74

Чухте ли?

преди 11 години

Внука на Тодор Живков става охранител на Бойко Борисов, ха ха

73

Анонимен

преди 11 години

Борисов отново нагло лъже, защото ако Станишев не е подписал, сега Русия нямаше да заведе съдебен иск за 1 милиард евро срещу България.

72

Седесар

преди 11 години

До 57/Герберино, комунистите са при гербавите ви, там освен комунисти и милиционери други няма, може да ги преброиш. За твое сведение, Станишев и Доган никога не са били комунисти и милиционери-ФАКТ, от който гербавите доста злобеете. Чест за социалистите е, че поне не се срамуват от историята си като гербавите, с които са от една майка кърмилница. Бивш комунист, бивш *** и бивш милиционер просто няма, каквито и да се наречете.

71

Анонимен

преди 11 години

Калофер - ГЕРБ-2,5%! на национално ниво ще са малко повече, защото в Калофер, стар възрожденски град, *** няма!

70

Наблюдател

преди 11 години

Ще покаже ли накрая някой "черно на бяло" , кой какво е подписвал за тази трагикомедия "Белене"?!

69

Янка

преди 11 години

Тиквата:АЕЦ - ГьОЛСтанишев:ЯЕЦ - АВТОГьОЛ

68

71

преди 11 години

Прав си! От три години държава няма!

67

избирател

преди 11 години

По пяната, която излиза от устата на платените драскачи на БСП-ДПС-ДС-Кунева-Пръмова се разбира, че втория мандат на Б.Борисов е сигурен. Другари даже и да плюеш се иска акъл, а не само злоба.

66

Анонимен

преди 11 години

Въпросът на референдума трябва да бъде ясен и точен: "Комунизъм и милиционерщина или демокрация" Другото са кьорфишеци. Ясно е че тия комунисти ще бъдат пометени на следващите избори.

65

Анонимен

преди 11 години

Всички сме ***! - и Бойко и Станишев всеки ден косвено ни го казват. Но ние не можем да разберем какви мравки сме. Тъпчат и ни газят всички.

64

До 57

преди 11 години

Вече наистина съм убеден, че червените, които неуморно със стахановски плам плюят като камили срещу ББ и няма да се спрат, до като не изкукат напълно от злоба и безсилие! Абе ревачите, е как за 3 години ББ да успее да ни направи богата европейска държава, като до преди 3 години държава просто нямаше, съд нямаше и сега продължава да няма, защото висшите съдии и прокурори са поставени от самите крадци на прехода-елита на БСП и агента Гоце, сега престъпниците се разхождат на свобода с условни присъди, айде стига с тая комунистическа гьобелсова демагогия! И въпреки всевъзможните пречки, които постоянно измисляха ***, даже една от тях палежите на коли миналата зима от хора на Трактора си беше направо провокиране на анархия в държавата, Борисов успя да подобри имиджа на страната ни, която вече не е предишната престъпна държава, когато през ден имаше показни убийства и магистрални грабежи, напълно промени работота на правителството, пълна прозрачност за всички сделки, а не като предишните айдуци, които грабеха и със задните си части, а в същото време лицемерно ни караха да стягаме колана! Ако не беше Борисов да стабилизира страната, сега щяхме да сме като при Жан Виденовото време хиперинфлация, когато с една заплата можех да си купя само 1,5 кг./килограм и половина !!!/ кашкавал, тогава заплатата ми беше 4 750 лева, а килограм кашкавал 3 000 лева, ама комунистите винаги са разчитали на късата памет на народа, за това и успяха толкова време да го лъжат и манипулират. Сега правят същото. ББ ни изведе от кризата и БСП-ДПС искат сега да дойдат наготово, щото пак се посъбраха парички за крадене, не са глупави те, ама вече мандалото хлопна! Хидроинженера Доган бей, взел 2 000 000 лева хонорар, най-демонстративно вече 3 години как не ходи на работа в Парламента, но въпреки това си вози миризливия *** в държавен мерцедес, харчи държавни пари. А пък другото проектче на БСП Воленчо Сидеров продължава да играе определената му от ДС роля на националист! А пък мистър Бийнев закара Мишо ШАМАндуРАта чак в Брюксел да го показава като мечка на синджир на тамошните зезвезеци, които сигурно ще умрат от смях на жалбите на човечето-рапърче от българската полиция, която го била привикала заради гаднярския си текст в пошлата песничка и това се тълкува уж като някакъв натиск върху човечето. За това никога повече комунисти и турци, агенти на Държавна сигурност на власт! България трябва да бъде на честните хора, а не на престъпниците, създадени в люпилната на Държавна сигурност, които окрадаха държавата, както и турците навремето не са ни крали!

63

Евала СЕРЖ......

преди 11 години

Още един път и още много пъти ще казвам, това е болестно състояние на ББ!!! Браво Сергей, гордея се, че те познавам!!! С твоето име ББ ляга, с твоето име става. Като "Отче наш" си станал за него, тоя паляч или много те обича или много го е страх от теб!!Интересно, За това говори и едно изследване на БАН където е установено, че в 50 изречения на Бойко Б. се повтарят 11 пъти България, 768 пъти АЗ и 698 пъти Станишев!!!! Е, като е така, кой в действителност управлява републиката ни? ББ или споменът му за теб? Евала ти казвам, Сергей! Няма по мъж от теб в тази държава! Няма по-силен човек от теб!

62

Седесар

преди 11 години

Референдума навярно е безмислен, но не може от тия комунисти на герп, които 45 години са крепяли милиционерщината на Тато по пътя към светлия му комунизъм-идиотизъм и са оплювали "загниващия капитализъм" да се очаква че ще променят нещо, освен връщане към тоталитаризъм, което успешно и правят. Убеден съм, чето ва ще е последното комунистическо управление в историята ни. Дано разсипията след него да е по-малка.

61

Анонимен

преди 11 години

Джуката Делян да ходи да си обслужва Боко, че го е закълал сексуално! Нищо не зависи от този пикльо!

60

Анонимен

преди 11 години

Въпросът в референдума трябва да е "Прости ли са герберите или ДА"!

59

-10

преди 11 години

Ран-Ът" от '89г.Според който населението на БГ трябва да се намали до 4млн, ...----------Хайде да ни го посочиш този пасаж от Ран-Ът да го прочетем и ние!

58

Анонимен

преди 11 години

Простотията е до живот! Така е при ГЕРБ!

57

Анонимен

преди 11 години

Ще гласувам дори за Алексей Петров, но за мутрата Борисов никога вече!

56

пимпни ма

преди 11 години

До Pimp CАйде преброй наново колко мандата има Станишев.

55

Niko

преди 11 години

С две ръце за Доган на следващите избори, но никога повече за тия комунисти и милиционери.