71

Анонимен

преди 11 години

оглупял - матриял

70

:D

преди 11 години

тия ми развалиха апетита. не можах да си доям пържолата:D

69

detski lekar

преди 11 години

ha ha ha ha ha

68

Анонимен

преди 11 години

От прочетените коментари ми стана ясно, че : на *** му е късно дори за психиатър; когато се говори за война няма добри и лоши - всички са жертви; в момента цялото човечество прави реверанси на евреите за страданията им по време на войната, което те много добре използват; германския народ още дълго време ще живее с чувство за вина, затова единствено си позволяват да напъват в спорт (футбол и пр.) и техника (коли, машини). Не са виновни нито еврейските, нито германските деца.

67

до 88

преди 11 години

Не,но наближава годишнината от ВНЕСЕНИЯ ОКТОМВРИЙСКИ БОЛШЕВИШКИ ПРЕВРАТ В РУСИЯ и имената трябва да се скрият и престъпленията им.Абе защо никога не чуваме за МАО,където милиони са били избити,а все Хитлер бил виновен.

66

муткуров

преди 11 години

явно е трябвало така да е...има и доста *** и сега по земята....времето го е изисквало....прочистване на земята май пак трябва.

65

до 73

преди 11 години

73,ционистката държава съществува благодарение на крайното решение на германците по еврейския въпрос-изселването им в Палестина.

64

Сталин

преди 11 години

До до Тъпчо и другите 77-- Нека не забравяме, че Сталин е бил еврейн.

63

Анонимен

преди 11 години

91Снимките сигурно са фотошоп, макар, че тогава е нямало компютри ? Голему *** има измежду нас българите. Нещастни мизерни душици, за които такова нечовешко страдание повод за радост или пренебрегване !*** като вас заслужават да изпитат същото !

62

Анонимен

преди 11 години

Тази снимка трябва да се разпрати по всички *** катуни в България, за да видят с какво са се разминали ***!И нека си помислят, ако могат, когато отново решат да се гаврят с българи и български светини!

61

Анонимен

преди 11 години

холокоста е най грандиозната измама,в която ако случайно се опиташ да се усъмниш (демократите) веднага те погват да те съдят и да ти разбият живота с обвинение в някакъв антисемитизъм,който просто не може да се случи,защото днешните евреи нямат нищо общо с библейските семитски евреи,защото са поюдейчени хазари,така,че и тая басня за (избрания)народ си е абсолютна лъжа и пълна ***

60

ДИМИТЪР ДИМИТРОВ

преди 11 години

До АнонименАЗ СЪЩО КАТО ОБЩУВАМ С ХОРА ОТ СДС И ГЕРБ ИМАМ ЧУВСТВОТО,ЧЕ ГОВОРЯ С НАЦИСТИ.СЪЩО КАТО НАЦИСТИТЕ СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО УНИЩОЖАВА НАРОДА НИ-ОТ ГЛАД И ПОЛИЦЕЙЩИНА.ЗАЩО ПРИ Т.Ж. ВСИЧКИ *** РАБОТЯХА И СИ НАПРАВИХА ГОЛЕМИ КЪЩИ И ГОЛЕМИ СВАДБИ.ТОГАВА НЕ СЕ КРАДЕШЕ И НЯМАШЕ ТАКАВА ПРЕСТЪПНОСТ.АЗ СЪМ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ *** И ПО ВРЕМЯ НА "ЛОШОТО ВРЕМЕ" СЪС СЕСТРИТЕ МИ ЗАВЪРШИХМЕ СРЕДНО И ПОЛУВИСШЕ /ЖП ИНСТИТУТ/ОБРАЗОВАНИЕ.КОГО Е БИЛО ПО ЛОШО-КОГАТО ИМАХМЕ ХЛЯБ И РАБОТАТА ИЛИ СЕГА ГЛАД.

59

за 77

преди 11 години

77,нужно е да се образоваш когато водиш публична дискусия.Националсоциализъм и комунизъм са две абсолютно различни неща.По твоето клише,откакто свят светува и хора са умирали във въоръжени конфликти ,то те са били или фашисти или комунисти.

58

уфф!

преди 11 години

А какво ще кажете за нашия 6 милионен "Аушвиц" жива твар на съвременен език "мтриял" разположен на юг от Дунав, на запад от Черно море почернял кпто земята, забравил достойнство и добродетеи, забравил своя род, гладен изтерзан и оглупял - матриял ?

57

5ко

преди 11 години

долна инсинуация!!! arbeit maht frei!!!ZIEG HEIL!!!

56

Анонимен

преди 11 години

Освен това 61 Маркс не е създателя на комунизма,написва само Манифеста по поръчителство на Комунистическата лига през 1847г.под менторството на един от "бащите"на идеята ционизъм-евреина Мойсей Хес.Хес написва Комунистическо кредо в 1846г.,Манифеста излиза след него.Хес е съдействал за полагане основите на комунизма,преди да изложи идеите пред Маркс и Енгелс и е развил активна дейност из Европа по въпроса.Оригинално комунизмът е много по-стара окултна идея,днес под истинското си име-нов св.ред

55

алоуу

преди 11 години

евреите, стига лъжи бе, всички ви разбраха вече

54

ПИЧ

преди 11 години

АБЕ ГЕРМАНСКИТЕ НАЦИСТИ СА БИЛИ ПЪЛНИ ОТКАЧАЛКИ И И*РОДИ,ОСОБЕНО ТОЯ МЕНГЕЛЕ ПЪЛЕН КУКУМИЦИН,КОЖАТА С ТАТУИРОВКАТА ОДРАНА И СЛОЖЕНА НА МАСАТА Е ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е ЩОТО ВИЖДАМ ХОРА ТУКА КОИТО ГИ КЕФИ,АМИ АКО ТАЗИ КОЖА БЕШЕ НА ЧИЧО МУ ИЛИ ДЯДО МУ,ИМА ЕДИН РУСКИ ФИЛМ ''НИЕ СМЕ ОТ БЪДЕЩЕТО''ГЛЕДАЙТЕ ГО

53

до Тъпчо и другите

преди 11 години

тъ*анари, които са останали в тази дегенерирала страна.Историята трябва да се знае, за да не се повтаря.Немците избиха над 6 милиона в лагерите, предимно евреи, *** и пленници.Руснаците избиха над 20 милиона, предимно свои, и най-вече от най-образованите.Фашизъм = комунизъм, само че вторият все още е жив, а фашизъмът беше само 12г. на власт.

52

Анонимен

преди 11 години

Вземете да публукувате нещо авторско най-после,бе!?? Статиите ви са копи -пейст... Така е най-лесно, разбира се, да преведеш направо от английски. Псевдо журналистченца,....