34

Анонимен

преди 11 години

Някой от тези ''професори'' дето ги мислят тия закони замисли ли се ,че така колата ще гори в пъти повече ? а тия цени на горивата ? ще ги смъкнат ли ,ако въведат ограничението ? проблема не е в сегашните правила за движения , а в неспазването им , замислете се защо не се спазват ! с нетърпение чакам някоя ''пролет'' да дойде и в България , ако щете ме плюйте - аз не издържам на тези подигравки !

33

Анонимен

преди 11 години

Какво се пънете,човека на снимката го е измислил.ЕВТИНО,ЕКОЛОГИЧНО И СПОРТНО

32

Анонимен

преди 11 години

Вместо да се напънат и да станат по-ефективни при хващане на нарушители те пак го натресоха на всички. Някои шофьорчета се мислят за тарикати: плащат си на полицйчетата, карат в нарушения и агресивно, и си мислят че са част от няккакъв филм. Заради тези 5-10% сега всички останали ще страдат, и то само защото държавата не може да се оправи с тах. Вместо да започнат да вимат книжки и издават просъди, те пак сътвориха едино лесно за тях решение.

31

асд

преди 11 години

Управляващите просто искат наистина да се спазва в населените места скорост по-ниска от 50 км/ч. Сега ограничението е 50, но масово се кара с поне 10-20 км/1 отгоре и полицаите не глобяват за това. Даже във Варна като се тътриш със 70 ти свирят и те изпреварват и от ляво и от дясно. Като направят ограничението 30 км/ч, хората ще карат с 30-40 и всичко ще е наред. Не виждам какъв е проблема. За добро ще е. Като не разбират българските шофьори - *** от дума, трябва да има сопа.

30

анонимен

преди 11 години

Аз имам следното предложение,на влизане в населено място да бъдат гасени двигателите,автомобилите закачвани на животинска тяга и изтегляни до мястото дето трябва да отидат

29

Анонимен

преди 11 години

Гроб продължава да погребва! А дано я приемат тази наредба, че да ви кажа на вас ***: Честита ви поредна умопомрачителна гробаджийска идиотщина.Гласувайте за ГРОБ пак, майка ви скапана нещастна да Е.а!

28

Анонимен

преди 11 години

НАЙ-СЕЛСКОСТОПАНСКАТА МАRKA НА СВЕТА Е WОЛКСВАГЕН !

27

Def

преди 11 години

Кой *** измисли на Цариградско шосе в участъка м/у Горубляне и Църна маца да има ограничение от 50 км/ч не знам? Направо е ужасно.

26

5kov

преди 11 години

Първата автомобилна катастрофа с човешка жертва е станала със 7 км/час. Така, че да я намалим на 5 км. Хем ще караме наравно с пешеходците и ще можем безопасно да си общуваме!Може ли да публикувате снимка на измислилият поредната тъпотия или от лудницата не му дават снимката!?

25

Анонимен

преди 11 години

Защо колата на снимката е ПАСАТ със коннсерви лютеницa

24

куку

преди 11 години

Предлагам да се кара на заден ход.

23

Анонимен

преди 11 години

Какво толкова има да се мисли, усилията трябва да са и по посока на спазването на ЗДП и от пешеходците. Ако всеки пешеходец пресича на пешеходна пътека и спазва сигналите на светофарите, то аз съм сигурен че произшествията ще намалеят драстично! Може би трябва да се сложат камери на пешеходните пътеки и да се прекратят тези споразумения в съда и проблемът ще бъде решен. Аз имам малко дете и го възпитавам да пресича САМО на позволените за това места.

22

бат радо

преди 11 години

с тия светнали фарове ве4е грамнаха парвите акумулатори дано на някои управник скоро да грамне 4е да се убеди колко вредно е това и колко кинти ве4е 6те се дават само за акумолатор от управията на тия господа

21

Varnenec

преди 11 години

mi da zabranqt kolite vaobshte ... golemi *** sa tezi ot GERB

20

до 27

преди 11 години

Това чака бъдещето на всички мегаполиси - огромни паркинги извън града. Пристигаш от далечен град, паркираш близо до града и навлизаш към вътрешността с нещо по-щадящо околната среда в е така прашнаия град. Ама нали са дебели задниците, обездвижилисте се и не можете да направите една крачка без консервната кутия.

19

bat rado

преди 11 години

баси ужаса ставаме като камилите от година на година не вилие срам бре толкова ли важни не6та в даржавата нема за ре6аване ами с това се занимавате неисе слагаме колелцетата и на пат по барзо 6те се движим отколкото с колите 4естито на поредната глупост

18

Боби

преди 11 години

Тия от ГЕРБ са напълно изтрещели. Я догодина ние да им бием шута на тия ***! А може и още сега.

17

Ъпчо

преди 11 години

Тия ще ни накарат да си бутаме колите на ръка, както е показано горе и за това да си плащаме на общината.

16

Анонимен

преди 11 години

значи от тук си правя извод че основната част от народа български може ама не му стиска докога?

15

Майна

преди 11 години

А къде са зелените вълни които ги има по цяла Европа? Елате и вижте огромните задръствания по всички булеварди в Пловдив.Къде е този център за управление на градският транспорт за който се говори от години?