121

Веско

преди 11 години

Много ясно, че ще полудеят всички ... красота

120

ай-сиктир

преди 11 години

Поредното доказателство за престъпленията на богопомазания великолепний Стийв Джобс, който положи основите на един корпоративния октопод, зомбирайки милиони същества които са готови да спят на улицата заради поредната I-придобивка, вместо да си купят една евтина Nokiа, която в пъти превъзхожда префърцонения ябълков продукт и да спестят на света хиляди главоболия.....

119

Фен

преди 11 години

Много пара е това за тази играчка, но явно си струва. Не съм ползвал до сега иФон и съм бивш фен на Андроид. Виндовс Фона си ми върши перфектна работа. Смятам, че дори ББ на РИМ е по-добро ор Андроида (бивш юсер на ББ).

118

Пичай

преди 11 години

До amerikanetzТи не се тревожи за доставките в България. Който иска вече може да си го купи. A относно LTE, имаме си и такава мрежа. Ти си гледай емигрантския живот и не се занимавай с неща, които не те касаят.

117

кз

преди 11 години

До AHAмоето момиче дано не ти тежът много покупките,че как ще ходих на кафенце с PC-то ,плазмата, и т.н.

116

Жорко

преди 11 години

До Анонимен 123Никога не съм писал "андроЙд", а въпроса дали произвеждат телефони не съм го задавал, защото отговора е ясен. Ти обаче продължаваш да си тъпчеш на едно място.

115

amerikanetz

преди 11 години

и кога ще дойде този модел в БГ? може би 2020 година? и да дойде, колко ли ще струва? и за кво въобще ще идва, като там за скорост ЛТЕ само може да си мечтаете...

114

Анонимен

преди 11 години

че той света като цяло изтрещя, та какво остава за айфона...

113

AHA

преди 11 години

За 800 долара ще си купя телефон за разговори и смс,1 компютър за интернет,мейл,1 телевизор плазма за филми и 1 таблет..Аифон е абсолютна глупост

112

един луд

преди 11 години

Явно и аз съм полудял, щом не се усещям луд по iPhone 5 и не съм като светът...

111

Анонимен

преди 11 години

До 122Може и да се е обадил, но поради факта, че има няколко "анонимен", да не си разбрал кой е ?!?Ако щеш " на баба вуна - вуната " се наречи, все ми е тая - оставаш си един анонимен форумен ***.

110

Анонимен

преди 11 години

До Жоркоаз имам айфон 4с, не съм забелязал да пикая олио или нещо подобно ...Така като те гледам теб какъв "пич със стил" си, направо ми се иска да успея някога д асе доближа до това блаженство. След като разбра, че андроЙд (както го пишеше), не произвеждат телефони, ще продължиш ли да задаваш безумния си въпрос?

109

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 113 той щеше да се обади ако беше тук...един многознайко...а как да се нарека според теб ?! и името да си напиша все тая

108

АС

преди 11 години

Какви смартфони, какви глупости...Една NOKIA за 80 лева (Х1-01) ми върши перфектна работа :-) За останалото вече си има ултрабуци, които наистина могат да ти свършат работа при нужда!

107

Жорко

преди 11 години

До 115Ти много вътрешно си го приел това, че андроид не произвежда телефони. Май от една седмица живееш само с тая мисъл. Казвам ти, вземи си айфон и стани човек. Бъди пич със стил и ще имаш успехи навсякъде. В днешния модерен и забъзан свят човек трябва да бъде правилно позициониран в обществото, да бъде едновременно част от всички и индивидуалист, а продуктите на епъл са част от нещата, които са необходими, за да стане така.

106

*

преди 11 години

Софтуера някой смята ли го, ми е чудно? Може да не е привидно включен, но със сигурност участва в цената...

105

Анонимен

преди 11 години

Абе, пичове, какво се карате? И Андроид телефоните, и iPhone са хубави. Който каквото иска, това да си купува.Поздрав с Cryptopsy - Phobophile

104

Жорко

преди 11 години

До Анонимен 110Зарежи го тоя Андроид, вземи си айфон и ела в клуба. Не е нужно да бъдеш толкова злобен и ***.

103

до 109

преди 11 години

Явно си пропуснал квалификации от рода на ***, гъзета, гейове. Има факти, които говорят сами по себе си. Сред мениджърския елит - не говоря в България - ейпъл продуктите са предпочитани. Интернет трафикът от мобилни устройства води до айфоните, а при таблетите разликата е убийствена. Човек не може да е с разсъдака си и да съди по мобилните устройства за човек и да твърди, че всеки купуващ от най-успешната компания в момента е *** и недодялан.

102

до жорко

преди 11 години

За 12ти път, мисля да поставим рекорд, разбра ли че андроид НЕ произвежда телефони, понеже е име на операционна система за мобилни телефони ?Това разбра ли го ? И не много малко хора си купуват телефони, за да се гъзарят с тях, само комплексарите, какъвто явно си, го правят!