242

Джекомо Казанова

преди 11 години

Лъже като дърт ***.Аз, например, нямам ни най-малко намерение да го търся и да ми помага.:-)

241

Тошко

преди 11 години

И преди и сега си мутра.Само че сега си ха важен пост и ярко лъсва колко си голям глупав грандоман.Ами при кого да ходят за помощ,при баба ми ли?***!

240

До 302

преди 11 години

той вече многократно е посещавал ПД "Свети Наум" ( 4-ти километър в София). Там са безсилни. Не могат да му помогнат.

239

Анонимен

преди 11 години

Пратете Боко на психиатър.

238

до 299

преди 11 години

ББ/Герб са свършили за 3г., колкото всички останали за над 22г. Това е видно за всеки нормален човек, само платените драскачи могат да твърдят подобни глупости. Коледа е, намалете глупостите поне сега, малко да си починем от вас, няма ли да излизате в коледна ваканция, от Позитано 20 толкова лоши работодатели ли са?:))

237

до 292

преди 11 години

Приятелче от Позитано 20, преди да критикуваш, научи по-добре правописа. По този начин излагаш партията-майка. :)

236

торбалан

преди 11 години

Човек когато само се хвали,значи никаква работа не е свършил,това е същото като кучето дето само лае ,а не хапе!! Просто си отиваш на следващите избори *** ТАКОВА !!

235

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

алоооууу Удивителния и сички други гръбави другари да бегат на пръва страница да бранят комисар Флоран Флоьрес

234

Анонимен

преди 11 години

Бойко Бойкоооо насраните *** на твоите пионки вече и от космоса се виждат а ти се радваш като малко дете докато оправят майка му. Гербаджийските карди са до ушите посрани - такова безхаберие и арогантност не съм виждал при никое друго управление , а най-страшното е , че се чувстват несменяеми , недосегаемии се ползват с подкрепа на принципа роднина-милиционер. На кадровиците ти им кажи да се гръмнат ритуално. Затова няма да спечелите изборите, направихте хубави неща но хората страдат от кадрите

233

Анонимен

преди 11 години

До ?ПЛЕШИВАТА ЗЛАТКА!

232

?

преди 11 години

абе като си имаме и черна и руса златки тая на снимката как да я именуваме?

231

тати

преди 11 години

Студентски кредит;- Покрива таксата за обучение или предоставя средства за издръжка на дете; - Фиксирана лихва не по-висока от 7% за целия период, без обезпечение и без никакви такси и комисиони;- Гратисен период по време на и една година след завършване на обучението;- Погасяването на кредита става на равни вноски в срок до 10 години след гратисния период.Цитат; Искам да кажа, че от 2010 г. досега са раздадени 9 хиляди студентски кредита за над 32 милиона лева,Извод; 32 мил х 7% за целия

230

Анонимен

преди 11 години

"Всички тичат за помощ при мен, жалва се премиерътПревръщаме държавата в застрахователна компания, ядосва се Борисов":) :) :)Бойко ти си се объркал бе пиле, това дет му викахте "застрахователна компания", навремето, си беше чиста мафиотска структура и нема кво да се ядосфаш, това знаеш, това правиш!

229

Анонимен

преди 11 години

Ха-ха, редакторите а този сайт са егати рибарите. Решат, че искат да ловят шарани - опа, готово - пускат стръвта и шараните кълват като невидели. Днес стръвта е Бойко, утре ще е Станишев, други ден друг някой актуален червей. А шараните само зяпат и лапат куката.На тази празна статия кога наплескахте 300 коментара, и поне един нещо свестно да казваше, а то само кълвете и хапете въздуха ...

228

ей 272

преди 11 години

тия барем само полянките омазаха,щото твоите *** целата държава

227

Анонимен

преди 11 години

студентски кредити голяма хвалба.да ги заробиш хората още на млади години и да плащат кредити за цял живот-сега студентски,после ипотечен и колелото се завърта.евала!

226

пенсия

преди 11 години

Ами как няма да ходят като ти колиш ти бесиш. От тоталитаризъм минахме в авторитарно управление тип чичко Сталин. А бе какво да искаме от бивши келепирджий , членове на БКП.

225

Анонимен

преди 11 години

До !Постингите може ама гласовете са реални,то и Кратун постоянно се показва по медиите и лъже най безсрамно..

224

Анонимен

преди 11 години

Всичко що е член на гЕРБ и всичко предложено от него е КОРУМПИРАНО НЕКОМПЕТЕНТНО обикновено без диплома или нужната квалификация НАГЛО КРАДЛИВО ЛЪЖЛИВО ПРОСТО ЛИЦЕМЕРНО ГАДНО УРОДЛИВО ЗАВИСТЛИВО НЕПОЧТЕНО

223

до 272

преди 11 години

е как откри айпито,и тука ли слухтите другари милиционери