70

боксьорчето

преди 12 години

Най-обичам да им цепим нослетата на такиви нацепени батки. Гледат ме едно джезве кокали и после се чудат откъде им е дошло като им вкарам неколко бързи и интензивни у сурата :)

69

до 75

преди 12 години

Или в Пазарджик, село Труд - все "прекрасни" дестинации.

68

мутрнски рай!

преди 12 години

Южното черноморие, включително и Бургас, се превърна в рай за мутрите, престъпниците и джебчиите.Построиха си хотели и заведения, създадоха си комфорт, за да развиват престъпната си дейност. Напиват, дрогират, а после ограбват и убиват.Джебчийството и просията са специалитет на ***. С тази разлика, че те не спят в хотелите, а по полята и горите наоколо.

67

до 74

преди 12 години

Да, пък един луд уби една английчанка в Тенерифе, остави внучетата й без баба... и за съжаление се оказа българин!

66

културолог

преди 12 години

Това са рисковете при избора на дестинация. Все едно да отидете на палатков лагер във Филиповци или Бусманци...

65

Анонимен

преди 12 години

Пишем без да има никаква информация по-случая, може да излезне какво ли не ...

64

до 62

преди 12 години

Е и - пък макетата не щат да чуят за БГ, и никога няма да бъдат български отново, хак да ти е! ;)Сърбия скоро ще ни задминат по стандарт, а имаха война и не са в ЕС. А Хърватия вече отдавна са ни задминали по всички показатели. Догодина когато ги приемат в ЕС туристите от БГ ще се пренасочат натам.

63

Анонимен

преди 12 години

Виждам, че веднага оплюхте града/който може би е най-читавия град в момента в цялата държава/, веднага оплюхте народа. Ама да не се окаже накрая че го е заклал някой негов сънародник в пиянска свада, както преди няколко дни във Св.Влас намериха убит руснак а се оказа че го убила жена му , рускинята като се напила у го утрепала след скандал. Изчакайте да видим какво ще излезе.

62

краевед

преди 12 години

В Перник символа е голфа , а в бургадидас символа е ... нацепена батка- маняк с джапанки и потник адидас , говори мйеко по мобифона :))))

61

У-у-у

преди 12 години

Нацйепйената батка обикновенно излиза от някой бУргаски фитнйес.....дето са голйеемити мъше !!

60

Анонимен

преди 12 години

Жалко за човека, ама като знам какви са повечето туристи, които идват на нашето море, едва ли е бил света вода не напита. Който не ми вярва да се хване да поработи по морето и да види за какво става дума. А и като прибавим към това и местните ***, не е трудно да се стигне до такива случки. Поледнал някого накриво и оня, най-вероятно също почерпен извадил на бързо ножа. На пияна глава лесно стават такива неща!

59

Анонимен

преди 12 години

Бургас в момента никога не е бил по-спретнат от много години насам,...

58

Гларос Чайкофски

преди 12 години

Поредния битоф скандал от несемеен характер...

57

Анонимен

преди 12 години

15 пъти? Очевидна самозащита. МВР ги разбира тия работи

56

до 61

преди 12 години

"Какво прави тоя Германец в Бургас , питам аз?"Ако не са немските и руски туристи, хората по морето гладни ша изпукат!

55

До 56

преди 12 години

Ти да не си някакъв ненормален? Сърбия е държава пред фалит, безработица, глад, правителството няма от къде да вземе пари за заплати и пенсии, теглят кредит, след кредит за да плащат пенсии. Ако наистина беше хубаво в Сърбия, Черногорци нямаше да се отцепят от там. Не коментирам останалите отцепени територии, защото там е на етническия принцип, но Черна гора са си баш сърби, но се отцепиха от Сърбия Както и Молдова са Румънци ама не щат и да чуят за прехвалената от теб Румъния. Не пиши простотии

54

mariner

преди 12 години

Чудесна реклама ще направят германските медии на България! Не стига, че ни е *** имиджа отвсякъде, ами не спират лошите новини. Какво прави тоя Германец в Бургас , питам аз?Жалко за човека!

53

====================

преди 12 години

Майтапът настрана, ама тази случка е поредният удар по и без това изтънялата репутация на България като туристическа дестинация. Руснаците за поредно лято имат проблеми с българска фирма, а сега и германец убихме... Опитваме се всячески да изгоним туристите, а после? Таман като замре туризмът ще имат извинение да надупчат за шистов газ, щото ще кажат, че вече няма защо да си пазим екологията... Ще превърнат България в бунище за токсични и радиоактивни отпадъци понеже е икономически целесъобразно

52

нож в анцуга

преди 12 години

В бургадидас май още е 1996-та година ?

51

Едно Веждов

преди 12 години

Пичове, кажете ми, моля ви се, откъде иде "нацепена батка с Адидас". Чета и не мога да вникна в бъзикнята... Молим!