16

Анонимен

преди 11 години

Ало ГРОБ С 2 ампули адреналин ли се лекува шок Или вече и пари за 10 ампули за спешност не им давате или пак вашите кадри са се увлекли в льбов кзм Вожда и не са ги снабдили с нужното.

15

наблюдател

преди 11 години

В екипа, започнал реанимация, са били двама фелдшери, дежурният шофьор, санитарка.Мисля,че забравиха последният от екипа-попа.С това кръгът в БГ болниците се затваря.Жалко за човекаЛека му пръст

14

медик

преди 11 години

И 20лекари да са били все тая . човека е размил алергичен шок , при които всяка секунда е скъпа. Фелдшерите понякога са по-оправни и от един млад лекар.Така е като всичко обърнахте в пари. т.е. в дим феодален капитализъм.

13

Анонимен

преди 11 години

отиват си ей така обикновени хора за нищо, но това не са депутати....

12

анонимен

преди 11 години

Тя не е виновна виновния е друг този който взе парите от здравния фонд и го вкара в държавния резерв. Него искам да го ужили пчела и да спасява мед. сестра фелдшер и санитар защо до там го докараха умните глави.

11

Анонимен

преди 11 години

с тезожа управление и от комар можеш да починеш.папаци.бог да го прости

10

Анонимен

преди 11 години

Във ФСМП-Оряхово трябва да има по щат поне още един лекарски екип! Защо дежурният ЕПП/екип на първа помощ/ не е поискал помощ от ФСМП-Козлодуй и болницата в Козлодуй? Жалко за младият мъж! Съболезнования на близките му!

9

med sestra

преди 11 години

sanitarke nyamashe urbazon v speshnoto spored ministarkata dobre si se spravila s adrenalina

8

до № 1

преди 11 години

Абе две думи не може да каже,понятие от медицина няма,ама извървя пътя Дулово-Русе-НС-МС със скоростта на Баумгартнер! Пази Боже не от нея и подобните,а от тези дето ги назначават...

7

Ива

преди 11 години

Целият екип на спешното е участвал в реанимацията - двама фелдшери, дежурният шофьор, санитарка - ако това е екипа на спешното не ми се мисли. Със същия успех, може би яха да го реанимират и вкъщи, стига да имаха техниката на болбицата. Няма ли лекари, хирурзи, специалисти, които да се погрижат за човек???

6

Анонимен

преди 11 години

В екипа, започнал реанимация, са били двама фелдшери, дежурният шофьор, санитаркаМинистарката как точно последните двама са реанимирали и кого ,и от кога имат право да реанимират .А не се ли е намесила и врачка .Това е анафилактичен шок само лекар е можел да го спаси .Въпреки ,че от такъв шок се умира много лесно и бързо

5

Анонимен

преди 11 години

Така е, в 21-ви век, в страна член на ЕС, хората умират от едно ужилване от ... ПЧЕЛА!

4

med rabotnik

преди 11 години

gospojo atanasova vie nayasno li ste s tezi profesii i tyahnata kvalifikaciya i poznaniya i t .n pojelavam vi edin den da vi spasyava sanitarka 6te doyde tova vremenikade psoveta ne priznavat feldhseri ta dori ne e imalo i medicinska sestra boje boje ministar na zdaveopazvaneto ........

3

блиц

преди 11 години

Как така става че болниците стигнаха това финансова състояние през вашия мандат . Хората в малките градове са оставени на произвола на съдбата. Играете си с живота на хората. Всеки ден откриват частни болници в големите градове при което за тях няма лимит от НЗОК. Общинските болници са докарани до колапс чрез поставяне на прословутите лимити измислени от болни мозъци.

2

333

преди 11 години

2012г., да бъде допуснато да почине човек от ожилване от пчела - това наистина не е държава.

1

Анонимен

преди 11 години

Пази боже, от такъв министър, дето не може две думи накръст да каже!