114

до 117

преди 11 години

Познаваш ли Сотир Цацаров, за да дрънкаш подобни глупости?И според теб предишния гл. прокурор - Велчев - по-кадърен ли е от Цацаров?А изборът на Велчев по-демократичен ли беше? Нещо не си спомням да са го предавали пряко по телевизията! Що ли нямам спомен?

113

До 116 бай Вълчо

преди 11 години

Не си хисарския поп, но не си и българин, щом плюеш по най-българския мин. председател от Стамболово време! Искаш пак да дойдат на власт продажните проруските лобита, начело с Ив. Костов, Станишко, Доган бей, Мегленчето и цяла плеяда от бивши министри, сегашни мултимилионери. Другари, засрамете се най-после бе. За тая България са загинали хиляди герои, а вие я продължавате да я продавате за жълти стотинки!

112

мдааа

преди 11 години

Тежкия живот на другаря Станишев и останалите деца на върхушката от БКП.....Политбюро и секретарите на ЦК на БКП (дъщери, синове, внуци и правнуци) вече били израснали и искали да усетят мощта на конските сили в луксозни и по-малко луксозни западни автомобили. Куриозното е, че абсолютно никой от властимащите не пожелал съветските марки - москвичите, ладите, трабантите и вартбурзите останали жадувани само от народонаселението, разбира се, със задължителното многогодишно чакане в Мототехника.Цял поменик от известни хора са си купили през 1983-1985 г. лек автомобил Мазда-232 GLХ - с бензинов двигател 1500 куб. см, с 4 врати. Колата, според документите, им е струвала 8000 лв., докато цената за обикновените хора в магазините на Кореком е била 62 850 лв. Това са двама от синовете на члена на Политбюро Гриша Филипов - Чавдар и Орлин, Кичка Танчева - дъщеря на земеделския лидер Петър Танчев, проф. Чавдар Драгойчев - син на Цола Драгойчева, Веселин Стоичков-син на кандидат-члена на Политбюро Григор Стоичков, Любомир Българанов - син на члена на висшето партийно ръководство Боян Българанов и т.н. По една евтина мазда са си купили и висшите партийни функционери Владимир Бонев, Станиш Бонев, Тодор Божинов, Кирил Зарев, Васил Цанов, Александър Лилов, акад. Атанас Малеев...В оня списък стои и бащата на бившия премиерсекретарят на ЦК на БКП Димитър Яков Станишев, който купува японската машина (почти като подарък от Дядо Коледа) на 3 януари1983 г.

111

stoian79

преди 11 години

BOIKO ''SPASITELIA V RAJTA''.A AZ SE 4UDEH ZA6TO TOLKOVA MNOGO LENTI REJE6E PREZ TEZI GODINI A TO BILO ZA DA MOJE DA SE OTVLI4A VNIMANIETO NA HORATA OT TEZI PORO4NI SDELKI,SEGA V ZIMNITE MESECI KATO NE REJE6 LENTI KAK VEDNAGA ZAPO4NAHA DA IZLIZAT SDELKITE NA IAVE.BOIKO IDI DA OTREJE6 LENTATA ZA OTKRIVANETO NA TANDEMA CECO-KUMECO.

110

До 116 бай Вълчо

преди 11 години

Не си хисарския поп, но не си и българин, щом плюеш по най-българския мин. председател от Стамболово време! Искаш пак да дойдат на власт продажните проруските лобита, начело с Ив. Костов, Станишко, Доган бей, Мегленчето и цяла плеяда от бивши министри, сегашни мултимилионери. Другари, засрамете се най-после бе. За тая България са загинали хиляди герои, а вие я продължавате да я продавате за жълти стотинки!

109

Анонимен

преди 11 години

Нека да засрояват ако щат и последните дюни по Черно море!На мен лично все ми е тая вече за съжаление! Преди време се ядосвах, но вече за себе си разреших проблема - крайбрежието на съседна Гърция е огромно, плажовете - безкрайни, презастрояване - никакво! В Турция също става, пък ненаситните алчни местни *** с презастрояването сами си го набутват и то - без да се усещат!

108

оффф

преди 11 години

Аз се чудя как може да си роден в Украйна ..брат ти да участва в десетки проекти за комплекси и хотели по морето и да е спечелил милиони от тяхда си избягал от казармата с помоща на баща си и украйнското си гражданство и да имаш претенциите за опозиционен лидер

107

Анонимен

преди 11 години

Много малко коментари пишете бе другари. Скачаите пред амбразурата че и тук ви резнаха СПОНСОРИТЕ. 100 ГОДИШНАТА ПАРТИЯ БЕЗ СПОНСОРИ ОСТАНА .Кои ще плаща реисовете от провинцията със пенЦионерите по митингите . братята мошенници станишевци няма ли да излезнат от хорска срам да кажат че това са ДОЛНИ ЛЪЖИ И ПОЛИЦЕИЩИНА

106

Анонимен

преди 11 години

ЕВРОПЕЙСКИЯ ПЕС СЕ ОС*А ТОТАЛНО.

105

$

преди 11 години

До Анонимен 108Че да не би ГЕРБ да ми я направи 500$?!!От както са на власт- със стотинка не се е променила към днешна дата!!!

104

Анонимен

преди 11 години

Надушвам големи обществени скандали през следващите месеци. За хляб, не знам, но зрелища ще има!

103

Анонимен

преди 11 години

Като сериозен ЧУЖДЕСТРАНЕН ИНВЕСТИТОР предлагам сделка на брата на станишев . Търся 100 дк. земя по черноморието от оная по 0,90 ст. дк. Аз плащам по 9 евро .На далавера да излезне партията

102

Човек от Пясък

преди 11 години

По времето на Станишев между Несебър и Слънчев Бряг се застроиха с жилища 3000-4000 дка. дюни.Всеки живеещ е Несебър може да подкрепи думите ми.Хората правеха евалата на Станишев,че "осигурявал"работа на строителите,а всъщност тия строители работеха без трудови договори,осигуровки и т.н.,а купувачите руснаци и англичани сега дават апартаментите си под наем на други руснаци и англичани с предтекста че са им приятели и не плащат и стотинка данък,а българите го духаме под вода.Евала Станишев.

101

опппа

преди 11 години

Сетих се че именно брат му на Станишев е участвал в бетонирането на половината черноморие ...и като гогнах , излезе веднаха последната новина , която се надявам скоро и тук да прочетем ........707 декара от дюните в Несебър са дадени на фирмата на брата на Станишев. Това обяви премиерът Бойко Борисов на среща с еколози, съвместно със земеделския министър Мирослав Найденов, екоминистъра Нона Караджова и регионалния министър Лиляна Павлова. Братът на соцлидера Сергей Станишев

100

desi

преди 11 години

Борисов ние не сме толкова глупави ,стига се прави на герой сам, остави други да те оценят. То не останаха дюни не остана нищо за да го спираш , народ не остана човече ,ако си човек въобще.Събуди се защото малко останалите да не се събудят.

99

Анонимен

преди 11 години

искаме добър и най-вече спокоен живот

98

Бай Вълчо от Хисаря

преди 11 години

До 97 пост.Аз не съм хисарския поп , синко но се моля за твоята душа.За всички завършили в Симеоно и ВИФ.Моля се и на тези които могат да ми помогнат с някое яко парче на твоя патрон :ГЛАВНАТА ТИКВА НА РЕПУБЛИКАТА.Та, имам 426 бисера като:глъф,кюрек,гьол и т.н.Днес думата е -кьораф./ а не кьорав-провери в стенограмата/.Искам да продам на опозицията един двутомник на патрона както онези на ТАТО.Все ми се струва , че ще се изръсят яко.

97

Анонимен

преди 11 години

ЧИСТИ БОЙКО, С ГОЛЯМАТА МЕТЛА!КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ.

96

Анонимен

преди 11 години

обикновенните българи си бяха доволни от бай тошовото време ама дедите на наште сегашни депутати искаха да са милионери и станаха за сметка на 9000000 българи

95

СМЯХХХХХХхххххххххх

преди 11 години

до 107Какво управление на БСП сънуваш другарю при СтанишевТа станигей не смееше и гащите си да събуе без да пита Доган Кой е мандатоносителя ДПС , ако го нямаше Доган , все още никой нямаше да е чувал за Сергей и все още нямаше да има и един ден трудов стаж.Дори и казармата се брои за трудов стаж , но смелия другар станигей е използвал факта че е украйнски гражданин и се е скрил да не ходи в казармата , а е защитавал дипломна работа Униформите в съветската армия .....Сергей Дмитриевич Станишев е роден на 5 май 1966 г. в град Херсон, облсат Херсон, СССР (днешна Украйна). Син е на Димитър Станишев - бивш секретар на Централния комитет на Българската комунистическа партия, отговарящ за международните връзки на БКП и на професор Дина Станишева, от Факултета по славянски филологии на Софийския университет. Има по-голям брат, роден 1952 г. - архитект Георги Станишев.Средното си образование завършва в 35 СОУ Добри Войников в София. През 1989 г. завършва с отличие Историческия факултет на Московския държавен университет с дипломна работа на тема Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия