47

Анонимен

преди 11 години

До д0 59-както и в българия да се обявиш за мюслюманин или турчин, работа не ти дават където има сравнително по високи заплати.

46

до 61

преди 11 години

То и сега си е така.

45

do 57

преди 11 години

По-скоро турските българи по ДНК профил са като българи и нямат почти нищо общо с турците в Турция оттатък Босфора.

44

д0 59

преди 11 години

по това време там да се обявиш за българин е било равносилно на смърт.

43

Анонимен

преди 11 години

Имам приятели от македонска България,които си казват,че са българи,но сърбеещите се българи от македония,които са били от службите,промиват мозъците на непросветените и неграмотните.

42

Анонимен

преди 11 години

1927год.в Скопие се води процес Срещу студентска организация на ВМРО и за борба с тази организация сърбите създават ''Сдружение за борба с българските бандити" по този начин се признава ,че в тази студентска организация членуват българи живеещи в Скопие.По това време е имало забрана да се говори български а е можело да се говори само на сръбски понеже не е бил създаден още македонския.

41

Анонимен

преди 11 години

плевнелиев да не ни забърква в скандали с гърция

40

д-р

преди 11 години

До д-рДокторе ,ако се направи ДНК изследване ,българите ще излязат по-близки с анадолските турци ,отколкото с руснаци и други славяни !!!!--Такива изследвания вече са правени. Очакванията /получени от исторически писания/ са били наистина, че има такава генетична близост, но са били изненадани, че българите и турците живеещи в БГ генетично не са се смесили. Другото е поезия!

39

д-р

преди 11 години

Македония е населена от албанци и българи. Плевналиев трябва да инициира генетични изследвания на макетата и така ще им затвори големите джафкащи уста!

38

до 50

преди 11 години

Че какви българи или прабългари са били Аспарух и Кубрат ?! Потомци на рода Дуло ,тюрки ! Вие станахте българи след като тези тюрки се омешиха със славяните !--Прабългарите не са тюрки, а част от огромната група на иранските народи, които се разселват от земите на днешен Афганистан. Част от тях основават империята Персия, други тръгват към Европа, част от тях навлизат в земите на днешна БГ. Доказано е с генетични изследвания. Много от думите в днешния турски са ирански, прабългарски.

37

КНК

преди 11 години

ПРИЯТЕЛИ,БЪЛГАРИ ВЪВ ФОРУМА ПРЕБИВАВАТ ПЛАТЕНИ ПИСАЧИ НА СКОПСКАТА УДБА(клон на титовската ДС).ЦЕЛТА ИМ Е ДА ПРОВОКИРАТ ЗА ДА ПОЧНЕТЕ ДА ГИ РУГАЕТЕ И ПСУВАТЕ !!! НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА,НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ПРОВОКАЦИИТЕ !!! ТЕ ВАДЯТ ВАШИТЕ ПИСАНИЯ,ПУБЛИКУВАТ ГИ И ЗАЯВЯВАТ: ЕТО,БЪЛГАРИТЕ НИ МРАЗЯТ И НАСАЖДАТ СТРАХ В МАКЕДОНИЯ...ПИШЕТЕ МАЙТАПИ И ИМ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ ЗА НЕЗНАНИЕТО,ЗА СТРАХА И СЛУЖЕНЕТО НА СЪРБИТЕ И КОМУНИСТИТЕ!!! САМО МАЙТАПИ И КОДОШ !!! ТАКА ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ,А ИСТИНСКИТЕ ЩЕ МАКЕДОНЦИ ЩЕ РАЗБЕРАТ.

36

Анонимен

преди 11 години

КОГА РАБОТЯТ ТЕЗИ ЗА БЪЛГАРИЯ..ЕДИНИЯ СИ ПРАВИ МАЧЛЕТА,ДРУГИЯТ ХОДИ НА СКИ,ТРЕТИ ОБИКАЛЯ СПА ЦЕНТРОВЕТЕ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО.......НАГЛЕЦИ...ДА НА БЕЛЕНЕ...!!!!!

35

До 46

преди 11 години

До Анонимен Аз наследникът на Аспаруховите плабългари поздравявам наследниците на Куберовите прабългари живеещи в област Македония и им пожелавам скорошно приемане в Европейския съюз.

34

333

преди 11 години

Македонците са автохтонното маймунско население на балканите от което са произлезли хората!Така с течение на хилядолетията другите народи са се променили и еволюирали докато макетата си останали маймуни...

33

смехурко

преди 11 години

Тез македонци да не са мазохисти?Ти ги биеш по главата,а те още искат.Глупав народ еиййййй!!!

32

Българин

преди 11 години

Хамбаров ли си Плевнелиев ли си не е много ясно! Но едно е прекалено ясно, че за нищо не ставаш! Позицията за Македония на цялата герберастия е едно голямо, *** г.вно!

31

муспи

преди 11 години

А кво е то оно дека е на НДК! Изваено то е от некой си фес Чапкънов, що си е за секи грамотен македонкиот флаг. То е символ на Македония, знамето що е вел Сашо Великиот - немат ли бугарите срам. Война!

30

zoro

преди 11 години

Bqh skoro v makedoniq.horata bqha s nastroenie i dobre oble4eni.edin klo6ar ne vidqh po ylicite.

29

Анонимен

преди 11 години

В светите писания е казано,не ограничавай другите,защото това се връща и ще се върне на България.Някой друг ще ограничи страната ни в някоя дейност.Македония си е самостоятелна държава и няма смисъл нашите политици да се месят в нейната политика.А и македонците,това са българи,но разделени по редица обстоятелства от България от грешни политики в миналото.

28

Нар.песен Цар Самуил

преди 11 години

Песен за Самуил, цар на България:Било е месец листопад /2Иляда и четиринайстабитка голяма настанабитка за земя свободнабитка за земя българскаЧетирнайсет иляди юнаци /2До гроба верни на Самуилс кървави дупки вместо очи,а от них кръв капевместо сълзи.Ой ти Василие *** /2как не те тебе стрела догоникак не те тебе сабя посечекърваво злодейство да пресече /2Между Беласица и Огражден /2Струмишка река кърви носисълзи лее, за Самуилза Самуил,царът Български