71

Анонимен

преди 11 години

Марешки, бих те завързал за колата и бих минал разстоянието Варна-Софийски градски съд с тебе завързан. Квото остане от тебе ще гние в некоя килия.

70

АНОНИМЕН

преди 11 години

На ГЕРБ магарешки бодил в гащите не му трябва.

69

БОКО ТИКВАТА

преди 11 години

АЙДЕЕ, ОСТАНА И ТОЯ ДА СЕ ПРИСЛАМЧИ ДО МЕН! МНОЖКО ЩЕ МИ ДОЙДАТ С ЯНЕ!

68

речник

преди 11 години

"не веднъж" се пише слято "неведнъж"....

67

Анонимен

преди 11 години

Поредният мафиот,който се натиска за депутатски имунитет.Докога ще ги търпим такива в парламента. Не се наяде достатъчно от ***,а сега да може и от държавата да суче.Коалиции на ГЕРБ с такива типове ще им коства изборите.

66

Денги руские

преди 11 години

за Путинска България, за Марешки и Борисов. Победа будет за нами!

65

Анонимен

преди 11 години

До имигрантОт къде си имигрирал в България?

64

социалист

преди 11 години

Само БСП е алтернативата и силата, която ще омете тия комунисти веднъж завинаги и ще ги прати на бунището на историята. Все пак има твърд и постоянен електорат, което не е малко. Това че друга партия ще свали тия *** от власт са кьорфишеци.

63

Спонги

преди 11 години

Станишев му нареди да си признае с дали ще се коалира с ГЕРБ и верният на Партията Марешки откликнаведнага.

62

имигрант

преди 11 години

До: номер 27Е добре де, и ако да речем изборите все пак не бъдат фалшифицирани, а се проведат честно и свободно? Тогава това какво толкова драматично ще промени нещата според теб???

61

Анонимен

преди 11 години

Само националисти: ВМРО, НФСБ, Атака...и евентуално БСП....ДПС вън от парламента(те са антибългари)

60

Нина

преди 11 години

Марешки от толкова години се бори за кметското място във Варна и се опитва да се намърда в политиката,а не си взел поуката...Все още има склонност да залага на куци коне

59

Анонимен

преди 11 години

Елена/ Много перверзни фантазии са, много дърт. Дали с палката си го представяш, интересно е.

58

Анонимен

преди 11 години

аха ха ха ха Магарешки бе... ехе хе хе хе хе ... ся тия ги приказвай на баба си...

57

а ся де

преди 11 години

Ставаш спонсор на футболен отбор-първото нещо,което получаваш е,че ти узаконяват незаконната къща на плажа.Едва ли е само това обаче...

56

Doko

преди 11 години

57*Комунистите от герб си правят сметките без кръчмар. Каквото каже Доган-това ще бъде на изборите, елементарна аритметика е. Ако искаха да спечелят, доста трябваше да му се наведат, но късно е вече-мандалото падна. Аут ще са.

55

електорат

преди 11 години

Магарешки хептен ни взе за балъци! Вече 20 години , вкупом с другите олигарси, надуха до небесата цените на лекарствата, а сега изведнъж се явява и ни казва - ако ме изберете за депутат , ще ви ги сваля, ако не - няма! Туй досущ ми прилича на рекет, само дето не му се вижда бухалката.Ама кво да очакваш от приближените на Тикваря - мутренски номера!

54

Елена

преди 11 години

Изключително привлекателен мъж, изместващ в сексуалните ми фантазии (докато го правя със съпруга си) дори премиера Борисов, което ме кара спонтанно да гласувам за него с "ДА" !

53

Ben

преди 11 години

От по-ясно е, че гербавите *** няма повече да управляват след няколко месеца. Най-доброто е, ако има шанс преди изборите да ги изхвърлят от власт, за да се запази и това, което не е унищожено. Което и да е правителство след това ще им потърси отговорност за разсипията и провеждания геноцид.

52

Анонимен

преди 11 години

И на мен ми се иска ГЕРБ да отидат в историята, но при тях има корпоративно гласуване, послушковци от страх да не загубят работата си под строй ще гласуват пяк за тях...и подозирам че ще се опитат да манипулират сериозно изборите, не ми трябват социологически проучвания за да ми стане ясно, че народа ги мрази-трябва да си сляп, ако не го виждаш