37

Анонимен

преди 12 години

ако е вярно та ти имам приятелите Бойко а може и да е вярно и да има общо с Батмана .от америка , ще бъде мазало . да има такъв обрат

36

Анонимен

преди 12 години

до38 сигурно му е гостувал за да ядат дюнери

35

до 46

преди 12 години

това показва само колко некадърни са израелтяните, които дори един атентат не могат да спретнат като хората. виж американците цял свят заблудиха с 9/11 и се разходиха до Ирак да налагат демокрация и за кво ? Ирак си е същата *** квато си е била само дето сега американците казват кой ше бие барабана там.

34

вервайте им

преди 12 години

Абе кой е правил атентати в БГ ?Не беше ли ДС когато сменяха на турците имената,не беше ли ДС като си запалиха и партийния дом червените фашизоиди от БКП?

33

Анонимен

преди 12 години

работата се обърка -камикадзето иранец ,съучастника амереканец, взели пари от испанец ,спали у ливанец ,

32

AYYYYYYYY

преди 12 години

Цуци,пожарния,ники и плeвната да си ходят незабавно докато не са ни вкарали в чужда война.Тия американски *** са сключили договор с луцифер.Навън

31

Калиопа към ined

преди 12 години

Или просто се цели България да бъде в обтегнати отношения към три страни, заради тъпият шистов газ?!

30

Анонимен

преди 12 години

абе най-добре е след цялата тази дандания Израел и САЩ да вземат да се замлатят едни други-то досега само израелци и хамериканци са замесени :)))

29

Анонимен

преди 12 години

Естествено, че е американец. Нали искат да нападнат Иран заради петрола им... То трябва да си супер глупав за да не се усетиш, че това е дело на Израел и Америка, търсейки си предтекст за нападение.

28

инфо някакво моля

преди 12 години

нали БИБИ се похвали че оня на разузнаването от Америка му бил гост преди месец????? и за къв *** му е гостувал някои ако знае да ми каже защото аз се сещам само за атентати

27

AHA

преди 12 години

ами сега трябва да влезнем в сащ да търсим терористите както навремето американците влезнаха в ирак да търсят ал кайда...Болни глави управляват света,чистят ни като ***

26

Анонимен

преди 12 години

Обама изпадна в шок-Не може да бъде съучастник амереканец

25

ined

преди 12 години

И двама та са били американци и целта на атентата е била да се подсигури "причина" за военно нападение над Иран и Сирия.

24

Нова калинка-ГЕРБ

преди 12 години

Кметът на община Димитровград Иво Димов (ГЕРБ) няма издадена диплома за висше образование, разкри проверка на Районната прокуратура. Преди месеци той обаче я показа на пресконференция. Предварителната проверка бе започната по публикация на в. "168 часа" от 29 май, пише в съобщение на окръжната прокуратура в Хасково, цитирано от БТА. Бе туй ГЕРБ големи МОШЕНИЦИ били бре?През април депутатът Иван Петров изпрати SMS до премиера Бойко Борисов: Г-н генерал! Около Иво Димов назрява скандал! Фалшива диплома, получена като депутат. Твърдението е на Стефан Димитров отпреди дни. Проверихме, наистина е така. Искаме среща с вас днес, в удобно за вас време!.Я шефа им да си покаже дипломата за пожарниклък. Да не излезе с килийно образование? Щото каквито зулуми прави..

23

Анонимен

преди 12 години

и ако това е разследване

22

Калиопа

преди 12 години

Нямам думи! Значи се откри кой е съучастникът и името му вече се знае /имена всякакви/, но все пак бих искала да науча КОЙ Е АТЕНТАТОРЪТ!Гражданинът на МичигАААММММ ли?!Абсурд!

21

Тошо

преди 12 години

Ние и продължаваме да им лижеме г. на хамериканците.А те само ни исползват ,през нашия гърб ще нападнат некого и ще си взимат нефт и ресурси.А накрая същите хамериканци ще ни продадат като агнета на турция.Те си гледат само себе си.

20

Анонимен

преди 12 години

БУУУУУМ

19

до 4

преди 12 години

Болен мозък,шизофреник.....колко ти плащат.....колко сребърника....

18

до 19

преди 12 години

Естествено, че е неизбежен. Подготовката тече от години. Трябва да предизвикат "събития" в Сирия за да се намесят. Направено! Влизат с войски в нея, за да я умиротворяват и да защитят човешките права на мирното население /така се казва на плебса/ и вече имат обща граница с Иран, за да започнат войната за петрола и контрола върху Азия. А ние го отнасяме със всичките му последици.