54

DRAMA

преди 11 години

Eto kade e bila cqlata vrutka na toq *** Stani6v! Da prodade NEK na rusnacite 4rez suzdavane na pagubnata zdelka AEC BELENE! Za kfo podqvolite ni e toq AEC? Tok li nqmame? Reki za tok li nqmame? Marionetkata si svur6i mnogo dobre rabotata, priznavam, no ne znam s kak 6te napusne durjavata cql! Eto tova dragi mi 4itateli e istinskoto lice na rusnacite i tehnite "socialisti4eski" partniori v BG. Tuka nqma Boiko, carq, 3-na koaliciq i t.n. Tova e 4ista durjavna izmqna ot strana na BSP!!!!!

53

Атомстройекспорт

преди 11 години

Атомстройекспорт прави 10х пари от цялата ни скапана държава и както е казал поета: когато парите говорят, *** се разкарват :)Тикви!

52

67,

преди 11 години

Аве ***, Русия построи Козлодуй!!!

51

Анонимен

преди 11 години

ЕС строи магистрали, метро, заводи у нас.Русия граби и внася корупция у нас. Държи монопола на горивата и ни кара да плащаме непосилни цени.

50

Анонимен

преди 11 години

само герб, шъ герб шъ победим, герб! герб!, напред към светлото бъдеште

49

Анонимен

преди 11 години

НЕК умишлено е водена към фалит от хората които са подписвали договори за АЕЦ Белене. Дали това са шпиони, корумпирани чиновници или русофили това няма значение. Основния проблем е липсата на публичност при разпореждането с парите на данъкоплатците.

48

АЗ

преди 11 години

Скъпи ми сънародници, още Бойкови материалчета, нима не виждате, че фалирането ни върви отдавна? Управлението на"Тиквите" е само етап. Чисто и просто, сега фалитът е достатъчно напреднал и става очевиден и болезнен за нас. А фалирането на България е удобно за всички - за Русия, Турция, САЩ и ЕС.

47

Анонимен

преди 11 години

Сценария е ясен. НЕК ще загуби делото, но няма да фалира. Ще излезне оня от ДКЕВР и ще ни сюрпризира с ново увеличение на тока. Българският народ за пореден път ще плаща за грешките на политиците. Ще преглътнем горчивия хап за сетен път и ще си затраем.

46

Анонимен

преди 11 години

ЕС строи магистрали, метро, заводи у нас.Русия граби и внася корупция у нас.

45

men

преди 11 години

По думите на източника последните изявления на българската страна показват, че България реагира преди всичко на публикации в пресата, а не на реалната ситуация. Нормално Б.Б. с медийното промиване на мозъци и идеята да се създаде впечатление все едно се правят неща с космически ръст води до това че набляга само на медийни изяви, а дефакто е в името на мизерията на народа...заплати и пенсии замразени по негово разпореждане от 3 години цени всеки месец нагоре ток,вода,парно,горива и т.н.

44

Адвокати

преди 11 години

няма страшно, плащаме за най-скъпите адвокати, целия народ

43

ФАКТ

преди 11 години

Тук не става дума да политика, а да интереси и пари. Никой не може да обвинява Руснаците, че си пазят интересите. Но кьорав - карти не играе. Да му мисли кьоравия. ФАКТ.

42

Анонимен

преди 11 години

44ти мноооого се лъжеш - НЕК не плаща тока на ***.Плащаме го всички ние като отидем на касите - всички загуби са ни включени в сметките.

41

Факт

преди 11 години

В Русия заплатите са 3 пъти по-високи от българските, а цените на храните 2 пъти по-ниски

40

Анонимен

преди 11 години

Аз не съм чувал някой,някога да е шляпал Русия ! Опити много , но резултатът ви наги е бил много на малко за Русия !

39

До 146

преди 11 години

Какво са виновни руснаците?За положението е виновен ББ и лапачите около него.Или са супер некадърни или са лапнали много милиончета за да спрат проекта.Вариантите са два.1.Платили са им американците - излезе информация,че те искат да строят централа в Белене.2.Платили са им Руснаците - като спечелят делото ще си вземат активите на НЕК без разни процедури за приватизация,а и НЕК не е предвиден за национализация.

38

sever

преди 11 години

До EU citizen ne se e*avai sas RUSIA choveche amann ot kradlivi eu izmamnici.

37

много смешно

преди 11 години

>Придобивайки НЕК ще си сложат таралеж в гащите. НЕК плаща сметките на ромите ->> Росатом ще плаща сметките имХа-ха, надявай се, Росия не е член на евросъюза и хич не и пука за българските ***, правата им, привилегиите и сметките им. Нищо няма да им плащат. За всичко ще плаща белия български данъкоплатец както винаги - и това е правилно защото той е виновен в това че си е избрал кой и как да го управлява.

36

tankist

преди 11 години

ето къде е ключът от бараката, боко продава нек на баратушките без пари и после пак си построяваме аеца на двойна цена еми хитро измислено пък боко излиза поглежда лошо обявява че станишев му е виновен путин от страх е взел нек , че това е в интерес на народа и той ще строи метро и магистрали още 40 години и ще ни оправи пък ние не го оценяваме и всичко пито платено.

35

Анонимен

преди 11 години

Егати компанията е НЕК, почва някакво строителство, подписва някакви договори, вдига цените на ел.енергията, моли за пари държавата, прогонва инвеститори поради корупция - ТАКАВА СТРУКТУРА ТРЯБВА ДА ФАЛИРА.