70

Колко е просто..

преди 11 години

***,по-***,българин.

69

Анонимен

преди 11 години

Аз не мога да разбера колко *** и първосигнален трябва да е нашият народ да одобрява подобна постъпка.От личен опит споделих,че подобни учители е напълно възможно да съсипят живота ти.Особено,когато им е дадена позицията да те учат и възпитават на тази крехка възраст.Тука не е виновен ГЕРБ,става въпрос за лична отговорност,която днешните учители нямат.И на мене може някой да ми е симпатичен и да го съжалявам,но на него не му пречи да ми даде лош старт в живато.И на това му слагате минуси...

68

до 67

преди 11 години

Слава ,Богу ,дано не се намери такъв директор ,който да е готов да държи на работа впиянчена и изперкала учителка и да има ежедневни проблеми с родители!Всички вие дета я защитавате ,дали сте съгласни тя да е в клас при ВАШЕТО дете ,или просто нямате деца и се правите на много благородни зад клавиатурата?

67

IavO

преди 11 години

Колкото и жалко да е, тази жена трябва да бъде въдворена в институция, където да се опитват да й помогнат. Към настоящия момент тя е опасна за децата си, а камо и да се надява на работа - кой точно би я взел в това алкохолизирано състояние. А въобще да не започваме със сапунката как тя и децата й умирали от глад - алкохола не е безплатен..

66

до Бл.Благоев

преди 11 години

Следващия път може някой лекар да даде така отдушник на своите проблеми и да убие детето ти вместо да го излекува! Дали пак ще имаш същото мнение??Или за някои професии може да си пиян на работа ,а за други неможе???

65

Vesso

преди 11 години

А къде е/са бащата/бащите на тези деца? Стига сте ни правили на ***. Било пробързано решението. Пияна заляна идва на работа и то пред деца! Как отглежда тогава нейните? Три при това! Три години едва свързвах двата края, но нито се напих пред детето ми, нито пред клиентите ми. Нито ограбих някои. Нито се трових. Не е лесно, но се преборих. Чак тази година планирам подаръци за най-близките ми по Коледа, защото мога вече да си го позволя. Стига сме съжалявали куковици и ***. Било им тежко.

64

Анонимен

преди 11 години

Колега 58, преди 10 г. животът беше друг,обстоятелствата също .Работа се намираше сравнително лесно,имаше и избор за доста неща ! А сега тази жена просто няма полезен ход .Всеки може да рухне в даден момент и да направи грешна стъпка!За престъпниците се грижим , а за жена и майка на три деца ни е все тая !

63

Анонимен

преди 11 години

Слава богу! Сега ако се намери и някой добър директор, за да я вземе на работа!

62

Анонимен

преди 11 години

Как седяха пред училището журналята,как потрива ръце за поредната евтина сензацика от човешка драма,как по всички медии тръбяха заглавия като лозунги и трупаха гледаемост. След това започнаха да се обвиняват една друга медиите,че другите са изкарали прибързано информацията.Всички видяхме какво стана с журналистите които излъгаха мед.сестрата в Англия,медията,обществото и закона ги отхвърлиха а тук всеки може да си говори и пише каквото си иска,понеже сме "демокрация".

61

Анонимен

преди 11 години

той и вежди рашидов в пияно състояние налагаше полицай,пък го направиха министър. а за бедния,като почне да потъва,това е помощта - да го настъпиш в калта,да го довършиш! това е състрадание по български.

60

Анонимен

преди 11 години

ААаа значи всякакви *** ще държим да учат децата ни и да ги възпитават ,ако си имат достатъчно добро оправдание???!!! Не може да се самоубиеш само с алкохол и хапчета ,а "бедната" учителка явно няма пари за ядене на децата си ,но за пиене има...Отворете сайта на МОН и ще видите колко много училища търсят учители! Заплатата е малка и няма много желаещи. Пълно е със свободни работни места. Това ,че е психически нестабилна е още една причина да не и се позволява да влезе повече в клас!!!

59

Бл.Благов

преди 11 години

Пияни и заляни в Бг по път и над път! Тази трудно живееща жена веднаж е решила да даде отдушник на тежкия си живот и понеже е беззащитна всички медии се развикаха.Това ли е най-важното! Толкова много проблеми в нашата държава има. Човек има чувството че всичко е като режисирано,нещо като отвличане на вниманието! Срам!

58

Анонимен

преди 11 години

В образователната ни с-*** и училищата повечето учители деградират и завличат след себе си цели поколения,които накрая излизат неуки,с разбито бъдеще и без ценности.НЕДЕЙТЕ ДА БЪРКАТЕ - има голяма разлика в желанието да помогнеш на едно българско с-во и реалната отговорност да си учител!

57

ivan.verona.italia

преди 11 години

PREMIER -- POJARNIKAR PREMIER -- MAFIOT DARJAVA -- LUDNITSA DARJAVA -- KO6MAR NAROD -- PROST NAROD -- ZASPAL NAROD -- RObSKI NAROD -- OV4E STADO

56

ГЕЙ ПАРАД

преди 11 години

АЗ ОБИЧАМ ПЪК ПРЕДИ АКТА,ЛЮБОВНИКА МИ ДА МИ РАЗДРУСА КЪЛКИТЕ С ТЛЪСТОТО СИ ПАРЧЕ И ПОСЛЕ ДА МИ ОБЕЛИ *** ТЪЙ КАКТО БЕЛИ МАНДАРИНКА

55

veni dragoeva

преди 11 години

kogato kazax na moia vnuk za napilata se u4itelka,\e,kakvo ,tazi e dobra gena\ vnukat mi e na 13 g.na tazi jena napravo i razbixa jivota. decata sa po-dobri ot nas vazrastnite.

54

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 31Не алкохолът, а нерешените проблеми на тази жена са я довели до тук ! Освен психолог за възстановяване от преживения шок и е необходима преди всичко работа ! Който може нека да помогне ! Египтолога да не се прави на свинкс и египетска мумия , а да вземе проблема присърце и да помогне ! До тука ни доведе мутро милиционерското управление на ГЕРБ ! Големи хвалби и непрестанни оправдания , а проблемите сметени под килима !

53

Анонимен

преди 11 години

Няма как да я върнат на работа.Недопустимо е в 10 часа да си с близо 2.7 промила.Преди 10 години,когато учех във френската беше същото.Затова френски не научихме и си пафкахме по цял ден в двора.Тогава не разбирахме,че си проваляме бъдещето,в училище където и учителите влизат пияни и друсани.Жалко е че повечето българи в трудно битово положение не намират кураж да се измъкнат от калта,а затъват повече.Съжалението ви не е за уважение.Не мога да защитя подобна постъпка като майка и обикновен човек

52

roditel

преди 11 години

ami napravete si smetka kakvi u4iteli u4at decata ni ujas zatova predlagame na 30 godini da izlizat v pensiq u4itelite 6te pob1rkat decata ni

51

ДААА

преди 11 години

ЖЕНА ГЕРОЙ !!!ОТГЛЕЖДА САМА ,ТРИ СЛАДКИ БЪЛГАРЧЕТА ,ПОВТАРЯМ БЪЛГАРЧЕТА !!!с мизерната заплата на учител ,а шефа да покаже колко е силен пред слабите я уволнява ,няма ли последно предупреждение итн. *** !!!За съжаление в цяла България е така !!!Предлагам да помогнем на това БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО с ПРЕКРАСНИ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА !!!А държавата нека да насърчава *** ,да ни крадът ,е*ът ,грабят и изнасилват !!! оп пардон те са роми !!!