87

Анонимен

преди 11 години

Само за тиквата пишат писна ми от тикви бе:)

86

ужас

преди 11 години

тоя на снимката има разфокусиран поглед-като след нЕколко дози...или като абонат на карлуково...

85

Анонимен

преди 11 години

Хора, тоз ***, трябва да си ходи, веднага, защото, до изборите ще ни затрие като нация.

84

от № 84 до № 89

преди 11 години

Казвам ти: Здравей ГЕРБераст и повече няма да те обиждам !

83

Едни и същи

преди 11 години

Та, те от ГЕРБ какви са?1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР.2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...

82

до таимна

преди 11 години

Изпи ли си лекарството?

81

БЕНКОВСКИ

преди 11 години

Дошло е време за ВТОРОТО БЪЛГАРСКО ВЪЗРАЖДАНЕ!

80

bolka

преди 11 години

до 73 - все още въпросът за саниране на жилищата е на ниво агитация и доброволно решение. Но...вероятно ще бъде измислен механизъм, при който ще стане задължително, въпрос на време е.Проблемът не е нежеланието за саниране, че кой не харесва по-хубавото, проблемът са ниските, а за някои и никакви доходи, които не позволяват никакъв кредит, колкото и да е изгоден. Голяма част от населението едва покрива насъщните си нужди, за да бъде в състояние да заделя средства за покриване на заем.

79

Анонимен

преди 11 години

Борисов,подавай оставка и си ходи с добро !!!

78

Анонимен

преди 11 години

защо държавата дава пари на частни болници ,а не за държавни както е назапад .държавните се се спонсорират от държавата ,а часните от собствиниците те са за богатите пациенти.Или в България да могат частните да крадат пари от здравната каса.Пълна каша е не само здравеопазването ,образованието ,съдебната система всичко е хаус .Народа не иска магистрали ,а рабта и по добри доходи .

77

до 84

преди 11 години

Ти си куче, "неговото куче". Ние не сме послушни като теб. Ама, защо си самичко, кученце, другите съкратиха ли ги? Няма пържолки?

76

anonimen

преди 11 години

toq mo6ennik na snimkata sam go vijdal v centralniq

75

ТАЙНА

преди 11 години

Има и още нещо дето мнозина на знаят от народа....но политиците знаят де.....но те на са от народа...както и да е...Знаете ли 4е в момента нашите подай-гъзец гьотверени са обявили 4е в БГ има място за доста бежанци от Сирия и него регион и в момента в много села в Елховско например ве4е има настаняване на сирийци.....естествено прави се скиршом от местното население. Целта е да ги настанят в изоставени села и райони...после да видим как ще се оттървем от тая ***..щото малко са ни ***!!!

74

ДА АМА

преди 11 години

НЯМА ЛИ НЕЩО ПО БЪЛГАРСКА ПРОГРАМА А НЕ ПО ЕВРОПЕЙСКА????

73

Анонимен

преди 11 години

Хора, това е политиката на ЕС. Които и да дойдат на власт, отърване няма. Единственото, което може да направи едно добро правителство е да създаде работни места и да повиши драстично доходите, въпреки нежеланието на ЕС.Докато казваме ДА на всичко казано от ЕС, няма да се оправим.

72

Бойко М. Борисов

преди 11 години

Кучета,защо лаете ???

71

ОЛИГОФРЕН

преди 11 години

БОКО,ВЕРВАМ ТИ !

70

Анонимен

преди 11 години

Незабнавна оставка , сформиране на кабинет от експерти а не от партии. Призовавам Anonymous да разкрият офшорните сметки на цялата политическа върхушка, която е управлявала България от началото на прехода до днес.Свобода или герб!

69

lyka

преди 11 години

izvinavam se na vsi4ki balgari 4e glasyvah za gerb

68

До 73

преди 11 години

Това не е ли геноцид на българският народ?