия политически спектърнационалисти(Сидеров, Каракачанов) депесари (агент Сава, сега сменен от агент Павел от ДС) имат си уж европейската Кунева, абе народа който и да избере попада в мрежите им! Само ББ беше единствения който не успяха да го купят, за това го свалиха!

87

Анонимен

преди 11 години

До Русия е вредна Добре дай да направим нещо с индия. Да станем по-богати. Ко ще кажеш ? Или с африка.

86

Браво

преди 11 години

Единствено Волен каза истината и застана зад народа! Всички се покриха!Прав е в това което казва , а това което иска народа той го говори от много години!Гледайте Алфа тв в нета - само истини ще чуете!

85

Темерут

преди 11 години

А, бе то е много ясно какво искат хората, какво искаме всички... Искаме всички тия муцуни, да се изринат от парламента, и никога повече да не стъпят там, да бъдат дадени на съд всички политици, участници във 23 годишния преход, искаме и парите на олигарсите да отидат в държавата... За да може да се стабилизира страната, защото пари има, но никой няма да ги даде! Кръв повръщат, но пари не връщат, знаете го!

84

Анонимен

преди 11 години

94 и 96, пичове, мерете си приказките, че и аз умея да обиждам, а това, че сте миюерствали и тогава, си е ваш проблем, човек с акъл и амбиции винаги и на всякъде успява

83

Анонимен

преди 11 години

Прекрасна реч, браво Волене! С теб сме! Да живее България!

82

Анонимен

преди 11 години

***!

81

Анонимен

преди 11 години

Направи ти "партия на евреите". 97

80

Анонимен

преди 11 години

ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ,ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА,МАНДАТНОСТ НА ДЕПУТАТИТЕ,ПРЕРЕГИСТРАЦИЯ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ БЕЗ ДОСЕГАШНИТЕ ИМ РЪКОВОДИТЕЛИ,НОВИ ЗАКОНИ ЗА КОРУМПИРАНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА...СЪД ЗА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ТРЕТАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА...НЕЗАБАВНО..СТИГА ИГРИЧКИ И МИМИКРИЯ--СТАРИТЕ МУЦУНИ ДА СЕ МАХАТ!!!!

79

Анонимен

преди 11 години

А кой ходи на рожден ден на ***, да бие чело и целува ръка? Не беше ли боленчо?

78

Анонимен

преди 11 години

тока беше 3лв. на месец ----------------------------------Кога си плащал 3лв на месец бе *** , и ако ти е бил толкова тока значи си бил на централно отопление , тоесрт всички ние осртанали българи смети плащали сметката защото централниото отопление беше на дотации от бюджет

77

Анонимен

преди 11 години

В МОМЕНТА В ПАРЛАМЕНТА СТАРИТЕ МУЦУНИ СЕ БОРЯТ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ.ХИЧ НЕ ИМ СЕ ИСКА ДА ПРИБЕРАТ СКЪПОПЛАТЕНИТЕ СИ ЧАДЪРИ НАД МАФИЯТА И ОЛИГАРСИТЕ.

76

Анонимен

преди 11 години

66, абе когато бяхме вързани енергийно към русия, без да им правим мизерии, бенсина беше 86ст., тока беше 3лв. на месец -------------------------------------------ТЪПАНАРИНО , тогава цената на барел петрол е била пофд 30 долара , пака са те онождали *** повече от необходимото но нали си *** дори не можеш да го разбереш

75

Анонимен

преди 11 години

Ало , атакаджиите,Това ли е новия МЕСИЯ ?Викал "Да живее Българиа" , а ? Колко ви плащат да пускате едни и същи глупости по 100пъти?

74

Анонимен

преди 11 години

Експертният кабинет на Тройна коалиция + е готов, съобщиха за нас източници от парламента. Договорката е между три политически сили плюс формацията на Меглена Кунева. Тя трябва да бъде премиер на страната, защото притежавала нужната репутация пред ЕК в Брюксел, Калин Томов от екипа и, както и Мартин Димитров от Единство ще са вицепремиери в кабинет Спасение.Финансовият министър се пази в тайна, но е сигурно, че ще бъде наш финансист, работещ в Лондонското сити.Основен двигател на изключително експертната рамка на кабинет Спасение e Иван Костов.Той вече има идея кои фигури ще за