538

до 679

преди 12 години

..То стана ясно кой чел и кой не е :) А и нещо интересно за да те обогатя малко - Библията не е "Чичо Томовата колиба" да се прочете веднъж :) "Прочел Библията" звучи много туристическо :) Библията се чете цял живот. "Страхът от Бога е началото на мъдрост" - нещо което ти никога няма да разбереш :)

537

филип

преди 12 години

И малките деца знаят, че християните почитат и двата завета, докато юдеите почитат стария (или по-скоро талмуда)661, прав си, обаче малките ку*ви наистина си заслужават затвора. Не защото са влезнали в църква. Майната им на църквите и на сляпо вярващите. Те вярват в църкви, а не в Бог! Заслужават затвор заради хулиганските си прояви. НО НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 1 МЕСЕЦ ЗАТВОР! Нашите футболни хулигани които чупят автобуси кво ги правим?Гледах клип с онази Надежда Толоконникова. Как ще я тая лелеее!

536

svetozar.christoff

преди 12 години

РАЗБИРА СЕ НИКОЙ НЕ ОТРИЧА И ФИЛОСОФКСАТА И ЧАСТ-ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НОВИЯ ЗАВЕТ,ЕКЛЕСИАСТ,ПРЕМЪДРОСТ СОЛОМОНОВА И ДРУГИ...НО...СОРИ-НЕ МОГА ДА ПРИЕМА ФИЛОСОФИЯТА И ЕДНО БОЛНО СЪЗНАНИЕ,ОПИСВАЩО НАСИЛИЕ,РАСИЗЪМ,ИЗВРАЩЕНИЯ,ЗА НЕЩО НОРМАЛНО...ПО-НОРМАЛНО ЗА МЕН Е ДА БЪДЕШ ХОМОСЕКСУАЛИСТ,БЕЗ ДА УБИВАШ В ИМЕТО НА НЯКАКЪВ ИЗМИСЛЕН И ЗЛОБЕН ПЛЕМЕНЕН БОГ...НЕ УБИЕЦ...НА ХОМОСЕКСУАЛИСТИ И МАЛКО ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ ПРИЕТОТО ХОРА-СОРИ,НА ТЕЗИ КОИТО СЕ ПЛЮНЧАТ ТУК-НО КОЙ ОТ ВАС ЩЕ ХВЪРЛИ ПЪРВИЯ КАМЪК?

535

до 676

преди 12 години

Недей.. Просълзих се!!!.....

534

Фалшиви Инициали

преди 12 години

676 - подкрепям! и аз докато четях библията на няколко пъти имах повици за повръщане! болна и извратена работа. само дето 95% от "христяните" тук не са я чели, ама се плюнчат.

533

Анонимен

преди 12 години

Имаше един епизод от "Време разделно", когато Караибрахим дойде непоканен на сватбата на Манол и стъпка трапезата на празнуващите...Тези мацки са направили същото с хората в църквата. Дошли са неканени и са се подиграли с това което правят хората там.Пък какъв бил Путин не ме интересува...

532

Unisex кокошарник

преди 12 години

ФБ страница "Unisex кокошарник" - сичките кокошки на 1 място!

531

svetozar.christoff

преди 12 години

До Анонимен ПЪРВО СЪМ СВЕТОАР,НЕ СВЕТОСЛАВ...ВТОРО-ОРИ ИДЕЯ НЯМАШ ДОКОЛКО СЪМ ЗАПОЗНАТ С БИБЛИЯТА-ДО СТЕПЕН ЧЕ КАТО Я ПРОЧЕТОХ,ОТКАЗАХ ДА БЪДА РЕЛИГИОЗЕН ВЕЧЕ,КАКЪВТО БЯХ 15 ГОДИНИ ПРЕДИ ТОВА...ДОРИ МИСЛЕХ ДА СТАВАМ МОНАХ..БИБЛИЯТА Е ЕДНО ОТ НАЙ-МРЪСНИТЕ СЪЧЕТАНИЯ НА НАСИЛИЕ И ИЗВРАЩЕНИЯ,РАСИЗЪМ И ХОМОФОБИЯ...ДЪЛГО ВРЕМЕ МИ ТРЯБВАШЕ ДА ПРОЗРЕЯ ТОВА...УПОРИТО СПОРЕХ С АТЕИСТИ И ИНАКОВЯРВАЩИ,НАКРАЯ АЗ РАЗБРАХ СЛЕД ПРОЧИТА МИ-ЧЕ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НЕЯ Е СКВЕРНОСЛОВИЕ ЗА ИНТЕЛЕКТА МИ

530

Анонимен

преди 12 години

Путин доказа, че е най-злобният и отмъстителен руски самодержец,...да вкараш за две години в затвора трима млади човека за нарушение на обществения ред !?...това го има само при талибаните !

529

до 671 :)

преди 12 години

Ето ти още нещо което казва Христос (истински помазания и намзания) :)"И рече им: ето това е, за което ви бях говорил, когато бях още с вас, че трябва да се изпълни всичко, писано за Мене в Закона Моисеев и у пророците и в псалмите."Цитатчето ще си го намериш в Евангелие от Лука Глава 24 :))))))))))))Да те светна "Закона Мойсеев" е в Стария завет :)Давай сега цитати от Новия завет да видим къде Христос казва че отрича Стария завет :)

528

hahahahahahah

преди 12 години

До НИЛ-АТСКупуваш си самолетен билет до Москва и си изпьлняваш исканията... Кой те спира бе човече?

527

Анонимен

преди 12 години

667 аз говоря за истинското учение на Помазания Христос, юдеин неразбран.Той е дошъл да създаде новото учение на любовта и да премахне сатанистките учения на Стария завет и талмуда.

526

do 665

преди 12 години

Ударете един силен и звучен шамар на Путин бе, господа управляващи! Сигнализирахте за неуместен коментар--------------------------Това звучи все едно, малко изгладняло мършаво *** всеки ден да те моли за милостиня и в един момент да ти шибне шамар . Смешен коментар, а и хората са си прави, подминат ли една или две хулигански прояви, после ще дойде вълна от такива поради простата причина че остават не наказани. Проблемите се решават в зародиш, за да нямаш анархия и престъпност после.

525

Анонимен

преди 12 години

до 656* Киевския княз Светослав е от майка българка и унищожава хазарския поюдейчен хаганат ,а не Българска държава разбра лалко какво общо имат еврействащите хазари с българското царство ,то бива идиотизъм ,ама чак толкова ,точно хазарите разрушават Кубратова стара и Велика България ,а един киевски княз _Светослав разгонва фамилиите на *** ,затова родшилдови им спретнаха на Русия болшевишкия пуч за отмъщение за ,който си беше изцяло еврейски и ръководен от евреи

524

ДЖУЛИАН АСАНДЖ

преди 12 години

НИЛ-АТС Е добре де,ти защо мълчиш за Джулиан Асандж? Как тоя цивилизован свят хем следи какво става в Русия,хем преследва независимо мислещите хора в собствените си страни на запад? Обясни ми го?

523

до 662

преди 12 години

Мамин златен необразован и чул недочул :)Ето ти цитат от Христос:"Не мислете, че съм дошъл да наруша закона или пророците: не да наруша съм дошъл, а да изпълня." Матей 5:17Христос не идва да промени закона кратунко златна :) Той идва да го изпълни! :) ..Та какво било сатанинско казваш? :)

522

Аз

преди 12 години

Путин е пич, а нашия - пак започва с П, ама е другото нещо.

521

НИЛ-АТС

преди 12 години

Цивилизованият свят критикува руската феодална съдебна система. Почтените хора са възмутени. България, като правителство, парламент, партии защо мълчат? Ударете един силен и звучен шамар на Путин бе, господа управляващи!

520

Анонимен

преди 12 години

Ммммммммммм, а германската химическа промишленост кога ще спре са произвежда добавки за храни които причиняват рак? Това също е потресаващо...

519

Анонимен

преди 12 години

656. А второто българско царство кой го унищожи и кой сетне го възстаноеи? Англичаните ли с бомбите над София,Русчук и Филибе?