104

българин-християнин

преди 11 години

Подкрепям на 100% Израел.Правото и справедливостта са на тяхна страна.Гадните мюсюлмани са коварни,подли и жестоки.Когато убиват хиляди /търг.център,испания и т.н/ християни,тогава не казват,че това са невинни жертви.Сега съм твърдо убеден,че няма цивилни жертви.Само вият.Проблем в света ще има,докато съществува ислямска религия.Тази религия превръща хората от мислещи същества в ***.

103

jg

преди 11 години

МАХАЙ СНИМКАТА БЕ НЯМА ДА ВИ ГЛЕДАМ КЪРВИЩАТА И ГАДОСТИТЕ ,НАЛОЖЕТЕ СИ МАЛКО ЦЕНЗУРА С КРЪВТА

102

Анонимен

преди 11 години

Нашата планета трябва да я нападнат извънземни тогава може би човечеството ще се чукне малко във главата.Тази планета е наша на всички ни!Независимост за всички народи без граници по цял свят.Никога няма да има войни никой не иска това.....

101

Ариана

преди 11 години

Геноцид в 21 век и целият свят мълчи гузно? Тия изчадия на злото са недосегаеми. Ако ние направим подобно нещо с *** дали ще ни изравнят със земята?

100

ivan.aleksandrov

преди 11 години

преди хиляди годино българския народ е спасил евреите когато водил битки с египет,а те тогава са избягали! ако знаеха каква збирщина главореси са спасили щяха да се откажат от войната тогава.невиждате ли че се опитват да подпалят войни в целия близак исток заедно с американците! та и те след втората световна война са сбирщина харесала си територия,все едно ние да превземем монголия че там са били първите прабъгарски племена и китаиците са сртоили стена. арабите са прави за измисления израел!

99

Анонимен

преди 11 години

до 135 ***, тук е България ,затова пиши на кирилица , ако не можеш се изнасяй от форума , никой не е длъжен да ти чете ционистките глупости написани на латиница

98

до 118

преди 11 години

Не е точно така. След ВСВ и евреи и палестинци са очаквали създаването на техни държави на това място. Но се прави само една и виновници за това са Англия и САЩ. Местните араби, които са огромното мнозинство са онеправдани и още тогава започват борба за своя държава. А ООН прави еврейската държава там, защото там е бил преди хиляди години древният Израил, но ... евреи там почти е нямало вече. Всички сегашни жители на Израел са заселници след войната.

97

Анонимен

преди 11 години

***, нЕма лабаво както казваше един умен български държавник навремето питайте вашите кабалисти и талмудисти за вечния и неотменим Божествен и природен закон за причината и следствието или по простичко казано каквото посееш ,това ще пожънеш ,всички хора по света вече ви ненавиждаме,и копнеем за отмъщение ,а това е страхотно мощна енергия която ще ви стигне и ще ви помете ,ама то вече започна банкерската ви лихварска система се срина ,урагана а синди удари в сърцето на ционизма -джу йорк

96

до 112

преди 11 години

Това само доказва че евреите са безбожници! В една доатойна битка никой няма да те нападне в гръб докато се молиш! Американците са ударната сила на Израел защото вече са финансово заробени! Без евреи света ще е хубав!

95

Обикновен Българин

преди 11 години

Пък ние си имаме евреин за външен министър!!!Срам ме е :(((

94

Knight templar

преди 11 години

Хамас си знае работата колкото повече таквиз показват чалмарите ще реват после иде ред на НАТО, само бой по мазните миризляви чаршави.

93

до 108

преди 11 години

След като коментирате неща, които никога не са ви били близки до душата и сърцето.След като никога не сте били в ситуацията на война (и дано да не бъдем никога)След като не сте запознати с това, което се случва в ИзраелНе можеш да коментираш.... Пропаганда, пропаганда е тази статия и подобни които показват едностранно нещата... Аз само ви показах другата страна

92

Анонимен

преди 11 години

До БЪЛГАРИН!Алооо ,"БЪЛГАРИН",що не се научиш първо на български !?

91

Разобличителя

преди 11 години

До 110;Групировките които стрелят по Израел се състоят все от млади Палестинци чийто домове са били разрушени от Израелските ракети или булдозери.Или пък са били убити съпругите или децата им.

90

до 117

преди 11 години

Cпокойно първо евреите ще си заминете! Колкото арабите не са от нашите толкова и вие не сте! Дано ви колят по арабски! Безбожници! Най-големите конфликти са ставали заради евреи и вас ако ви няма и американците ще се кротнат!

89

Анонимен

преди 11 години

Май нацистите са били прави!

88

Анонимен

преди 11 години

Споко! Ердоган вече се кани на Израел! Никой няма да търпи евреите да избиват хората! Нашето Ники няма ли да подкрепи Израел, че нещо закъснява!

87

Разобличителя

преди 11 години

До 111;Групировките които стрелят по Израел се състоят все от млади Палестинци чийто домове са били разрушени от Израелските ракети или булдозери.Или пък са били убити съпругите или децата им.

86

10F

преди 11 години

Не че нещо ... ама за бомби и ракети имат пари а за медикаменти в болниците нямат ... нещо не е както трябва тука ...

85

Д-р Менгеле

преди 11 години

Мразя евреите щото миришат гадно! Доста сода слагахме за направата подобен ***!