69

1

преди 11 години

"80% от продуктите се продават в страни като Италия, Франция и Германия, тъй като у нас търсенето е малко."Кво реват тогава...?или проблема е че никой не купува гаражната манифактура с качество като за 10 лева и цена над 50 лева.

68

до 87

преди 11 години

Ще си купувам китайски *** докато имам доходи по 300-400лв на месец. Едни качествени БГ обувки са над 30лв. , 10% от доходите си посмъртно няма да отделя за обувки. Всичко опира до доходи.

67

въпрос

преди 11 години

Докога ще наливаме пари в китаиски буклуци.Кога ще си спомним че можем да правим обувки,дрехи,и много други стоки.Докога ще сме евтини на брашното и скъпи на триците.В момента в които си спомним как се прави и България ще тръгне напред.

66

Анонимен

преди 11 години

Е ми нали искахте пазарна икономика,ей ви.

65

Гъзе

преди 11 години

Беги с тия *** ве,да ми се смеят баджанаците,я си зиам само Адидас ии Найкове по 350 евра и мацките ми се лепат.

64

гъзар

преди 11 години

Лелееееее, не знаех, че толкова много селяни имало, дето ходят с еФтинки обувки...Тц-тц-тц, почти 95% от тези дето са писали тук се хвалят как си купуват евтини и НЕмаркови ***. Трагедия. И всички тези разправят ми какво да си купя, като заплатата ми 400лв. Майко милаааа... Какви сте вие бе, кенефочистачи ли сте, че взимате такива мизерни заплати?

63

Анонимен

преди 11 години

Аз си копувам само маркови кожени обувки и си ги разхождъм из Витошка

62

К.Георгиева

преди 11 години

Еми естествено, че ще купуваме обувки от по 10-20лв. Как със заплата от 300-350 лв. да си позволим ботуши от 160лв. от естествена кожа? Аз лично всяка година предпочитам да давам по 35лв. за китайски ботуши, отколкото да се напъна да си купя такива от естествена кожа, които да нося 3 или 4 години/ ако изобщо издържат/. Първо, че модата се сменя много бързо, второ че омръзват и трето много или малко се деформират.

61

Анонимен

преди 11 години

Всичко е въпрос на мениджмънт и маркетинг - хората, които си купуват качествени обувки, не си купуват *** и обратното. Тия от Пещера или ще се научат да правят евтини *** и да конкурират китайците, или ще правят качествени неща и ще се борят в този сегмент.

60

иван

преди 11 години

Един въпрос към производителя: Влагате ли картон във вашите обувки? Ако не влагате - метнете ми едни обувки насам. Плащам!

59

Анонимен

преди 11 години

Някъде бях чел, че маратонки от $80, Nike ги произвежда в Китай на прозводствена цена от $4.

58

имигрант

преди 11 години

А къде да ги намерим тия обувки, дето се продават в Италия, Франция и Германия моля?По второ направление ли ги изнасят? Защото като се излъгах да си купя български обувки, направиха ми рани а после като се поотпуснаха - направо се разпаднаха!Повече от 100% съм убеден, че ако изнасят обувки в горепосочените държави, то това не са тези!То бива патриотизъм бива, ама това на нищо не прилича! Или по-скоро, прилича на социализъм - тогава за "износ" бяха с друго качество стоките!

57

911

преди 11 години

Модерните хора на запад отдавна не носят кожа и не ползват нищо, тествано върху животни. Както каза някой по-долу - бай *** може и гладен да ходи, ама ще си носи коженото яке трета употреба и златното синджирче. Жалка работа.

56

Анонимен

преди 11 години

Ами да си ги изнасят,ние българите имаме пари само за китайски обувки.

55

до 71

преди 11 години

много лицемерно.а знаеш ли колко животни загиват, заради вредните вещества, отделяни при производството на изкуствени материи?като си такъв милозлив, можеш да ходиш гол ... да си сигурен, че не са загинали мъчително и стотици растения, като лен, памук, коноп и т.н.

54

до 71

преди 11 години

аз лично не виждам какъв е проблема да облечеш кожата на вече убитото за храна животно. избора на кожа е въпрос на вкус и по никакъв начин изкуствените материали не могат да заместят вида на добре изработената кожа. все едно да кажеш, че предпочиташ шушляково яке пред коженото - ще приличаш на ***. и не изпадай в такава крайност да наричаш всеки, който носи кожа ***. виж носенето на кожени палта от животни, които се убиват само с тази цел е друго.

53

Анонимен

преди 11 години

Българските обувки са скъпи за нашия пазар-Пещера изнасят за Европа.Аз лично след като си изпатих веднъж от ***,които ми злязоха колкото един качествен чофт български ботуши,вече давам повече пари и знам,че съм обута.Преди 1 седмица си купих ежедневни есенни обувки на Пещера за 55 лв и знам,че ще ги нося минимум 2 есенни сезона и два пролетни.И китайците правят качествени неща,но не стигат до нашия пазар.Българските търговци няма да имат голяма печалба,затова внасят само ***.

52

Barbie

преди 11 години

Не нося и категорично избягвам дрехи/обувки или аксесоари от кожа. Не ми харесва идеята за моя комфорт да загиват мъчително животни. Има толкова разнообразни изкуствени материали, с които се чувствам добре. Нека кожените дрехи и обувки останат привилегия на селяците по манталитет. Не съм псевдовегетарианец - хората ядем животни, за да си набавяме жизненоважни вещества. Но да носим кожите им - това вече е прищявка.

51

Анонимен

преди 11 години

до 66-аз си купуувам китайски маратонки марка аерлу за 15 лв-и без проблем ги нося с месеци-евтино ,качествено, удобно, а и са красиви на външен вид. А маратонки от 300 лева-пак ги нося по няколко месеца. хахахах всеки си избира-дали от 15 или от 300-като качеството е еднакво. Проверено

50

Анонимен

преди 11 години

до 62-абсолютно-и аз си купих в началото на сезона китайски сандали за 18 лева. Изкараха 3 месеца, и още стават за носене. А ме убеждаваха да си купя сандали от 60-щото скъпото значило качествено. Е сандали от 60 щяха да ми изкарат колкото сандали от 18, че и по-малко. Стафам фен на китайските стоки-евтино и качествено. Търся си и китайка за жена хахахаха