10

до 18

преди 11 години

Станишев е същия като Костов ,....прав е ,НО НЕ ВАЖИ---ВЕЧЕ!От стаааар БАРДАК са!

9

БАЙ ГАНЮ

преди 11 години

И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СА МАСКАРИ АМИ ДЕ СОПА ДРЯНОВСКА

8

алооо,Станишееев...?

преди 11 години

Защо си в опозиция?Защо ти спряха ВСИЧКИТЕ КИНТИ от Европа?Защо не преряза поне една лента ?Защо слугува на Доган --***?1001 ,....защо?Бегай бързо ,да не ни дразниш ,с твоето присъствие....по медиите!

7

някой

преди 11 години

Абе Станишефф може ли да си толкова нагъл..... мониторингът върху България беше въведен зарад теб и твоето некадърно и корумпирано правителство и в черновата на доклада дори и малкото похвали са за периода след 2009 г. Този ВСС беше избран по твое време, по твое време бяха спрени еврофондовете заради ширеща се корупция. Забрави ли 2008 какъв доклад получихме много по лош от този, въпреки че този е за 5 години, а онзи беше годишен само за една година.

6

Анонимен

преди 11 години

Имаше СерГейчо и доста по убийствен доклад, когато ни спряха всички пари от ЕС!!! Сега поне отбелязват напредък, макар и не много голям!

5

справедлив

преди 11 години

а,тоя що не е в затвора още?????????...че и се изказва даже!!!!

4

Анонимен

преди 11 години

Гледам ,младежкото герб се е активизирало по форумите ,след като беше нахокано миналата седмица от тиквата ,че бездейства...

3

optimist

преди 11 години

По наглостта ще го познаете! Този, на когото бяха спряни еврофондовете заради срастване на държавата и организираната престъпност и грандиозни злоупотреби с въпросните финанси! Ей заради този гризач на снимката и онези преди него сега сме на това дередже.

2

Анонимен

преди 11 години

Станишка, Станишка ... не спря да плюеш всеки случай!Толкова ли не се накрадохте и наядохте, че сега само плюете по хората дето барем се опитват да ви оправят комунистическите ла*на?Потъвайте в забвение както паметника ви на Буздлуджа и си трайте, че народа помни ...Не че ГЕРБ нямат трески за дялане, ама поне правят нещо, докато ти и хайката ти - само крадяхте ...Помним, помним ...

1

optimist

преди 11 години

Тоя доклад е хвалебствен, в сравнение с оня от 2008, Сергейчо.