15

Киро

преди 11 години

"Античните Македонци" виждат, че губят почти цялата западна част на държавицата си и се насочват с пропаганда към Пиринска и Егейска Македония да мътят главите на българите, които живеят там. Това става чрез македонстките организации "Омо Илинден" и "Виножито" в Егейската част. Нашите трябва да си отварят много сериозно очите, тия са готови на всичко. Албанците между другото усвоиха и община Чашка, която е в центъра на Македония, както и Куманово който е на един хвърлей от България.

14

Влади

преди 11 години

Може да се разпадне нещо,което съществува,но в случая не виждам какво......Нищото не може да се разпадне.Територия и население без културна и историческа идентичност не може да се нарече народ или държава.Жалките опити да се краде история от съседите,рано или късно се наказва.Така наречената Македония не може да прави изключение от природните закони.

13

имигрант

преди 11 години

Е сега няма да се учудя, ако и Люксембург вземе та се разпадне, ще бъде егати майтапа!!!

12

88

преди 11 години

До Тюрк: така или иначе вие сте мюсюлмани. Т.е. ориенталци. Никога няма да станете европейци. Освен това като интелект, култура и манталитет въобще не можете да се сравнявате с Българите.

11

Знаете ли че?

преди 11 години

Батман е македонец!!!!!Он е роден у Прилеп:)

10

Юстиниан Македонски:

преди 11 години

Рекао съм ово йе Македония,ама най-ке е шиптърско, а като дойдат буркиите, че ми наденат *** на паметникот у дисниленд у Скопско.

9

Наско

преди 11 години

Няма смисъл да им се мешим, фюромите са си в отделна държава. Да правят каквото си знаят, и да си посрещат последствията. И нека Филип II Македонски бъде с тях :DСтранно как за Филип Първи не притендират да е техен, а само втория хаха

8

1

преди 11 години

ako shte sveta da se scepi na par4eta drememi kvo tolkova vi trebva na obbiknovenite hora i celia svet da e bulgaria ili da turcia kvo ot totva .

7

Анонимен

преди 11 години

Гошо вземи... си вдигни бомбардировачите от 1-ва Българска армия.. да засеят наоколо с тиквено семе, тук... сме няколко пазим един джип и няколко конски... сили

6

Бай Иван Чърчила

преди 11 години

Македония трябва да се изравни със земята, после ще засадим картофи.

5

Гошо Тъпото

преди 11 години

На времето им дадохме 50 танка даром,те взеха че ги...продадоха.Велики са...македонските политици;чели са в...оригинал трудовете на Тито.

4

Анонимен

преди 11 години

Този въпрос сега не изглежда сериозен и ще срещне осъществяването си (скоро) когато Турция направи административно деление на територията си - до Босфора и отвъд. Няма Лихтенщайн, няма Европа вече.

3

ха ха

преди 11 години

Аааа снощи се изказах, ние "татарите" не можем им помогнем на наследниците на Прометей!Айде, граовски,ти си ама по темата по-горе!ИЕвала на п.ча от вчера, цитирам:"Докато се мъчат да влезат в историята, ще излязат от географията""

2

Анонимен

преди 11 години

Албания (или Турция) ще отхапе от РМакедония. РБългария (или Турция) ще им даде Пиринския край. Впрочем, България се разпродава.

1

Анонимен

преди 11 години

Макета,не бойте се !Майка България ще приеме всички ви като блудни синове,само малко смирение и покаяние трябва!