93

Анонимен

преди 11 години

Отказах се от Топлофикация поради ред причини!Но,нещото,което много ме шокира е,че трябва да плащам голям процент заради едни тръбички,които н минават през моята собственост!Искам да попитам господата от Топлофикация къде,в какъв закон или наредба пише,че не мога да се откажа НАПЪЛНО от техните услуги?Това,че техни тръби минават през моя апартамент би трябвали тях да задължи да ми заплащат обезщетение,защото са нахлули в моя собственост!!

92

до наско нервата

преди 11 години

типично комунистическо мислене брато наслагвано с десетилетия,мислят си че щом е държавно ще е безплатно.

91

сакс

преди 11 години

Гледам колко много платени писачи на правителството има.Но виждам че все по трудно могат да си заработят хонорара.Вече не могат да спрат народното недоволство.Обиждат с "комуноиди.крадци"без явни аргументи..Да не забравяме че Буда има участие в ветропарковете,заедно с Пашата,Цв.Бориславова също.Така че не очаквайте намаление на ток,парно.Проверете какво обеща преди изборите и какво изпълни.!!!Не си спомням обещание 400 000 нови безработни,замразяване на заплати и пенсии,и изпразване на резерва

90

Наско Нервата

преди 11 години

На никой ли не му прави впечатление,че протестиращите искат национализация на електроразпределителните дружества.Добре де,ама ТЕЦ-а в София като е държавен пак не са доволни.

89

Анонимен

преди 11 години

до 104 от художника,пич, като не си ползваш апартамента толкова време що не откажеш и да му плащаш данъка? Нали не живееш в него, а?

88

straightForAreason

преди 11 години

Тука платените писачи от типа Бойко Буда(лата) Тая щом има златни пръстени значи пари не и трябват , тука отдолу един 300 лв не било много за ток , а иначе пълнели хората бензин в колите и обикаляли . Аве когато даваш пари за кеф си ги даваш за кеф , когато ти ги крадат от теб чрез схеми за източване , като факта , че си задължен да купуваш на Цветелина Бориславова зелената енергия , това е измама и аз не искам да ме крадат !! Ти явно си на удобно постче с добра заплатка .....

87

до 103

преди 11 години

Що се излагаш бе? Нали преди всеки отоплителен сезон правим събрание. И хората имат семейства с малки деца които трябва да се отопляват постоянно. Аз какво съм виновен че съседите искат повече от 1/3-та от тях да има парно? Аз не искам да плащам за тръбите, защото нямам абсолютно никаква полза от тях. К'во ги интересува съседите че съм сам и съм по 3-4 дни в командировка в страната и че не искам парно? Кажи какъв е ИЗХОДА?ДА си продам апартамента ли ще ме посъветваш ?

86

Черен Петър

преди 11 години

Какво стана с Ваньо Топлото и топлата му вана в офиса? С неговите авери и техните афери?

85

2-млрд. ли...????

преди 11 години

ЗАБРАВЕТЕ ....ТЕ НЕ СА ВИ ПОДАРЪК ОТ ЕВРОПА!!ТРЯБВА ДА СЕ ЗАСЛУЖАТ И ЗАРАБОТЯТ!БОРИСОВ ГО МОЖЕ ----ДОКАЗАЛ ГО Е ВЕЧЕ!сърГЕЙ ,НЕ МОЖЕ ......АБСОЛЮТНО ДОКАЗАНО! /кражбата не е "заработка"/

84

Крадец-БСП

преди 11 години

Бай *** е жив и най-често срещан сред политиците! Докато ПОЛИТИКАТА не започне да предхожда КЕЛЕПИРА, ние на добро няма да отидем! Няма да влизам в полемики кой КРАДЕ и кой НЕ. Няма да ставам апологет на този или антагонист на онзи. Всеки САМ ще прецени КОИ са КРАДЦИТЕ. Фактът, че вече говорим за ОГРОМНИТЕ КРАЖБИ на политиците, е една голяма победа на почтените граждани данъкоплатци. Идеята ми е колкото се може повече хора да осъзнаят, че проблема с КРАЖБИТЕ предхожда всякаква политика, защото ако няма пари или парите са ОТКРАДНАТИ, всякакви разговори за политика са БЕЗСМИСЛЕНИ!

83

Крадец-БСП

преди 11 години

Сюрии политолози вече са в будна кома - не могат да обяснят ЗАЩО ТОВА И ЗАЩО ОНОВА. Оценявайки ги от позицията на някакви политики. А в България политики няма, има само КРАЖБА и то ЯКА. ЗА ТОВА, ЗА КРАЖБА СЕ ВЛИЗА ВЪВ ВЛАСТТА! ВЪВ ВСИЧКИ ПАРТИИ - СЮРИИ ПАРТИЗАНИ! Като оценявате от тази позиция случващото се в политиката в България, всичко става КРИСТАЛНО ЯСНО И ЛОГИЧНО! Разбраха ли т.нар. "политолози" и "социолози"? Хората са го казали - FOLLOW THE MONEY! Това е България днес

82

до 90

преди 11 години

Нека ти отговоря вместо ЖО.Аз който съм сам и пътувам по 3-4 дни в седмицата из страната и се връщам в апартамента ми само да се наспя, дали ми трябва парно? А дали на комшийката с две малки деца й трябва парно която седи по цял ден у тях и й излиза по-изгодно да се отоплява с парно отклото с ток?Аз не ползвам парно, но тръбите минаващи през апартамента ми цоцат едни 40 лева на месец. Тръби които отдават някаква топлина в апартаментами,но и без нея топлина ми е все тая на мен дето само спя там

81

Жо

преди 11 години

НАПРАВЕТЕ СИ ОБЩО СЪБРАНИЕ и се откажете от услугите на Топлофикация! В нашата кооперация направихме такова събрание и 90 % гласуваха парното да остане! Тогава, за какво говорим? Етажната собственост се управлява от Общото събрание. Значи хем плюем парното, хем не си го даваме?!Лично аз, още през 1999 година съм демонтирал радиаторите в жилището си, но плащам топла вода и т.н. сградна инсталация.Отоплявам се с лъчисто отопление. За последния месец имам 90 лв за ток и 70 лв за Топлофикация.

80

Крадец-БСП

преди 11 години

От кюпа - бюджета и всички останали обществени фондове, и ПРИВАТИЗАЦИЯТА също! Тия 23 години, в една бедна страна, посттоталитарна, политиците главно СТАВАХА БОГАТИ и между другото, за да замажат очите на не дотам будното и неопитно в демократичните финтове общество, правеха всякакви политически салтоморталета, за да симулират някаква"политика". Е, няма как хем те да стават милионери, а и мултимилионери, хем държавата да се развива... За развитие трябват пари! А парите влизаха в джобовете на партизаните! Леви гласуват ултрадесни закони, а десни са в ролята на популисти левичари от 19 век... Сю

79

Сандански

преди 11 години

ДА ИЗЛЕЗЕМ НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ СТИГА НИ ОБИРАХА ТИЯ МОНОПОЛИСТИ БРАТЯ И СЕСТРИ ОГРАБЕНИ БЪЛГАРИ ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ СМЕТКИТЕ СИ ЗА ТОК,ЧЕ ИМА 7ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАРИФИ,КОИТО НИКОЙ ОТ НАС НЕ ГИ ПОЛЗВА И С ТЯХ НИ ОГРАБВАТ *** ПРИМЕР 100кв.= 9лв.,а те ти начисляват още 12лв. допълнителни 7 неща,които никой не ползва и после ти ударят и ддс и 100кв ти излизат 23лв.Това е все едно да си купиш 1хляб а да заплатиш за 7хляба.ДА ИзЧЕЗват от Милата ни Родина тия Монополисти.Подкрепете ни Българи заради свойте ДЕЦА Не ги обричайте на НИЩЕТА!!!

78

Анонимен

преди 11 години

До художника, от художника!На тези дето ми слагат минусите заради - цитирам:/2- на тази база топлофикация да задължи всички,които ще ползват услугата да си поставят радиатори по утвърден стандарт/ ще поясня, че така ще отпаднат топломерите, защото сега всички имат топломери, но имат и различни по големина радиатори, а малък и голям радиатор отопляват различно, но топломера отчита едни и същи стойности. Ето от къде идва разминаването на сметките !

77

Крадец-БСП

преди 11 години

23 години демокрация, 23 години КРАЖБИ. Политиката в България е на заден план(ако изобщо я има). Политиката, по-точно подлъгващите обществото разговори на политически теми, ляво-дясно и други подобни бла-бла, са предназначени да прикриват обществено известната тайна, че ВСИЧКИ са във властта, за да забогатяват. "Учи мама, да не работиш" и "Преклонена главица сабя не я сече" са еманация на стремежа с минимум усилия да се постигне максимум лична изгода. А най-лесно просперитет и благосъстояние се постига, когато се КРАДЕ от събраните пари наготово.

76

до 88

преди 11 години

Няма как да разбереш ,защото не си наясно с проблема. А той е че ако повече от 1/3 -та от съседите ти искат да има парно във входа ви ще имате парно и аз който не искам парно ще съм задължен въпреки че съм спрял от винтила топлоенергията да плащам за тръбите минаващи през апартамента ми такса. И то тлъста такса за нещо което не ме огрява изобщо.Стана ли ти ясно сега или още да ти обяснявам?

75

Анонимен

преди 11 години

А 300лв било много за ток и парно? А 300лв за бензин можете да давате всеки месец и още толкова за последен модел айфон а?

74

до 83

преди 11 години

Няма казваш права Топлофикация над тръбите минаващи през апартамента ми? А дали ако ги отрежа и затапя ще ме съди Топлофикация? Нали не са нейни? Парадокс се получава нещо,а?