236

666

преди 11 години

Единственият премиер който защитаваше интересите на България бе Жан Виденов.Държа се достойно и плати скъпо за това, че се опълчи на руските ешкенази олигарси като Рем Вяхирев.Всички останали продадоха България.Костов продаде на рашаните Лукойл, царя продаде БТК и фармацефтичните заводи на приятеля на Путин исландеца Тор, Станишев продаде без пари двата нови реактора на АЕЦ Белене, а Борисов Булгартабак и БТК след загробването му от Тор.БЪЛГАРИЯ СЕ ПРЕВЪРНА В АД ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ !!

235

до 400

преди 11 години

да си *** като теб не е лесно

234

Анонимен

преди 11 години

който се слага на руснаците, изобщо не е българин, а *** и ***

233

Анонимен

преди 11 години

"Някога да сме подигравани или унижавани от Русия.Айде моля ви се! "Постоянно сме били унижавани - сложете тоя княз, махнете го, не ни харесва. Министъра не ни слугува, сменете го. Обявили война на фашистка Германия? Не ни пука, ние тая територия трябва да я владеем. Собствено правителство? Кой ви излъга ... Я тури тука паметник с руския автомат между българката и българина, та да видите кой командва. Индивидуална цена на газа? Най-високата. Не искате Белене на двойна цена - плащайте тройно...

232

РУСИЯ Е ВЕЛИКА

преди 11 години

и така ще бъде! България и Русия навеки заедно!

231

който плюе по Русия

преди 11 години

не е българин по душа, а човек без род и Родина

230

България

преди 11 години

е навеки признателна на братска Русия и никой, ама никой не може да промени това

229

бг

преди 11 години

Каквито и интереси да е имала Русия, ако не са били те, сега България нямаше да я има. Щяхме да сме шепа турци, останали живи.

228

Анонимен

преди 11 години

Всичко може да говори българинът,на който познава българската психология ,трябва да знае,че БЪЛГАРИНЪТ НИКОГА НЯМА ДА ВДИГНЕ РЪКА СРЕЩУ РУСНАК!В характера ни е да критикуваме,да псуваме,та ние и себе си псуваме,но ако някой каже лоша дума за нас ,ще му извадим джигера.В нашата история,от западняците нищо хубаво не сме видели.Това се знае от хората.В днешно време пак се подиграват с народа ни,пак ни унижават.Някога да сме подигравани или унижавани от Русия.Айде моля ви се!

227

hard

преди 11 години

Поправям се: до 368. А 369 е много точен за червения *** на Сидеров.

226

ANONİMEN

преди 11 години

ABE *** BOLEN KOY TE EE...............VA ZA SLİVA OBSIJDAL ............ ASİKTİR KOYTE İSPRAİ TEB İZA KAKVO Tİ OBSIJDAY PROBLEMİTE S TAYYİP ERDOGAN İNAÇE LOŞO ZA TEBE ANADUMU..... RAZBRALİ İNAÇE Tİ........M.....

225

hard

преди 11 години

До 369: Точно 200 хиляди ли са жертвите руски войници? Документирано отсам Дунава,в България, е минала 160 хилядна руска войска.И не са загинали всичките.Лично аз видях поне един от тях,който е доживял до почетна старост - името му е Константин Викентиевич Хруцки!

224

бай ви Тоз

преди 11 години

Който плюе по Русия НЕ Е БЪЛГАРИН !

223

До 373 от макаров

преди 11 години

Затова си и анонимен защото си ***.Гадина долна ще се пукнеш от злоба.

222

Анонимен

преди 11 години

Само Русия ще ни помогне срещу вечния ни враг Турция.

221

Анонимен

преди 11 години

Жертвите на Русия са малко над 100 000. Около 25 000 убити и около 80 000 починали от болести. Защото такава им е била организацията - допуснали са разни епидемии да плъзнат между войниците. Трябва да се отбележи, че тези жертви са на два фронта - Русия си е вършила работата и от другата страна на Черно море, на Кавказкия фронт. Така че 200 000 жертви за нашето "освобождение" е пълна лъжа.

220

Анонимен

преди 11 години

Русия една от трите най-силни икономики в света ли е? - ДА!---------------------- Я провери пак... Не девето място е. И на 55то по БНП на глава.

219

Анонимен

преди 11 години

Най-после лъсна червеният маймунски *** на Волен Сидеров.

218

?!

преди 11 години

Русия има ли проблеми с ***? - няма!Русия има ли проблеми с ислямизация на населението? - няма!Русия има ли финансова криза? - няма!Русия една от трите най-силни икономики в света ли е? - ДА!Е, затова Волен е там и не е сбъркал.

217

Анонимен

преди 11 години

1. Русия е дошла да си върши нейната работа, а не да освобождава 2. Това е станало със съгласието и на Англия и останалите Велики сили. 3. По време на Съединението единствената Велика сила, която ни е подкрепила е била Великобритания. Русия е била против.