283

До странджата

преди 11 години

Според коституцията властта произтича от народа и принадлежи на народа. Ако герберастите прочели само "Винету" не го знаете, отидете и питайте Жан Виденов, защото това ви чака.

282

Че

преди 11 години

Тава АЕЦ Белене е тъмна Индия. Уж цената беше 6.5 милиарда пролетта ББ каза 10 милиарда а сега това голобрадото говори за 22 милиарда. То до изборите ще стане и 50 милиарда.

281

Анонимен

преди 11 години

ДЖУКЛИВ.КАКВО ТИ РАЗБИРА БОЯДЖИЙСКАТА *** ГЛАВА ОТ "ТОК"..ГОВОРИШ ПРОСТОТИИ ,ЗА ДА СЕ НАМИРАШ НА РАБОТА.НАРОДЪТ ИСКА РЕФЕРЕНДУМ А ТИ САМО ПЕЛТЕЧИШ.

280

до 344

преди 11 години

Подписката беше за да се съберат 500 000 (половин милион) гласа ,нужни за да се проведе изобщо референдум! Подписката НЕ е за или против Белене , цената на тока и пр.Референдума е за това! Защо народа да не си каже думата???!! Какво е толкова страшно и за кого??!

279

Анонимен

преди 11 години

*** джуклест. Ако не беше дошла баба килъри да каже на бб, че го държат с компромати и да отказва АЕЦ Белене, всичко щеше да си върви по мед и масло и друга песен да пеете всички герберасти, защото бб го доказа с думите си от април 2011г, че АЕЦ Белене е необходим. А простата истина е, че на американците им трябват чертежите на реактор 3+, защото не могат да сертифицират техния в ЕС, а само в САЩ и то с компромиси. Точно затова тихомълком скоропoстижно Уестингхаус беше избрана за консултант на уж 7-ми блок в Козлодуй със същия реактор. Ама руснаците като отказаха да си дадат чертежите, настана и голямото мазало със световните мошенници от Global Power Equipment Group Inc. Абе не съм никакъв фен на Станишев, но по-точна характеристика от неговата за герб като им каза "Здравейте, циркаджии" няма, но бих добавил и най-големи лъжци и манипулатори. А бб го тресе параноята като видя какво стана с поредната американска *** Саакшвили и ще е готов на всичко само да остане на власт, защото знае, че на запад от България го чака един негов авер с не много добри намерения.

278

да-да,ама не

преди 11 години

Тази е калинка-завършил е колеж по изкуства,а е министър на : Икономиката,енергетиката и туризма...Наричиго ГЕРБераст и повече не го обиждай. Бог да пази България.

277

58

преди 11 години

абе мишок с ботокс, а ти по скъп ток ли искаш защото ще ти е по голямо комисионото...

276

Анонимен

преди 11 години

ДО 332:::::ТАКИВА НЕНОРМАЛНИЦИ КАТО ТЕБ ,ДОКАРАХА НА ВЛАСТ НАЙ-ТЪПИТЕ,НАЙ-ПРОСТИТЕ И НАЙ-КРАДЛИВИ *** ОТ ГЕРБ.ХОРАТА ВИЖДАТ ИЗХОД САМО В СМЪРТТА.ТАКИВА *** КАТО ТЕБ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МИСЛЯТ С КРАКАТА СИ.КРАТУНО ПРОСТА.

275

Въле Въля

преди 11 години

Токът ***

274

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 339Имахме,имахме...ама спомняш ли си?"България уби дете!"На първа страница,с големи черни букви!С ясна цел-сваляне на правителството,водено от този държавник!

273

Анонимен

преди 11 години

От прочетеното оставам с впечатление ,че бащата на Добрев е ***! С това ,обаче ми става ясно защо и министъра е ***. Наследственност братче!

272

Анонимен

преди 11 години

За 22 години не се появи нито един истински българин и държавник, който да мисли за народа, държавата и да работи в перспектива напред . Липсва ни обединителна кауза, защото непрекъснато ни разделят ,за да могат да крадат на спокойствие. Затова хората изпитват носталгия по Тодор Живков, просто не сме имали по-добър и май няма да имаме.

271

Анонимен

преди 11 години

Съгласни ли сте да се строи АЕЦ у нас върху зона с доказано висок сеизмичен риск?НЕ(+)ДА(-)

270

Тодор

преди 11 години

Лъжи, лъжи и пак лъжи, вие от това правителство нещо друго можете ли изобщо. Лично съм се подписал в тази подписка, като и много мои приятели, никъде и никой не ги е питал Искате ли евтин ток? Въпросът беше кратък и ясен - "Искате ли АЕЦ Белене". ***, дори в собствените си лъжи се оплитате. Това за вас е някаква шега май, игра, започнете да се държите сериозно, колкото и недорасли да изглеждате, защото на изборите ще плачете много.

269

Анонимен

преди 11 години

ДЕЛЯНСКИ АМИ КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА НЕКАДЪРНО НАПРАВИНЕТЕ МАГИСТРАЛИ МЕТРО И КОЛКО ПАРИ ОСВОИХТЕ ОТ ТЯХ АДЖАБА !ЩОМ СМЕ ДЕМОКРАТИЧНО ОБЩЕСТВО РЕФЕРЕНДУМ ТРЯБВА

268

Глупости!

преди 11 години

И мен ме питаха ,но обясниха ,че подписката е просто да има референдум. Точно това е смисъла на една подписка ,защото явно управляващите ,които и да са ,много ги е страх от референдум.

267

нона

преди 11 години

До Анонимен 327Стигнах до втори ред и се отказах..толкова рано сутринта,но само да попитам ти на кое му казваш "ВЪЗРАЖДАНЕ''

266

Анонимен

преди 11 години

Скрийте се бе нахалници ! Американците ако построят частен АЕЦ по какви цени ще ни продават ток ?! По каквито си искат............А нищо чудно и да го изнасят, а за нас каквото остане.

265

ДО 327

преди 11 години

ЕДНО ДОЛНО МИЛИЦИОНЕРСКО ТВОРЕНИЕ НИ ОБЯСНЯВА КАК БОЙКО БОРИСОВ Е ЗАБОГАТЯЛ КАТО ЧЛЕН НА БКП, КАКВО Е ПРАВИЛ КАТО МУТРА-КАК Е РАЗБОГАТЯВАЛ С ФИРМИТЕ СИ И БАНКИТЕ НА ЛЮБОВНИЦАТА СИ ЦВЕТЕЛИНА,КАКВО ПРАВИ С ДЪРЖАВАТА ВЕЧЕ 10 ГОД.И С ПРОСТИЯ НАРОД,КОЙТО МУ СЕ ВЪРЗА НА ИЗМАМИТЕ, КАК ЖИВЕЕ ДНЕС ЗА СМЕТКА НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ, КАК КРАДЕ БЕЗНАКАЗАНО С ДАЛАВЕРИ И ИЗМАМИ. ЗА ИНТЕЛЕКТА ДА НЕ ГОВОРИМ.ЗА ПРОДАЖБАТА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ТУРЦИЯ И ПР.,ЗА КОЕТО АКО НЕ ДРАСНЕ ЩЕ ГО СЪДИМ.ТОВА ГО ЗНАЕМ ДРАГИ

264

ПОДЛОГИ ГЕРБЕРАСТКИ

преди 11 години

ТИКВАТА СЕ ОГРАЖДА С ВСЕ ПО-АЛЧНИ, ПРОСТИ И НАГЛИ НЕКАДЪРНИЦИ. ДОБРЕ ЧЕ И ВЪВ ФОРУМИТЕ ДРАСКАТ ВСЕ ПО-НАГЛИ ПРОСТИ ГЕРБЕРАСКИ ЛЪЖЦИ,ЗА ДА НЕ ИМ СЕ ХВАЩА НИКОЙ НА ЗЛОБНИТЕ ИЗМИСЛИЦИ. ВСЕ ПАК НАД 700 000 СА СЕ ПОДПИСАЛИ ЗА РЕФЕРЕНДУМ, Т.Е. ЧЕЛИ СА ПОДПИСКАТА.ТАКА ЧЕ КАКВОТО И ДА ДРЪНКАТ МУТРЕНСКИТЕ ДРАСКАЧИ - НЯМА ЗНАЧЕНИЕ. И ДА СИ ПЕЯТ ОНАЯ ПРОСТОТИЯ:"ДА СИ ГЕРБЕР НЕ Е ЛЕСНО"-ЩЕ ИМ СТАВА ВСЕ ПО-МЪЧИТЕЛНО ТРУДНО.ЕДИН ПЪТ ЛЪЖИ, ВТОРИ ПЪТ ЛЪЖИ - НАКРАЯ ГЕРБЕРА СЕ ЧУПИ.МДААА,ТИКВИ ПРОСТИ