158

yahooo-3

преди 12 години

След това средните векове Ротшилдови пробили със заемите във френския кралски двор. Направили всички длъжници и се набутали сред аристокрацията. Как САЩ губи независимостта си. Еврейската клика през 1913г спретва финансов преврат. Ликвидира американската национална банка и създава ФЕД. Понастоящем консорциум от 7 еврейски банки. Неговата роля е да даде заем, пак тези заеми на Американското правителство. Сега заема е около 6 трлн.

157

Az

преди 12 години

kraino vreme e niakoi da vozkresi ***!

156

yahooo-2

преди 12 години

След една година евреина отива при него и му казва: А сега ми върви двойно. Човекът: ама аз не съм взел двойно. Евреина: да ама си се подписал. Тогава ми дай имотите си. Ако нямаш, ще ми работиш като роб.Така се появило финансовото робство и първите договори за кредит, като форма на пранги.Така евреите се превръщали в едри финансови робовладелци. Злоупотребявайки с гостоприемството на домакините.До момента на бунта на робите. Евреите били избивани и изгонвани.

155

yahooo-1

преди 12 години

защото деформират христянството, опитвайки да създадат религията на роба (Ако ти ударят едната буза, обърни си другата - това има съвсем друг смисъл). Създават Кабала, религията на господарите. И се опитват да се пласират като господари. Тръгват по света с пари. Отиват в някое село и казват: Искате ли пари. И ги бутат в ръцете на хората. Кое взел, дали му трябва ли или не, като им дават вземат. И лесно се харчат. Евреина казва: Само се подпиши тук или удари един палец.Човека го прави.

154

Анонимен

преди 12 години

В коментарите се появиха "доброто и лошото ченге" Нина е доброто, а UK е лошото :))) Моля ви, престанете с манипулациите...

153

Нина

преди 12 години

Ааа..арменците ли, не те не са навити че трябва да служат на някого, реално кой каза, че всички трябва да служат на евреите, това не е хубаво изказване, а арменците са малко диви, гледала съм ги как шофират само..:)))

152

Анонимен

преди 12 години

А сега вижте плоския номер на евреина UK: вкарва ГЕРБ, след малко ще вкара БСП и другите политики. За да се закачат съответните сипатизанти и да започнем българите да се плюем един друг. Евреин, ти явно си минал добра подготовка по дезинформация и пропагандни манипулации. Това е стандартния еврейски номер: Разделяй и владей. Ето така работи еврейската пропаганда. Ще я видите на всякъде, където се опитват да ни противопоставят Българин срещу Българин. Значи отстрани има евреин.

151

Анонимен

преди 12 години

Та за коя дата се е помолил равина да почне патакламата? Да не е според календара на Маите?

150

Нина

преди 12 години

Аз не съм посредник в отношенията ви с арменците, но когато съм се срещла с тях, аз им казвам, че съм израснала в България и те се радват, какво аз също обичам България и не крия това. Някой ме попита за Израел-да, особено левите кръгове, а също така и не всички политици от Ликуд са на мнение, че война с Иран трябва да има, аз дълго време бях раздвоена в мнението си, но сега съм против война и то категорично.

149

ДО ЩИРЛИЦ 210

преди 12 години

ГОСПОД НЕ СЕ ЯВИЛ СРЕД ЕВРЕИТЕ. ЕВРЕИТЕ ПРОСТО СИ ГО ПРИСВОИХА ЗА ДА МАНИПОЛИРАТ ОСТАНАЛИТЕ ХОРА С НЕГОВАТА СВЯТОСТ. ГОСПОД ПРИНАДЛЕЖИ НА ХОРАТА НЕ НА ЕВРЕИТЕ , ЗАЩОТО НЕ СА ХОРА , А ЛЕШОЯДИ

148

молла

преди 12 години

рави ,внимавай кво си пожелаваш,че идва като хала

147

до 210

преди 12 години

Хаха, много добър въпрос, може би защото само те не са го виждали... :) А може и да греша, не знам...

146

Анонимен

преди 12 години

УКе, я си развий теорията, че нещо се оплете в приказките си.

145

Анонимен

преди 12 години

Арменците са пичове, имам и един приятел евреин(в Германия), опитва се от време на време да тарикатее, но вече съм го научил, че при мен не минават такива номера, обаче се сетих за един мохабет - Виждали ли сте някъде евреин да върви и да хвърля пари, а зад него да ходи арменец, да ги събира и да си му ги връща? :) Все пак не може да се каже, че всички евреи или всички иранци са лоши, лоши са водачите им, а обикновенните хора са виновни, че не им се противопоставят(каквато грешка правим и ние)..

144

Мариана

преди 12 години

А , моят син ме питаше , абе мамо , Израелците като са богоизбран народ , защо Господ не им е дал петрол, А всички около тях имат. " Ами да се покаят или да се бият за петрол " Нали Господ ни е оставил да избираме , па после ще ни съди ". ама това е според християнството. А тяхната тора какво ги учи..някой в дискусията писа...

143

UK

преди 12 години

Тумба от селски нещастници които защитават изгниващите режими по света. Колко дегреидинг за България.Не им обръщайте внимание те са прости необразовани гербаски селендури.Те са обикновените подражници на Герб.

142

Анонимен

преди 12 години

В Гугъл може да прочетете:"какво са направили евреите за България"Тук ще видим това, което ще четем в новите Български учебници по история. За да знае целия български народ истината. За какво трябва да сме благодарни на евреите.

141

Анонимен

преди 12 години

Абе хора, UKето е някакво недоразумение, дето е седнало пред компютъра само за да ви дразни. Там, където казва, че е, едва ли сега ще може да седи тук и да пише дивотии, щото щяха да са го скъсали от работа.

140

Нина

преди 12 години

Арменците помаат също много на българите, както и българите на тях, не случайно аз съм написала "споделена съдба с българския народ". Говорила съм с арменци, които никога не са били в българия, но името България винаги предизвиква приятни емоции у тези хора.

139

Анонимен

преди 12 години

НИНЧЕ, ХАЙДЕ ХОДИ СИ У ИЗРАЕЛ , ЧЕ ВЗЕ ДА МИРЕШЕШ МНОГО. И МНОГО ПОЗДРАВИ НА БРАТОВЧЕТ ТИ МОШЕ