43

lвсе пак

преди 11 години

жената изглеждаше семпла и порядъчна. Аз й вярвах,че ще работи справедливо и в наш интерес,ако не се подава на манипулациите на Б.Б.Не се изхвърляше,говореше умерено не обещаваше неизпълними неща. Чакам следващата жертва на бащицата .

42

Анонимен

преди 11 години

49, Боко никъде няма да се маха!!!! има да отговаря за мутрагенската си политика. И целия ГЕРБ! Лустрация ТРЯБВА да има. На гербери и комунисти!!!

41

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Засрамете се дрОгарЕ... - един свестен съдия не можахте да излъчите... - накрая всеки трепереше да не би да го номинират и да му излязат наяве кирливите ризи... - имайте малко срам...

40

Maya

преди 11 години

Искам да кажа ,че вместо да се чуди Бойко Борисов кой да назначи има толкова много млади умни кадърни хора.А не едни и същи физиономий да назначават 24 години

39

Фокера

преди 11 години

Този кинди хал сега ще уволни всеки само да остане на власт,но вече е много късно -хората видяха че от него не става и *** за каца.

38

Анонимен

преди 11 години

герб изпаднаха във пълен хаос.на лято си отиват завинаги.боко да си събира *** и да се маха.

37

спомени от цирка

преди 11 години

Сега е моментът да си спомним приказките на Тиквата, че той лично гарантира за хората които назначава...

36

до РЕАЛ

преди 11 години

Изглежда доста са те поклатили и ти е харесало, че сега го пожелаваш и на другите?? СОРИИИИ

35

Баси селекцията!

преди 11 години

***, по-***, най-***. Марката е добре позната - ГЕРБ! И за децата е ясно, че корупционни схеми има и те се отразяват в сметките на крайния потребител. Няма да плащам заради далаверите на родните ни, АЛЧНИ и *** политици!

34

Анонимен

преди 11 години

Хайде да си кажем най-после истината!Боко Тиквата е лъжец и престъпник. Като такъв той познава и общува най-вече с хора с престъпни нагласи. Само такива той може до покани в управлението - лъжци и престъпници. Случаят с Юлияна Иванова е само дребен детаил от престъпната същност на гербаджийското управление!Недоволството трябва да се формулира ясно - Долу Тиквата, Долу ГЕРБ, Долу престъпната власт!

33

Анонимен

преди 11 години

Много важно---кога не доидат по кадьрни управляващи фаидата е никаква ,единия ден си я назначава на другия уволнява, а него какво да го правим , да му се радваме, е то да се управлява дьржава не е лесна работа ,ама па си го изберете ,че ви бил симпатичен,после още четири години замразени заплати и ,,стабилна дьржава,,пука ми на жилетката ,като няма каво да работим и станахме абсолютни мизерници дето не можем тока да си платим...

32

качествен цирк

преди 11 години

няма по-голям цирк от герб, и за това високата цена на билета ни излезе през носа!

31

,,PIPO,,

преди 11 години

KADETO BUTNESH GNILO4 SKAPAN,ISHTE MI STAVA MINISTAR! ZATVOR !

30

Анонимен

преди 11 години

САМО НЕ РАЗБРАХ ЩЕ И СЕ ПОВДИГНЕ ЛИ ОБВИНЕНИЕ НА ТАЯ, ЧЕ Е ПРОДАВАЛА ЦИГАРИ И ТЮТЮН И КОГА ЩЕ СТАНЕ ТОВА? НЕЗНАНИЕТО НЕ Е СМЕКЧАВАЩО ВИНАТА ОБСТОЯТЕЛСТВО ЗА ЕДНИ, А ЗА ТАЯ СЛУЧАЙНО СРЕЩНАТАТА КАК ЩЕ Е ?

29

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

И защо го критикуваме сега... - затова, че е проявил принципна последователност... - надявам се, че избирателите разбират за какво иде реч...

28

РЕАЛ

преди 11 години

*** народ,слаба държава!Б.Б,не ви е виновен ,но явно ви е хубаво да ви клати БКП-БСП-ДПС*.Е,добре тогава,чувстваите се удобно,Приятно клатене!

27

тикви

преди 11 години

то с оставката решава ли се факта, че е контрабандист на цигари? Според Тиквата будист - да, според закона - не!

26

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Няма комунистически кадри, които да са излезли от обръщение /ако са живи разбира се/... - те са безпогрешни...

25

Техника

преди 11 години

Гърмят бушони всякакви ...

24

Анонимен

преди 11 години

Опа поредното бушонче изгоря.Да идва следващата калинка.