6

муспи

преди 11 години

И намаляването и увеличаването на данъците е прах в очите - всички пари са еврейски и те ги размятат където си искат. Не бунт срещу тях, те и ги правят тези бунтове, - а куршум в гърба им!

5

Анонимен

преди 11 години

Добре известен факт е, че обществото ни е структурирано като пирамида. Малцинството на върха създава условията за мнозинството в основата. Кои са тези хора? Можем ли да ги виним за проблемите пред обществото ни днес? Насочвани от поговорката Рибата се вмирисва откъм главата, се заехме да проследим миризмата на развалено. Това, което открихме, е, че за хората по върховете е много по-вероятно да са психопати, отколкото за останалите хора.Тези на върха на пирамидата добре да си го набият в кратуната, че ако основата на тази пирамида се размърда, върхат и бързо ще падне.

4

Анонимен

преди 11 години

"Когато лейди Тачър дойде на власт през 1979 година, максималната данъчна ставка във Великобритания бе 83%. Тя понижи това равнище - първо до 60%, а след това и до 40%, колкото и остана до финансовата криза. Рейгън наследи максимален данък върху доходите от 70% и го понижи до 50 %, а накрая - и до 28%."Левичари,***,нацяги-четете!Ясно е защо толкова мразите тези двама политически исполини,нали?ТЕ СРУТИХА КОМУНИЗМА,И В СЪЩОТО ВРЕМЕ НАМАЛИХА ДАНЪЧНАТА ТЕЖЕСТ!ХА НАПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ ТОВА ДЕ?

3

Анонимен

преди 11 години

В България се радваме на култ към ГЕРБ, плоския данък и финансовата стабилност.

2

Мавродиев

преди 11 години

Сега ще дойдат всичките в България. Тук е рай за богатите. Наравно са с несретниците, все 10% им взимат. Бълха ги е ухапала. Защо не видят в Канада колко им взимат. За това имат средна класа и държава. Просто няма смисъл да си богат.

1

Анонимен

преди 11 години

ДГД ПОЛИТИЦИТЕ ! ПИСНА МИ ОТ ТЯХ !!!