57

Анонимен

преди 11 години

"ще е между 2 и 30%, ако са големи находищата."Ясно, ясно... те и за големите златни жилки ни дават 2%... А ако теглим заем и си купим машините да копаем ще е къде къде по-добре.

56

Патриот

преди 11 години

ГРОБ са на принципа след нас потоп!Те себе си да оправят пък народа да мре!

55

буркана

преди 11 години

Бай *** така и не разбра, че крайната цена на каквото и да е в БГ не зависи от това кой, къде и как добива / произвежда. Ако ще и нефтен кладенец в задния ти двор да открият, тебе това изобщо не те грее. Всичко отива в джобовете на едни дебели и алчни чичковци (те от своя страна се отчитат на партиите) и даже и при ниска себестойност на добивания газ, цената за бедния българин пак ще си е същата, а може и по-висока - както там реши енергийната мафия.

54

Анонимен

преди 11 години

69,вервай ми, че и преди 23г всяка година имаше повишение и на сиренето и на месото и на транспорта

53

dimitarivanov53

преди 11 години

Az mislya,che Stanishev ste e protiv.

52

Анонимен

преди 11 години

айдеее и южен поток пропадна, сига кво шъ праим

51

ТАКА Е..?

преди 11 години

Както винаги ,ще има понижение на цените ,ама все за едни и същи ,ЗА МЕН ВИНАГИ Е ИМАЛО ----ПОВИШЕНИЕ ,..ИЗПИТАЛ СЪМ ГО ---23г.!Така ,че друго не очаквам ----отново ,......А ВИЕ ?

50

Патриот

преди 11 години

Драги съотечественици работата е елементарна ГРОБ знаят ,че втори мандат няма да видят и затова разпарчетосват и продават България на всеки срещнат само и само да се насвинят като за световно ,мандат живот храни!

49

Анонимен

преди 11 години

ха ха ха, как се вайкат русофилите, че никой не е искал позволение от бащицата ***

48

ТPE3BEH

преди 11 години

Само да вметна едно нещо - през 2009 когато имаше криза с газ-та, породена от руснаците и украинците много Български предприятия са били боквално пред фалит, поради недостиг на газ за производство.Само си помислете, освен изгоди за крайния потребител - ако поевтинее газта двойно това как ще се отрази на нашата индустрия? Ако руснаците са наистина наш братски народ, ще ни задушават ли така приузвидствити с такива високи цени на газта? Затова ни трябва диверсикация и собствен добив!

47

"ТОТАЛ"

преди 11 години

ТОТАЛНО ,....ЩЕ НИ ЗАТРИЯТ ----ОКОНЧАТЕЛНО!

46

16 000 пъти

преди 11 години

Другарят Борисов очаква големи находища и да го показват поне 16 000 пъти по кабеларките.

45

go 58

преди 11 години

пппхахаха, айде, от къде го *** това *** сега? Кои сме ние - една дребна държавица, без никакви претенции в световната икономика - ам сега френското тайно агентство ще идва да ни разузнава!?! Сериозно - отивайте да се прегледате. Това вашето състояние даже вече не е весело!

44

КОГА?

преди 11 години

Кога ще дойде ---КРАЯТ НА СВЕТА ,ЗА ДА СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА ,...ОСОБЕНО ФЪФ ---Бг? ? ?

43

pege

преди 11 години

Равнис мирно идва генерала ,кой командва тука а?

42

тотал

преди 11 години

Тотал, между другото, е неофициалният филиал и ковачница на кадри на френското разузнаване. Всеки, уважаващ себе си френски разузнавач, е преминал през Тотал. Така че, вас българите, пак ви прецакаха.

41

до 52

преди 11 години

За съжаление ,....СИ ПРАВ !

40

go 41

преди 11 години

а ти от кога стана по професия пророк? Вечно ощетени, да ви даде човек само да се оплаквате! Еми изчезвайте в чужбина, като все толкова не ви харесва. Нали за вас извын БГ всичко цъвти и връзва и само вас чакат - при това с широко отворени обятия!

39

само питам ...?

преди 11 години

По-ефтините цени ,след още 23години ли да очакваме ...?

38

до 38

преди 11 години

Зависи от заплатата. Ако знаеш колко ми е смешно да чета неграмотници с претенции за 1000 евро заплата, дето три думи не могат да напишат без грешка :)