218

Българин

преди 11 години

до 232: Не искам да се политизирам, но съм съгласен. Буквеното съкращение няма значение - контингента е един и същ. Ето още един въпрос за мислещите съфорумници. Така наречения политически елит в момента е на възраст то мин. 35г (с няколко изключения). Това означава че те са раждани преди 1977г. Въпроса е: "С какви принципи и убеждения са възпитавани и отраснали тези хора?"

217

..

преди 11 години

Хайде стига с тея пенсионери вече! А майките,а инвалидите,а социално слабите? Тая държава да не е на пенсионерите случайно?

216

Анонимен

преди 11 години

Няма ли кой да сезира оон за геноцида над българския пенсионер? дали ще е чрез глад или война има ли значение?

215

до 241

преди 11 години

Та не са заплати, а какво са? Парите извън заплатата, как се наричат. Абе разберете, че народа едва оцелява! Но сит на гладен не вярва. Игнатовци в това правителство- бол!

214

Пешо

преди 11 години

Е нали това поколение когато бяха в трудова възраст измислихаТе немогат да ми платят толкова малко, колкото аз мога да изработя.....Аз ги лъжем че работя, те ме лъжат че ми плащат....

213

Реалистът

преди 11 години

.... В допълнение на коментарът ми под номер 233 искам само да кажа.... НЕ взимат всички служители на дадена Държавна Администрация а разбира се само най - "нашите хора".... Обаче тези,които НЕ взимат мълчат като пукели поради простата причина,че по-добре все пак да взимат някой лев от Държавата без особен труд вместо ако се обадят впоследствие да трябва да подпират телевизора у тях като "домоуправители".... !!!!! А пенсионерите за мое огромно съжаление никой НЕ ги бръсне за нищо в Абсурдистан:(

212

123

преди 11 години

ГРОБАРСКИ ПЕДЕРАСТИЦИ СВЕЩИ ДА СИ КУПИТЕ С ТЕЗИ ПАРИ

211

Aligudri

преди 11 години

До .. Ае ти изобщо чуваш ли се , не си ли четеш "творенията" преди да публикуваш. Ако тия "***" не работеха ти как ще живееш и какво ще ядеш там в у голямото "село" наречено София . Не ядеш ли зеленчуци , месо , не пиеш ли мляко , а плодове изобщо ли не си ял , още малко ще кажеш и чай(билков) не си пил ,а верно ти сигурно и за яйца не си чувал, Така Ви е лесно на вас хващай мотиката и прекарай от март до ноември в някое село да видиш дали се работи или не ...

210

Unufri

преди 11 години

Съвсем неуместно тези 74 милиона лева са наречени "бонуси". Това не са бонуси и да се жонглира с тази дума в момент, в който се оказа, че няма да има пари за коледни добавки за пенсионерите е НАПРАВО ОПАСНО!Някой от тия смотани журналисти наясно ли е, че подклажда негативни настроения в хората по този начин? Защо трябва да се прави това и по този начин? За да си продават хартитята с известно количество мастило върху нея по-добре!?Някои хора смятат (и за жалост това са журналисти, които би следвало да са информирани), че държавните финанси са нещо като парите в задния им джоб - вадиш и даваш на който решиш и когато решиш.

209

Анонимен

преди 11 години

Нас ни мори огромната администрация.Това е по-страшно от всички партии дори.Колко знайни и незнайни агенции за нищоправене има и кибичат и взимат заплати и бонуси разни клатикурци.Това са все некадърници за които е измислена работа,но те са близки до властта и снасят информация.Освен това са твърди ядра от гласуващи за определена партия.И още едно крило за рязане има.Обръчите от фирми.Тези две паразитни образувания ако се унищожат,ще дойде истинска свобода и демокрация!

208

аз

преди 11 години

мършата Желев да не се обаждатолкова мръсотии е направил тоя на България,че още 20 години не можем да му оправим мизериитесмотан некадърник !!!

207

до 233

преди 11 години

Ввярно е и на моята работа си раздадоха вече, но за материали за работа няма. Г.ад.о.в.е, т.ъ.р.т.е.и и н.е.к.ад.ър.н.и.ци, но в уп.равлен..ието се на.м.ъ.р.да.л.и благодарение на качества, които не са зазавиждане!

206

аз

преди 11 години

ами да оставим здравното министерство и държавата да спре да работи за да има пари за пенсионерите...защото в тая държава само пенсионерите са важни..защото в България всички са богати...но само те са бедни...малко нагли стават...какво за едните, такова и за другите...както бабата си брои левчетата..така го правят и млади хора..старите хора у нас не са по-важни от младите !!!!!

205

"Хейтър"?

преди 11 години

Ей, *** народ, престанете да говорите за бюлетинки и да плашите *** с избори! Всяко име или партия в бюлетините е на престъпник!ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЛЕЗЕ И ТЕЗИ *** ДА БЪДАТ ИЗБИТИ ДО КРАК!!!Само така следващия престъпник, който ще ни управлява ще се страхува да наглее!

204

pro

преди 11 години

Не разбирам от политика, но това което не доумявам е защо продължава тази умраза. На практика всичко което се води като политически елит е или ДС или отрочета на БКП. Има на партии - над 100, поведение на управление - едно. Не доумявам как така за 22 години ужасно малко хора са разбрали, че само имената се менят, но всичко се върти около един и същи стереотип. За всичко което ни се случва съм виновен Аз и всички гласоподаватели в тази държава!!!

203

Реалистът

преди 11 години

Еее за пенсионерите може да няма.... Но нали има за бъркащите си в носа и дори НЕзнаещи какво им е естеството на работата,за която получават заплати шефчета-парашутисти из цялата ни Държавна Администрация!!! Дами и Господа... НЕ СЛУШАЙТЕ КАКВО ВИ ЛЪЖАТ НАЙ НАГЛО ОТ МЕДИИТЕ КАК НЯМАЛО ДА ИМА БОНУСИ НИКЪДЕ! Това е ПЪЛНА И СТОПРОЦЕНТОВА ЛЪЖА! Във всички Министерства и Държавни Агенции определени "наши хора" ( главно със шефски функции...) ВЗИМАТ ПО ЧЕТИРИЦИФРЕНИ СУМИ като "КОЛЕДНА НАГРАДА" !!!!! :(

202

Анонимен

преди 11 години

До БългаринАЗ за 3 години съм събрал достатъчно информация и знам че Герб=БСП=БКП.Ама понеже за тия от Герб не остана много за крадене и започнаха да ни свалят кожите от гърба.Затова апелирам към всички Българи;ако не си отстояваме правата на улицата няма кой да дойде да ни ги отстоява и ще измрем от глад!

201

дебел депутат

преди 11 години

ало пенсионерите в България стига сте ревали,вижте в фалирала Гърция пенсионерите там изнемогват с мен. пенсия от 500 евро, а вие само ревете.Харчете с здраве ваще пенсии от 150 лв и повече не смейте да се обаждате.За ваще любими депутати трябва да се мисле за коледни добавки зашото ние сме превилегеровани и трудно връзваме двата края с 5 бона заплата.

200

..

преди 11 години

По селата ревът че им са малки пенсиите,ми те наса работили нищо и пак държавата им дава пенсия,нищо неим се полага.Те не ревът за пари а само и само да вдигат врява така ги учи Станишев.Мачкай ги тия червени *** ако ги чуеш как говорят за ГЕРБ кажи им бог дъги прости.ГЕРБ е най велик.Само ГЕРБ само БОЙКО.

199

varg

преди 11 години

Гербса история.Това е ясно на всички.