69

изумен

преди 11 години

- Ех, Българио..., Българио... - с какви чудеса изумяваш себе та и света. Доживяхме Цар Симо... чрез ДС да стане полу червен премиер и "син"- президент Бът' Петьо /агент на ДС - Виктор - виж фамилията му - bulblog/?p=538/ да стане при ГЕРБ конституционен съдия ??? Въпроси..., въпроси..., въпроси... ???

68

Още един евреин

преди 11 години

България досега не е имала българин за президент: Желю жабата-турчин/***, Пешо коня-евреин, Гоце-***, Плевела-***.Вижте го юдейското грозно магаре с еврейската шапчица: voininatangra.org/modules/xcgal/displayimage.php?pid=1945

67

Смехурко

преди 11 години

Голем смех:))) И с какво точно ще мисли през следващите три дни?!

66

до 125

преди 11 години

Кога конституционният съд е решил нещо надпартийно, за благу родину както казваше един друг позабравен шут??!Това си е живо кукловодство там, политичски безпристрастни били. Как се стига на това ниво ако си политически безпристрастен. Много ясно, че е имало лизачество и политическо рамо. А след кредита има и връщане....

65

666

преди 11 години

"...Стоянов е личност с безспорен авторитет и морал"Хахахахахаахаха...Ауууууууууууууу, баси таш*ка и НАГЛОСТТА е подобно твърдение!Този - Кабаиванов, само заради изказването трябва да го ЗАКЛЮЧАТ доживот, без право на обжалване !!!А Стоянов, трябваше отдавна да е в пандиза - и той ДО ЖОВОТ!

64

до 96

преди 11 години

Марковска е човек на Герб -всички от Герб са гласували за нея ама до един в стройни редици сега виждате ли била кандидат на БСП защото 2-3 от БСП гласували за нея.Е то бива глупости да се говорят,ама айде стига сте смятали народа за глупав.Марковска е била посочена лично от Б.Борисов и Цв.Цветанов защото в момента те управляват държавата и без тяхно знание и съгласие нищо не се случва.

63

До 129

преди 11 години

Не бе , той е агент Виктор от МИ-6.

62

Каква стана тя ?

преди 11 години

В шумотевицата около Марковска забравихме как един *** (Анастас Анастасов) пропълзя и влезе в КС. Ако знаете той колко е беден и *** (нямам предвид материалното значение на думата "беден") ще се съгласите Стоянов да бъде избран за КС не за девет , а за деветдесет години. На всичкото отгоре глиста е завършил право там където най не трябва, в ШМВР-Симеоново. Можете ли да си представите с какви познания по право разполага този глаоч ?

61

Анонимен

преди 11 години

ВАЖНОТО Е, ЧЕ НЕ Е БИВШ КОМУНИСТ!

60

истината

преди 11 години

Пич , е този на снимката отгоре разби СДС.И продължава да разбива , като вкарва останалото от СДС в ГЕРБ.

59

Анонимен

преди 11 години

122 пак повтарям конституционен съдия не полическа длижност , той е надпартиен и независим , поне така би трябвло да е

58

Анонимен

преди 11 години

и други страни изпозват бившите си президенти , погледнете Картър , Клинтън , Ал Гор , Тони Блеър - последния е мин.председател но в Англия повече от това не може.

57

Анонимен

преди 11 години

Никога не е късно да станеш за смях. В България всеки от всичко разбира. Конституционен съдия не е хопа, тропа работа. Особено като трябва да е последна спирачка на недомислени и удобни закони. Стоянов си беше отишъл по "приемлив" начин от политическия живот, сега ще скача в кацата с "лаи..та" ...

56

Анонимен

преди 11 години

трябва да е луд за да приеме !

55

Nemeca

преди 11 години

Щом най-достойният им юрист е адвокат по бракоразводни дела ясна ми е картинката. Поредната калинка в нашето общество. Чула жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак е работата. Не може човек без необходимия ценз и опит да се слага на подобна позиция. Десетки съдии има, които могат да заемат позицията. Но така или иначе това правителство превърна България в невиждан цирк - не се изненадвам ни най-малко. Калинки, без необходимия ценз са под път и над път наслагани - пропадаме главоломно.

54

фен

преди 11 години

Петър Стоянов БЕШЕ с авторитет. НО, оказа се мошеник. Типичен. Да не говорим за жена му Антонина. Син на репресиран, усвоен от червените. Това е. Не е достоен. Не че бъка от достойни. Жалка история сме. Аз лично някога съм му вярвал. После го видях, че е *** и той.

53

Анонимен

преди 11 години

По-добре от която и да е комунистическа издънка. Петьо ти си пич, добър юрист и с държавническо мащабно мислене. Това е напълно достатъчно за съдия в КС. Успех!

52

пешо

преди 11 години

седим и си мислим,...по едно време, гледааам, само си седим!!!!!!

51

Дядо Мраз

преди 11 години

Много бързо забравихте за "морала" на този ***. Не помните ли, защо загуби изборите за президент през 2001г. Забравихте ли за изнесените доноси срещу Богомил Бонев, за клеветничеството, което после не се доказа и която отвратителна постъпка на Стоянов го направи за смях пред народа и отреди победата на Първанов. Не помните, защото обичате да помните избирателно. Хак да са Ви Бойко, Цецо, Царя, Станишката, хак да Ви е и Костов - човекът разпродал активите на държавата за дребни стотинки.

50

Гражданин

преди 11 години

Такъв подход е за уважение- Мъдрите хора първо мислят