927

до 1337

преди 11 години

Не ми обяснявай- аз имам панели и нищо, освен че си топля 300 литров бойлер като се върна вечер от работа, но сутрин няма капка топла вода

926

Елена

преди 11 години

не ми е ясно защо се карате- който иска панели на покрива да си ги слага, който иска да си купува енергия от АЕЦ Белене- негово право. Все пак ще има и икономика, нали? Тя няма да чака слънцето и вятърът, енергията не можеш да си я сложиш на склад и за чакаш

925

до 1331

преди 11 години

Какво антиекологично има в това да си сложиш колектор на покрива ???Мецду впрочем в щатите хонда от 2-3 г. продава домашна енергиина система от 5 киловата на топливна клетка с водород, която се подключва към слънчев колектор

924

стоян

преди 11 години

ДО 1303,АБЕ ***,ЩОМ НЕ СИ ПЪПЧИВ ХЛАПАК СИГУРНО СИ ЧЕРВЕНА ПОМИЯ,ЗАЩОТО САМО ТЕ ЛЪЖАТ ДАЖЕ И КОГАТО ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ДОКАЖЕ С ЕДНО КЛИКВАНЕ,КОСТОВ Е ФИНАНСОВ МИНИСТЪР В КАБИНЕТА НА ДИМИТЪР ПОПОВ, И НЕ Е БИЛ ИКОНОМИЧЕСКИ МИНИСТЪР,ЕЕЕЙ АМАН ОТ МИЗЕРНИ КИЛИКАНЗЕРИ И ЧЕРВЕНИ АРТЕФАКТИ.

923

този от снимката

преди 11 години

Махнете го този от снимката. По-добре покажете дупето на Ким Кардашиян!

922

ДО 1328

преди 11 години

ДА СИ ЧУВАЛ НЕЩО ЗА КАШЕ ПРЕДИ ДА СЕ ИЗКАЖЕШ?

921

нафталин

преди 11 години

Костов, миришеш на нафталин. От скрина с нафталина!

920

За Костов

преди 11 години

Копанарски циганино, милиони българи те ненавиждат и ЛЮТО ТЕ КЪЛНАТ теб и всичкото ти проклето семе всеки път, когато си покажеш някъде черния гарванов клюн.Да знаеш, че има Господ, циганино и от сърце ти пожелавам Той да те съди и да те накаже за всичките ти престъпления срещу българския народ!!!

919

ДО 1326

преди 11 години

ПЪРВО- ДОКАТО ГИ ИЗГРАДЯТ И СРОКЪТ ИМ НА ЖИВОТ ПОЧТИ СВЪРШИЛ- 15 ГОДИНКИ САМО. ВТОРО- АНТИЕКОЛОГИЧНИ- ДОКАЗАНО ВРЕДНИ. ТРЕТО- ЗА ТЕЛЕФОНА- ПРИНЦИПЪТ Е ВАЖЕН ТЕЗИ ГЛЕЗОТИИ СА САМО УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ НА СЪЩИЯ ПРИНЦИП. ТА ДА СЕ ВЪРНЕМ НА АТОМНИТЕ ЦЕНТРАЛИ - ТЕРМОЯДРЕНИЯ РАЗПАД Е ЕДИНСТВЕНИЯ ДОКАЗАН ПРИНЦИП- ПРОБВАТ И СИНТЕЗ, НО НЕЩО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА. ПРОБВАХА И ВОДОРОДЕН - ПАК СЪЩОТО. ИМА ЕДИН ИРАНЕЦ КАШЕ, КОЙТО Е ДОРАЗВИР ТЕСЛА- МОЖЕ БИ ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО

918

до 1326

преди 11 години

Какво им обясняваш на закостенелите тикви, те си знаят АЕЦ та АЕЦ :))))преди 20 години класическите телекоми говорех как мобилните телефони немогат да са алтернатива на стационарните, пък виж к'во стана............. после мибилните телекоми ни обясбяваха как и-нет телефонията не може да им е алтернатива, ама скаип им взе 50 % от пазара :)))Така ще стане и със слънчевите колектори и алтернативните форми на енергия

917

ДО 1318

преди 11 години

НЕ СЕ ЯДОСВАЙ- ТУК Е ПЪЛНО С ЧУЛИ- НЕДОЧУЛИ, УЧИЛИ-НЕДОУЧИЛИ. И АЗ СЕ РАДВАМ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ НА ИРАН ГИ ПОСТАВИ НА МЯСТОТО ИМ ТЕЗИ ..... И ГИ ПРЕДУПРЕДИ КАКВО ГИ ЧАКА. БРАВО НА АРИИЦИТЕ- ЛЮЛКА НА СЕГАШНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ!

916

до 1320

преди 11 години

ЗА КОЙ ПЪТ ДА ГО ПИША- РЕАКТОРЪТ Е ПОРЪЧАН И ПЛАТЕН ОТ НЕК-БЪЛГАРИЯ. И ВТОРИЯ ТАКА

915

Избирател-Гласоподав

преди 11 години

Леле Ванкаааа,Стана за резил с тая поредна излагация. Барем си трай - може освен некоя леля и жена ти да гласува за теб на другите избори. Особено, ако си я ощастливил предния ден. Може и Доган да гласува за теб. :)))

914

до 1317

преди 11 години

понеже не загряваш бързо, да си поправя грешката- електромобили, да не разбереш некакви други мобили

913

до 1317

преди 11 години

ти твоите слънчеви колектори ще си топлиш бойлера, ама да знаеш, че има една помпа, която трябва да я включиш в контакта- от личен опит ти казвам да знайш. А икономиката от твоите панели ли ще работи? А метрото на Бойко , а лектромобилите, с които ще ходим по магистралите на море?

912

до 1315

преди 11 години

Хубаво ти давай пари на рсуката мафия, аз съм си сложил панели на покрива................климатика буа топла вода бол :) за всеки случай си имам акумулатори :)а ти си плащай не ми пречиш .)

911

Княз Светослав

преди 11 години

за 1301Великият княз Светослав унищожава Хазарския каганат, чест и слава на Светослав до края на всички векове!!!!А вас, хазарите, сто пъти сме ви драли и българи, и руси, и пак ще ви дерем, паршиви юди!Сега е ред на Иран да ви стопли юдейската кочинка с едно изкуствено слънце над Тел Авив.Слава на братския арийски народ на Иран!!!

910

до 1312

преди 11 години

да направят борса за енергия- ти си купувай от ВЕИ, мен ме остави да си купувам от АЕЦ Белене

909

ДО 1312

преди 11 години

ЧАКАЙ МАЛКО - НЯМА АЕЦ КОЗЛОДУЙ , ИМА ТАВАН НА ЗЕЛЕНИТЕ МОЩНОСТИ, ТОК ИЗОБЩО СПОРЕД ТВОЯ СЦЕНАРИЙ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА ЛИ И КАТО В АФГАНИСТАН?

908

Кой е Костоффф???

преди 11 години

Църен Мавър от Драгалевци със сини венци и сини джуки син копанарски ***!!!Вижте кой е тръгнал да пише на великия Владимир Владимирович Путин, бе един църен Мавър от Драгалевци син копанарски *** със сини венци и сини джуки!